ONLINE jegyvásárlás

Élményelemek

Fürdőzés télen-nyáron

Az egyedülálló szolgáltatásokat felvonultató fürdő 17 medencéje közül 15 egész évben üzemel.

Az óriás élménymedence fekvő és ülő masszázzsal, időközönként induló nyakzuhannyal és sodrófolyosóval kényezteti a vendégeket. A belső medencéből eljuthat a télen is működő szabadtéri melegvizes medencébe.

A hullámmedence és a Magyarországon egyedülálló szörfmedence a tengerparti üdülések hangulatát idézi fel. A szörfmedence versenyek megrendezésére is alkalmas, speciális, fedett használatra kifejlesztett deszkákkal használható.

Az úszni és ugrani vágyókat 25 méteres úszómedence illetve 3 méter magas ugrótorony várja.

A változó mélységű fedett gyermekmedence számos meglepetést, többek között saját csúszdát is tartogat a legfiatalabbaknak.

A csúszdák használatát az Aquaworld Zrt. vezetősége az alábbiakban határozza meg:

Azok a 14. életévüket be nem töltött, szülői, gondviselői vagy egyéb nagykorú személy felügyeletére bízott az Aquaworld élményfürdőbe érkező gyermekek a csúszdákat az alábbiakban meghatározott feltételekkel használhatják.

  • A csúszdatorony 5. szintjéről induló óriáscsúszdákat (Forgószél, Kamikaze, Repülő szőnyeg) csak és kizárólag a 150 cm (fejetetőig mért) minimális vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe,

  • A csúszdatorony 4. szintjéről induló óriáscsúszdákat (Ufo, Szivárvány, Fekete lyuk) a 140 cm (fejetetőig mért) minimális, vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe.

Egyéb, nem a csúszdatoronyból induló csúszdák használata:

  • Hagyma csúszda, minimum 140 cm testmagassággal és biztos úszástudással rendelkező gyermekek vehetik igénybe.

  • Hegyi-folyó csúszda, minimum 140 cm testmagasággal rendelkező gyermekek vehetik igénybe,

  • A Családi csúszda használatának a fentiekben meghatározott korlátozása nincs.

  • A gyermek medencében található Hullám és Dzsungel csúszdákat kizárólag 3-10 éves kor közötti gyermekek használhatják.

Azokat a csúszdákat, amelyeknek használata 140 cm-es minimális testmagassághoz van kötve (Ufo, Szivárvány, Fekete lyuk, Hagyma, Hegyi folyó) azok a 130-140 cm közötti gyermekek is használhatják, akiknek szülei, gondviselői, egyéb nagykorú felügyeletüket ellátó személy, felelősség átvállalói nyilatkozatot tesz, az információs pultnál található nyomtatványon.

Azokat a csúszdákat, amelyeknek használata 150 cm-es minimális testmagassághoz van kötve (Ufo, Szivárvány, Fekete lyuk, Hagyma, Hegyi folyó) azok a 140-150 cm közötti gyermekek is használhatják, akiknek szülei, gondviselői, egyéb nagykorú felügyeletüket ellátó személy, felelősség átvállalói nyilatkozatot tesz, a szauna világban található nyomtatványon.

A 130 cm-es testmagasság alatt felelősség átvállaló nyilatkozat sem tehető. Ezen testmagasság alatti gyermekek a Családi, a Hullám és a Dzsungel csúszdákat használhatják.

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Kövess minket!

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: