ONLINE jegyvásárlás

ÚSZÓAKADÉMIA

Swim & Fun

Tanulj játszva a legjobbaktól!

Ha szertnél megtanulni úszni vagy csak fejlesztenéd az úszás tudásod, az Aquaworld Úszóakadémia a legjobb választás. Kovács Ági olimpiai bajnok saját élményalapú oktatási  módszerével mindenki könnyedén elsajátíthatja az úszás alapjait a gyermekektől egészen idős korig.

Miért más az Aquaworld - Kovács Ági Úszóakadémia, mint más úszóiskolák?

 • Oktatóink nem csak szakmai, hanem rendkívül nagyfokú pedagógiai tapasztalattal is rendelkeznek
 • A csoportokkal foglalkozó oktatók személye állandó, így kialakul a tanítvány-oktató közti személyes kötődés
 • Kis csoportos oktatásaink révén mindenkivel egyéni képességeinek megfelelően tudunk haladni
 • Élmény medencéinknek köszönhetően a gyerekek számára az úszás és a vízi-szórakozás összekapcsolódik egymással
 • Úszóakadémiánkban nem csak a gyerekek, hanem szüleik is részt vehetnek a vízi örömökben kedvezményes felár ellenében. Amíg a gyermek úszik, használhatják az Aquaworld medencéit, csúszdáit vagy egyéb szolgáltatásait , akár felnőtt oktatáson is részt vehetnek
 • Masters csoportjainkban a felnőtt úszók is egy jó hangulatú csapat tagjai lehetnek
 • Felnőttek számára teljesen kezdőktől a haladókig is lehetőség van oktatáson való részvételre
 • Igény esetén angol illetve német nyelven is van lehetőség oktatáson való részvételre

Az úszásoktatások időpontjai:

Hétfőtől - péntek: 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 óra
Szombat: 7:00, 8:00, 9:00, 10:00 óra

Árak:

1 alkalom 4 alkalom 10 alkalom
Kis csoportos (5-8 fő) 2 800 Ft 10 800 Ft 25 000 Ft
Masters * 2 800 Ft - 20 000 Ft
Versenyelőkészítő ** 2 800 Ft - 20 000 Ft
Egyéni 5 400 Ft 20 500 Ft 49 000 Ft
KÍSÉRŐ BELÉPŐ *** 1 690 Ft

* A masters úszás időpontja: minden hétfőn és szerdán 19:00 óra
** A versenyelőkészítő úszás időpontja: minden hétfőn és szerdán 16:00 vagy 18:00 óra
*** Az úszásoktatásra érkező gyermekek szüleinek 90' fürdőhasználatot biztosít az úszásoktatás ideje alatt térítés ellenében.

A feltűntetett árak tartalmazzák a belépőt az Élményfürdőbe és az úszásoktatás díját!

Bővebb információ és jelentkezés az Úszóakadémiáról:

Telefon: +36 70 625 5162
Email: uszoakademia@aquaworldresort.hu, uszoakademia@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/groups/214854558907701/

Tanfolyami előjelentkezés: 

Tanítási időben: 2016. szeptember 5-től 2017. június 14-ig

 • hétfőtől péntekig 14:30-19:00 és szombaton 8:00-11:00
 • telefonon vagy személyesen az Aquaworld Élményfürdő információs pultjánál

Tábor ideje alatt: 2017. június 19-től augusztus 7.

 • hétfőtől csütörtökig 7:30-12:00-ig
 • telefonon vagy személyesen: az Aquaworld Élményfürdő információs pultjánál 


Szakmai Stáb:

KOVÁCS Ágnes

Olimpiai bajnok, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok, sokszoros világkupa győztes, örökös magyar bajnok úszó. Az Aquaworld Kovács Ágnes Úszóakadémia szakmai vezetője. 13 évig volt a magyar úszóválogatott tagja, ezen idő alatt 7-szer volt az év magyar úszónője. 1997-ben és 1998-ban a Swimming World magazin Európa legjobb női úszójának választotta. 2014 júniusában beiktatták a vizes sportokat tömörítő Nemzetközi Hírességek Csarnokába (International Swimming Hall of Fame) Fort Lauderdale-ben (USA).

2008-ban edzői képesítést szerzett a TF-en, évekig saját úszóiskolát üzemeltetett ahol több ezer gyermek tanult meg sikeresen úszni. Filozófiája hogy az úszás elsajátítása a gyermekek szemszögéből egy játékos feladat kell hogy legyen, egy élmény ami minden alkalommal meglepetéseket és élményeket tartogat. Az úszás alapsportág, amely mindenképpen olyan alapot ad egy gyermek számára, amely az egész életére kihat. Óvódás, kisiskolás korú gyerekeknél az oktató feladata, hogy a gyermekekkel játékosan megszeretesse a vizet és az úszást. Idővel eldől,hogy a kis úszópalánták maradnak e ennél a csodálatos sportágnál, esetleg váltanak e más sportágra, vagy sportokat szerető boldog, egészséges felnőttek lesznek belőlük. Egy biztos, a sport szeretetére való nevelés alapja és eszköze a játékosság és a sporttal, mozgással, vízzel járó élmények átadása. Az Aquaworld egy olyan csodálatos vízibirodalom, amelyben a fent megfogalmazott küldetéseket maximálisan teljesíteni lehet.

“Minden gyermek életében meghatározó az a pillanat amikor először találkozik a vízzel és elkezd úszni tanulni. Nagyon fontosnak tartom, hogy az oktatás elején a gyermekek játszva ismerkedjenek meg a vízzel és közben nagyon sok pozitív élmény érje őket. Ez az első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy a későbbiekben is örömmel térjenek vissza minden egyes foglalkozásra. Az Aquaworld egy nagyon ideális helyszín úszásoktatásra hiszen számos medence áll rendelkezésre, amelyeknek hőfoka is kiváló, illetve tartalmaznak minden olyan élmény elemet, amely még emlékezetesebbé teszik az itt töltött időt. A változatos medencék, csúszdák és élményelemek segítségével az úszásoktatás is sokrétűbb, érdekesebb, változatosabb és hatékonyabb is mintha csak egy hagyományos medencében oktatnánk. A kiváló infrastrukturális feltételek mellet nagyon fontos a tapasztalt profi szakmai háttér. Úszóakadémiánk oktatói sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. “

Továbbá csapatunkat erősítik több éves tapasztalattal rendelkező fiatal és nagyon lelkes munkatársaink, Boglárka és Péter, Anna és Dávid, valamint Tímea és Réka.

TÓTH Péter

Speciális területe a hiperaktív, magatartási, koncentrációs, koordinációs, pszichés problémákkal küzdő gyerekek oktatása. Ezekben az esetekben különösen fontos az egyénre szabott oktatási program, melyet Péter magabiztosan, sikeresen végez.

MOLNÁR Tímea

Gyermekkori álma volt, hogy úszásoktató legyen. Versenyszerűen úsztott, majd triatlonozott. Az Eszterházy Károly Főiskola Testnevelés szakán végezett. 

Szakterülete a látás-, hallássérült,és autisztikus gyerekek fejlesztése. Ezt az igen nehéz feladatot végtelen türelemmel és kimagasló színvonalú munkával végzi.

PECZ Réka

Több éves oktatói tapasztalattal rendelkezik. Korábbi versenyzői rutinját (Olimpikon-2008. Peking) kiválóan tudja kamatoztatni a haladó csoportok és a masters úszás területén, míg a kisebbekkel való foglalkozás során a gyerekek és a víz szeretete mutatkozik meg munkájában

BETÁK Anna

"Kiskorom óta a víz és az úszás meghatározó tényező az életemben. Sokáig versenyszerűen úsztam, majd 13 év után befejeztem és az oktatással kezdtem el foglalkozni. Az órákon az elsődleges célom, hogy a gyerekek megszeressék a vizet és biztonságban érezzék magukat benne. Ha ezt már elértük, megismertetem velük a vízben való mozgás örömét. Igyekszem mindenkivel tudásszintjének megfelelően foglalkozni és haladni."

TARCSA Dávid

Azért választottam az oktatói/edzői pályát, mert szeretek gyerekekkel foglalkozni, könnyen szót értek velük, türelemmel vagyok feléjük és igyekszem kialakítani az oktató-tanuló összhangot, hogy jó hangulatban teljenek a közösen töltött óráink. Szeretem játékos gyakorlatokkal színesíteni a foglalkozásaimat. Szakmai gyakorlatomat egy elismert sport klubban és a TF-en szereztem/szerzem kiváló tanáraim közreműködésével. 

MAGYAROVITS Zoltán

Kiváló szakmai munkájának biztosítéka több éves edzői tapasztalat.

Aquaworld - Kovács Ági Úszóakadémia Oktatási Programja

Úszóakadémiánkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy Magyarországon egyedülálló módon a legmagasabb színvonalú úszásoktatást a legnívósabb élményfürdőben valósíthassuk meg. Az Aquaworld élményfürdőben minden körülmény adott ahhoz, hogy bárki játékosan, önfeledten, teljesítmény kényszer nélkül ugyanakkor nagyon hatékonyan, egy ideális és kellemes közegben megtanuljon úszni.

Minden korosztály számára (0-99 éves korig) szeretnénk az úszást, mint sportot, egyben kellemes szabadidős tevékenységet ötvözni az élményfürdő adta kiváló lehetőségekkel.

Úszóakadémiánkban speciálisan a kis csoportos képzésre helyezzük a legnagyobb hangsúlyt, hiszen ez által tudjuk a legnagyobb odafigyeléssel, gondossággal megszerettetni a vizet, és megtanítani mindenkinek egyéni képességeihez mérten az úszástudást.

Élményfürdőnkben egyedülálló módon a gyerekek csúszdázással, a különböző élmény medencék használatával rengeteg olyan kellemes edzést kapnak, amivel még jobban a víz és az úszás "szerelmeseivé" válnak.

Kitűnő oktatóink, akik többségében mind pedagógiai mind több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, révén egyéni képességeiknek megfelelő úszás tanításban részesülnek figyelve arra, hogy jó hangulatú,élményekben gazdag foglalkozások révén megszeressék ezt a gyönyörű sportot.

VÍZHEZ SZOKTATÓ csoport
Vízhez szoktató csoportjainkban a kellemesen meleg vízben, sok játékkal kiegészítve a gyerekek megbarátkoznak a vízzel, mint új közeggel, megtanulnak lebújni a víz alá, lebegni rajta, bele ugrani. Sok-sok játékos gyakorlattal szerettetjük meg Őket magával a vízzel és közben ezzel a csodálatos eddig általuk nem ismert mozgásformával. Amikor már tudnak siklani, akkor kerülnek a következő csoportba.

KEZDŐ csoport
Kezdő csoportjainkban még mindig a kellemes, meleg vízben oktatjuk a gyerekeket az úszás "tudományára". Itt már lábtempóval, kartempóval ügyesen haladnak, vízbiztonságuk növekszik. A pozitív élmények mellett itt tesszük le a későbbi úszás tudásuk alapjait.

KÖZÉPHALADÓ csoport
Középhaladó csoportjaink úszói már a nagy medencében is gyakorolják azokat a feladatokat, amiket a kis vízben elsajátítottak. A mély vízben való úszás új élményként büszkeséggel tölti el a gyerekeket és a szülőket egyaránt, hiszen már nem félnek benne, bele mernek ugrani, három úszásnemben úszni tudnak.

HALADÓ csoport
Haladó csoportjaink úszó palántái már az úszásnemek korszerű technikáit sajátítják el a legmagasabb fokon,emellett kondíciójuk is növekszik, hiszen a legügyesebbek akár 1 km-t is le tudnak úszni egy-egy óra alatt.

MASTERS csoport
Masters csoportjainkat, 25 éves kortól felfele ajánljuk azoknak, akik szeretnék, hogy úszó technikájukat csiszoljuk, kondíciójukat növeljük, megtanítsuk Őket rajtolni, fordulni, négy úszásnemben úszni. Azok jöjjenek, akik szeretnének egy jó csapatban úszni, egy vidám társaság tagjai lenni!

VERSENYELŐKÉSZÍTŐ
2006-2009 évben született gyerekek közül, 10-15 fő kerül kiválasztásra úszástudás alapján ebbe a csoportba, akik vállalják, hogy heti minimum két alkalommal rendszeresen járnak oktatásra. 

A csoport tagjai megtanulnak helyes technikával, minimum 3 úszásnemben, folyamatosan úszni, rajtolni és fordulni. A legügyesebbek segítséget és támogatást kapnak abban, hogy egyesületi színekben, versenyszerűen sportolhassanak tovább. 

EGYÉNI oktatás
Egyéni úszásoktatásra is van lehetőség mindazon gyermekek vagy felnőttek számára, akik privát oktató segítségével szeretnének megtanulni úszni, vagy a már meglévő úszástechnikájukon szeretnének javítani.

FELNŐTT oktatás
Felnőtt tanítványainkkal egyénileg vagy kis csoportban foglalkozunk. Akik nem rendelkeznek semmilyen úszástudással, az alapoktól kezdve, türelmesen haladva érhetik el a vízbiztonságot és tanulhatnak meg úszni oktatóinktól.
Úszástudással rendelkező felnőtt tanítványaink részére a technika helyes végrehajtását tanítjuk.

Bővebb információ és jelentkezés:

Telefon: +36 70 625 5162 
Email: uszoakademia@aquaworldresort.hu, uszoakademia@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/groups/214854558907701/

 

GYAKORI KÉRDÉSEK:

 • Hogyan és kinél tudok jelentkezni?

Jelentkezni minden esetben a kapcsolatoknál megadott elérhetőségek valamelyikén előzetes jelentkezéssel és annak visszajelzésével tudtok oktatáson részt venni. 

Óra időpontját és a csoportot minden esetben a tanfolyamszervezővel kell egyeztetni, az oktatóval történt egyeztetés nem elegendő.

 • Hogy jutok be első alkalommal, hol tudok jegyet venni?

Az információs pultnál fogunk várni, ott kell először egy regisztrációs lapot kitöltened, ami alapján kapsz egy karszalagot és azzal tudsz a pénztárba jegyet/bérletet vásárolni.

 • Betegség, lemondás esetén, mi a teendő?

SMS-ben küldje el a gyermek nevét és a lemondani kívánt időpontot az óra előtt legalább 3 órával.

A lemondott időpontot pótlására is lehetőség van a tanfolyam szerevezővel egyeztetett időpontban.

 • Meddig érvényesek a jegyek/bérletek?

Az oktatói és a kísérő jegy 90 percig érvényes, így az oktatás után van még lehetőség egyet pancsolni szülői felügyelettel.

A 4 alkalmas bérlet 45 napig, a 10 alkalmas bérlet 90 napig érvénes.

 • Térítésmentesen be tudom-e kísérni, fel tudom-e öltöztetni a gyerekemet?

Igen, van lehetőség öltöztető jegy kérésére  pénztárba, mely 20 percig érvényes, az öltöztetést követően, be tudod kísérni a gyereket, át tudod adni az oktatónak, majd kijössz. Az óra végén 50-kor ismét ki tudod váltani és fel tudod öltöztetni a gyerkőcöt!

 • Hány éves kortól vállalunk gyerekeket?

3 éves kortól fogadunk gyerekeket az Úszóakadémiában kezdetben egyéni órára, és amint tud legalább 30 percig figyelni és csoportban dolgozni a gyermek akkor már csoportos foglalkozáson is részt tudnak venni.

 • A gyerek egyedül vagy szülővel megy a vízbe?

Oktatáson már a gyermek és az oktató van a vízben, a szülő besegíthet, jelenlétével, de a gyerekeknek már az oktatóra kell tudnia koncentrálni. 

 

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: