ONLINE jegyvásárlás

Oktatási Program

Aquaworld - Kovács Ági Úszóakadémia Oktatási Programja

Úszóakadémiánkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy Magyarországon egyedülálló módon a legmagasabb színvonalú úszásoktatást a legnívósabb élményfürdőben valósíthassuk meg. Az Aquaworld élményfürdőben minden körülmény adott ahhoz, hogy bárki játékosan, önfeledten, teljesítmény kényszer nélkül ugyanakkor nagyon hatékonyan, egy ideális és kellemes közegben megtanuljon úszni.

Minden korosztály számára (0-99 éves korig) szeretnénk az úszást, mint sportot, egyben kellemes szabadidős tevékenységet ötvözni az élményfürdő adta kiváló lehetőségekkel.

Úszóakadémiánkban speciálisan a kis csoportos képzésre helyezzük a legnagyobb hangsúlyt, hiszen ez által tudjuk a legnagyobb odafigyeléssel, gondossággal megszerettetni a vizet, és megtanítani mindenkinek egyéni képességeihez mérten az úszástudást.

Élményfürdőnkben egyedülálló módon a gyerekek csúszdázással, a különböző élmény medencék használatával rengeteg olyan kellemes edzést kapnak, amivel még jobban a víz és az úszás "szerelmeseivé" válnak.

Kitűnő oktatóink, akik többségében mind pedagógiai mind több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, révén egyéni képességeiknek megfelelő úszás tanításban részesülnek figyelve arra, hogy jó hangulatú,élményekben gazdag foglalkozások révén megszeressék ezt a gyönyörű sportot.

VÍZHEZ SZOKTATÓ csoport
Vízhez szoktató csoportjainkban a kellemesen meleg vízben, sok játékkal kiegészítve a gyerekek megbarátkoznak a vízzel, mint új közeggel, megtanulnak lebújni a víz alá, lebegni rajta, bele ugrani. Sok-sok játékos gyakorlattal szerettetjük meg Őket magával a vízzel és közben ezzel a csodálatos eddig általuk nem ismert mozgásformával. Amikor már tudnak siklani, akkor kerülnek a következő csoportba.

KEZDŐ csoport
Kezdő csoportjainkban még mindig a kellemes, meleg vízben oktatjuk a gyerekeket az úszás "tudományára". Itt már lábtempóval, kartempóval ügyesen haladnak, vízbiztonságuk növekszik. A pozitív élmények mellett itt tesszük le a későbbi úszás tudásuk alapjait.

KÖZÉPHALADÓ csoport
Középhaladó csoportjaink úszói már a nagy medencében is gyakorolják azokat a feladatokat, amiket a kis vízben elsajátítottak. A mély vízben való úszás új élményként büszkeséggel tölti el a gyerekeket és a szülőket egyaránt, hiszen már nem félnek benne, bele mernek ugrani, három úszásnemben úszni tudnak.

HALADÓ csoport
Haladó csoportjaink úszó palántái már az úszásnemek korszerű technikáit sajátítják el a legmagasabb fokon,emellett kondíciójuk is növekszik, hiszen a legügyesebbek akár 1 km-t is le tudnak úszni egy-egy óra alatt.

MASTERS csoport
Masters csoportjainkat, 25 éves kortól felfele ajánljuk azoknak, akik szeretnék, hogy úszó technikájukat csiszoljuk, kondíciójukat növeljük, megtanítsuk Őket rajtolni, fordulni, négy úszásnemben úszni. Azok jöjjenek, akik szeretnének egy jó csapatban úszni, egy vidám társaság tagjai lenni!

VERSENYELŐKÉSZÍTŐ
2006-2009 évben született gyerekek közül, 10-15 fő kerül kiválasztásra úszástudás alapján ebbe a csoportba, akik vállalják, hogy heti minimum két alkalommal rendszeresen járnak oktatásra. 

A csoport tagjai megtanulnak helyes technikával, minimum 3 úszásnemben, folyamatosan úszni, rajtolni és fordulni. A legügyesebbek segítséget és támogatást kapnak abban, hogy egyesületi színekben, versenyszerűen sportolhassanak tovább. 

EGYÉNI oktatás
Egyéni úszásoktatásra is van lehetőség mindazon gyermekek vagy felnőttek számára, akik privát oktató segítségével szeretnének megtanulni úszni, vagy a már meglévő úszástechnikájukon szeretnének javítani.

FELNŐTT oktatás
Felnőtt tanítványainkkal egyénileg vagy kis csoportban foglalkozunk. Akik nem rendelkeznek semmilyen úszástudással, az alapoktól kezdve, türelmesen haladva érhetik el a vízbiztonságot és tanulhatnak meg úszni oktatóinktól.
Úszástudással rendelkező felnőtt tanítványaink részére a technika helyes végrehajtását tanítjuk.

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: