ONLINE jegyvásárlás

Szakmai stáb

KOVÁCS Ágnes

Olimpiai bajnok, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok, sokszoros világkupa győztes, örökös magyar bajnok úszó. Az Aquaworld Kovács Ágnes Úszóakadémia szakmai vezetője. 13 évig volt a magyar úszóválogatott tagja, ezen idő alatt 7-szer volt az év magyar úszónője. 1997-ben és 1998-ban a Swimming World magazin Európa legjobb női úszójának választotta. 2014 júniusában beiktatták a vizes sportokat tömörítő Nemzetközi Hírességek Csarnokába (International Swimming Hall of Fame) Fort Lauderdale-ben (USA).

2008-ban edzői képesítést szerzett a TF-en, évekig saját úszóiskolát üzemeltetett ahol több ezer gyermek tanult meg sikeresen úszni. Filozófiája hogy az úszás elsajátítása a gyermekek szemszögéből egy játékos feladat kell hogy legyen, egy élmény ami minden alkalommal meglepetéseket és élményeket tartogat. Az úszás alapsportág, amely mindenképpen olyan alapot ad egy gyermek számára, amely az egész életére kihat. Óvódás, kisiskolás korú gyerekeknél az oktató feladata, hogy a gyermekekkel játékosan megszerettesse a vizet és az úszást. Idővel eldől,hogy a kis úszópalánták maradnak-e ennél a csodálatos sportágnál, esetleg váltanak-e más sportágra, vagy sportokat szerető boldog, egészséges felnőttek lesznek belőlük. Egy biztos, a sport szeretetére való nevelés alapja és eszköze a játékosság és a sporttal, mozgással, vízzel járó élmények átadása. Az Aquaworld egy olyan csodálatos vízibirodalom, amelyben a fent megfogalmazott küldetéseket maximálisan teljesíteni lehet.

“Minden gyermek életében meghatározó az a pillanat amikor először találkozik a vízzel és elkezd úszni tanulni. Nagyon fontosnak tartom, hogy az oktatás elején a gyermekek játszva ismerkedjenek meg a vízzel és közben nagyon sok pozitív élmény érje őket. Ez az első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy a későbbiekben is örömmel térjenek vissza minden egyes foglalkozásra. Az Aquaworld egy nagyon ideális helyszín úszásoktatásra hiszen számos medence áll rendelkezésre, amelyeknek hőfoka is kiváló, illetve tartalmaznak minden olyan élmény elemet, amelyek még emlékezetesebbé teszik az itt töltött időt. A változatos medencék, csúszdák és élményelemek segítségével az úszásoktatás is sokrétűbb, érdekesebb, változatosabb és hatékonyabb is mintha csak egy hagyományos medencében oktatnánk. A kiváló infrastrukturális feltételek mellet nagyon fontos a tapasztalt profi szakmai háttér. Úszóakadémiánk oktatói sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. “

Továbbá csapatunkat erősítik több éves tapasztalattal rendelkező fiatal és nagyon lelkes munkatársaink: Boglárka és Péter, Anna és Dávid, valamint Tímea és Réka.

TÓTH PÉTER

„16 éves korom óta gyerekekkel foglalkozom, 2012-ben kezdtem tanulmányaimat, mint úszóedző. Tapasztalatomat éveken át több helyről is gyűjtöttem. 2014 óta oktatok a Kovács Ági Úszóakadémián. Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni, ezért is választottam ezt a pedagógiai pályát. Kezdőkkel és haladókkal is egyaránt megbirkózom.”

MOLNÁR TÍMEA

Gyermekkori álma volt, hogy úszásoktató legyen. Versenyszerűen úszott, majd triatlonozott. Az Eszterházy Károly Főiskola Testnevelés szakán végezett. 

Szakterülete a látás-, hallássérült és autisztikus gyerekek fejlesztése. Ezt az igen nehéz feladatot végtelen türelemmel és kimagasló színvonalú munkával végzi.

PECZ RÉKA

Több éves oktatói tapasztalattal rendelkezik. Korábbi versenyzői rutinját (Olimpikon-2008. Peking) kiválóan tudja kamatoztatni a haladó csoportok és a masters úszás területén. Az úszó mozgás apró mozdulatait kiválóan alkalmazza a kisebbekkel való foglalkozás során, miközben a gyerekek és a víz szeretete mutatkozik meg munkájában.

BETÁK ANNA

"Kiskorom óta a víz és az úszás meghatározó tényező az életemben. Sokáig versenyszerűen úsztam, majd 13 év után befejeztem és az oktatással kezdtem el foglalkozni. Az órákon az elsődleges célom, hogy a gyerekek megszeressék a vizet és biztonságban érezzék magukat benne. Ha ezt már elértük, megismertetem velük a vízben való mozgás örömét. Igyekszem mindenkivel tudásszintjének megfelelően foglalkozni és haladni."

TARCSA DÁVID

„Azért választottam az oktatói/edzői pályát, mert szeretek gyerekekkel foglalkozni, könnyen szót értek velük, türelemmel vagyok feléjük és igyekszem kialakítani az oktató-tanuló összhangot, hogy jó hangulatban teljenek a közösen töltött óráink. Szeretem játékos gyakorlatokkal színesíteni a foglalkozásaimat. Szakmai gyakorlatomat egy elismert sport klubban és a TF-en szereztem/szerzem kiváló tanáraim közreműködésével. „

MAGYAROVITS ZOLTÁN

Kiváló szakmai munkájának biztosítéka több éves edzői tapasztalat.

GERE SZABOLCS PÉTER

„Tanulmányaimat a Nyíregyházi Egyetemen kezdtem, majd a Testnevelési Egyetemen folytattam/folytatom. A jó hangulat híve vagyok, számomra nagyon fontos, hogy a gyermekek jól érezzék magukat az órákon. Fontosnak tartom az egészséges életmódot, melyben nagy szerepe van a mozgásnak, ezt érdemes minél hamarabb beiktatni a gyermekek életében is. Célom elsősorban megtanítani tanítványaimat úszni és egy életen át megszerettetni a vizet.”

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: