ONLINE jegyvásárlás

Részvételi feltételek

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Az oktatás szervezője Kovács Ági Úszóakadémia (Vízi Élmény kft.) mint Szervező, valamint az oktatáson résztvevő Személy (gyermek esetén törvényes képviselője) továbbiakban, mint Tanítvány a Gerisoft (http://uszoiskola.gerisoft.hu/) online regisztrációval elfogadja az alábbi feltételeket.

 1. 1.A Szervező hétfőtől péntekig 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 órai és szombaton 8:00, 9:00, 10:00 órai kezdettel indít tanfolyamokat 3 éves kortól 99 éves korig.
 2. A jelentkezéshez online regisztráció szükséges a http://uszoiskola.gerisoft.hu/ felületen! 
 3. Az „úszásoktatás” játékos, élmény alapú foglalkozások időtartama 50 perc, amely 45 perc oktatást, 5 perc játékot foglal magában.
 4. 4 alkalmas bérleteink 45 napig, 10 alkalmas bérletek 90 napig érvényesek. Hiányzás esetén az órák pótolhatók, előre egyeztetett időpontban. A bérletek érvényességének meghosszabbítására nincs lehetőség.
 5. Az oktatáson való részvétel az Aquaworld pénztárában az oktatásra érvényes jegy megvásárlásával, vagy bérlet érvényesítésével lehetséges.
 6. Az oktatás díja tartalmazza az oktatás költségét és az Aquaworld-be történő belépő árát, valamint az öltöztető jegyet, mely 20 percig érvényes (az órát megelőzően és az órát követően a gyermekek öltöztetését teszi lehetővé). 
 7. Minden tanfolyami belépőjegy ill. kísérő jegy 105 percig érvényes, felügyeletet csak az oktatás (50 perc) ideje alatt biztosítunk.
 8. Az első alkalommal felmérést végzünk, mely alapján kerülnek a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő csoportba.
 9. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy az oktatást tartó személyek úszás oktatói szakképesítéssel (testnevelői, úszás oktatói, vagy úszóedzői szakképesítéssel) rendelkezik.
 10. Amennyiben a bérlet érvényességi ideje alatt a gyermek megbetegszik, és ez hiányzást okoz, abban az esetben a Tanítvány köteles a gyermek állapotáról a tanfolyamszervezőt haladéktalanul értesíteni SMS-ben a tanítvány nevével és a hiányzás napjának megjelölésével.
 11. A Szervező lehetőséget nyújt a bérlet érvényességi idején belül más csoportban való részvételre, pótlásra, a tanfolyam szervezővel előre egyeztetett időpontban.
 12. Amennyiben az oktató a gyermek megbetegedését észleli, haladéktalanul köteles értesíteni a Tanítványt.
 13. Az oktató a gyermek felügyeletéért teljes körű felelősséget vállal, amely nem terjed ki a gyermek által az oktatásra magával hozott eszközökre (például mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére.
 14. A Szülőnek lehetősége van a tanfolyami csoport részvételi szándékát módosítani, az oktatáson történő részvételt lemondani.
 15. A Szervezőnek lehetősége van, hogy a csoportot jelentkezők hiányában (min. 3 fő) megszüntesse, más csoporttal összevonja. Ebben az esetben másik választott időpontban azonos tudásszintű csoportban folytathatja a gyermek az oktatást.
 16. A Tanítvány aláírásával és a beléptető rendszerben (Gerisoft) való regisztrációval hozzájárul, hogy gyermekéről fénykép vagy videó készüljön az oktatás során. Ezt a felvételt pedig az Aquaworld vagy a Szervező marketing célokra felhasználja.
 17. Az oktatás ideje alatt mind a Tanítvány, mind a kísérő családtagok kötelesek betartani a jelen megállapodásban foglalt feltételeket, mind pedig a helyszín házirendjét, elfogadni a megbízott oktatók irányítását.
 18. Jelen szabályok kizárólag abban az esetben érvényesek, ha a Tanítvány a jegyet ill. bérletet az Aquaworld pénztárába befizeti és az online felületen a regisztrációt elvégzi.

Budapest, 2016. szeptember 1.

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: