Aquaworld Resort Budapest

Kovács Ágnes

Olimpiai bajnok, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok, sokszoros világkupa győztes, örökös magyar bajnok úszó. Az Aquaworld Kovács Ágnes Úszóakadémia szakmai vezetője. 13 évig volt a magyar úszóválogatott tagja, ezen idő alatt 7-szer volt az év magyar úszónője. 1997-ben és 1998-ban a Swimming World magazin Európa legjobb női úszójának választotta. 2014 júniusában beiktatták a vizes sportokat tömörítő Nemzetközi Hírességek Csarnokába (International Swimming Hall of Fame) Fort Lauderdale-ben (USA).

2008-ban edzői képesítést szerzett a TF-en, évekig saját úszóiskolát üzemeltetett ahol több ezer gyermek tanult meg sikeresen úszni. Filozófiája hogy az úszás elsajátítása a gyermekek szemszögéből egy játékos feladat kell hogy legyen, egy élmény ami minden alkalommal meglepetéseket és élményeket tartogat. 

“Minden gyermek életében meghatározó az a pillanat amikor először találkozik a vízzel és elkezd úszni tanulni. Nagyon fontosnak tartom, hogy az oktatás elején a gyermekek játszva ismerkedjenek meg a vízzel és közben nagyon sok pozitív élmény érje őket. Ez az első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy a későbbiekben is örömmel térjenek vissza minden egyes foglalkozásra. Az Aquaworld egy nagyon ideális helyszín úszásoktatásra hiszen számos medence áll rendelkezésre, amelyeknek hőfoka is kiváló, illetve tartalmaznak minden olyan élmény elemet, amelyek még emlékezetesebbé teszik az itt töltött időt. A változatos medencék, csúszdák és élményelemek segítségével az úszásoktatás is sokrétűbb, érdekesebb, változatosabb és hatékonyabb is mintha csak egy hagyományos medencében oktatnánk. A kiváló infrastrukturális feltételek mellet nagyon fontos a tapasztalt profi szakmai háttér. Úszóakadémiánk oktatói sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. “

TÓTH PÉTER

„16 éves korom óta gyerekekkel foglalkozom, 2012-ben kezdtem tanulmányaimat, mint úszóedző. Tapasztalatomat éveken át több helyről is gyűjtöttem. 2014 óta oktatok a Kovács Ági Úszóakadémián. Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni, ezért is választottam ezt a pedagógiai pályát. Kezdőkkel és haladókkal is egyaránt megbirkózom.”  

PECZ RÉKA

Több éves oktatói tapasztalattal rendelkezik. Korábbi versenyzői rutinját (Olimpikon-2008. Peking) kiválóan tudja kamatoztatni a haladó csoportok és a masters úszás területén. Az úszó mozgás apró mozdulatait kiválóan alkalmazza a kisebbekkel való foglalkozás során, miközben a gyerekek és a víz szeretete mutatkozik meg munkájában. 

BETÁK ANNA

"Kiskorom óta a víz és az úszás meghatározó tényező az életemben. Sokáig versenyszerűen úsztam, majd 13 év után befejeztem és az oktatással kezdtem el foglalkozni. Az órákon az elsődleges célom, hogy a gyerekek megszeressék a vizet és biztonságban érezzék magukat benne. Ha ezt már elértük, megismertetem velük a vízben való mozgás örömét. Igyekszem mindenkivel tudásszintjének megfelelően foglalkozni és haladni." 

MAGYAROVITS ZOLTÁN

Kiváló szakmai munkájának biztosítéka több éves edzői tapasztalat. 

VESZTERGOM MATÉ

„Testnevelési egyetemen elsajátított tudásom, és úszás oktatásból szerzett szakmai tapasztalatom hozzásegít ahhoz, hogy tanítványaim kezeim alatt folyamatosan fejlődjenek. Célkitűzéseim közé tartozik, minden korosztály számára megtalálni a nekik megfelelő technikát, amellyel felszabadultan, vidáman, de mégis hatékonyan fejlődhetnek. Szeretek emberekkel foglalkozni legyen az gyermek vagy felnőtt, tőlük kapott visszajelzések, a tanulni akarásuk pozitív visszaigazolást jelent számomra. A jó hangvételű órák és edzések nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek vidáman és játékosan elsajátítják az egyes úszás technikákat.” 

SINKA PETRA

„Mindig is eleven, mozgékony gyerek voltam, emellett igazi társasági ember, ezért választottam hivatásomnak, hogy sportanimátor és oktató legyek. Diákként gyerekekre vigyáztam, mely nagy örömet jelentett számomra, aerobic edző, rekreációs mozgásprogram vezető végzetséget szereztem, mára az úszásoktatásban találtam meg helyemet. Könnyen teremtek kapcsolatot a gyerekekkel és a felnőttekkel. Célom, hogy segítsek és támogassak mindenkit, aki a mozgás segítségével szeretne egészségesebb és örömtelibb életet élni.”

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség