ONLINE jegyvásárlás

Jó tudni

1. Fizetési lehetőségek

Készpénzzel és bankkártyával is egyaránt fizethet nálunk, valamint MKB, OTP és K&H Széchenyi Pihenőkártyákat és ERZSÉBET-UTALVÁNYT is elfogadunk

Bővebb információ a SZÉP kártyáról >>>

2. SZAUNA

A szaunák használatánál ajánljuk vendégeinknek a saját törölköző használatát, illetve igény szerint a bérlési lehetőséget. A szaunaszeánszokon résztvevők részére a szaunalepedő 300 Ft/db áron bérelhető.(elvesztése esetén 2000 Ft/db)

14 év alatti vendégeink – kísérővel sem – tartózkodhatnak a szaunavilágban. Megértésüket köszönjük!

Minden szerdán, csütörtökön és pénteken 10 órától zárásig klasszikus szauna az Aquaworlben.

Szerdán,csütörtökön és pénteken 10:00-tól zárásig az Aquaworld szaunarészlege fürdőruha nélkül, lepedőben vagy törölközővel (szaunaruha, szaunaszoknya) vehető csak igénybe!

A szaunaszeánszokat Ruszkabányai Gitta szaunamester celebrálja.

3. CSÚSZDÁK

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy hétfőtől péntekig Élményfürdőnk csúszdaegységei folyamatosan, megszakítás nélkül működnek.

A GYERMEKEK fokozott VÉDELME, illetve az esetleges sérülések elkerülése érdekében a csúszdák használatára az alábbi szabályok érvényesek:

Azok a 14. életévüket be nem töltött, szülői, gondviselői vagy egyéb nagykorú személy felügyeletére bízott az Aquaworld Élményfürdőbe érkező gyermekek a csúszdákat az alábbiakban meghatározott feltételekkel használhatják:

  • A csúszdatorony 5. szintjéről induló óriáscsúszdákat (Forgószél, Kamikaze, Repülő szőnyeg) csak és kizárólag a 140 cm (fejetetőig mért) minimális vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe,
  • A csúszdatorony 4. szintjéről induló óriáscsúszdák közül az Ufo és Fekete lyuk csúszdákat a 130 cm (fejetetőig mért) minimális, vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe.
  • A csúszdatorony 4. szintjéről induló Szivárvány csúszdát 120 cm (fejetetőig mért) minimális, vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe, kizárólag szülői kísérettel (két személyes csúszdagumi használatával).

Egyéb, nem a csúszdatoronyból induló csúszdák használata:

  • Hagyma csúszdát minimum 130 cm testmagassággal és biztos úszástudással rendelkező gyermekek vehetik igénybe.
  • Hegyi-folyó csúszda, minimum 130 cm testmagasággal rendelkező gyermekek vehetik igénybe,
  • A gyermek medencében található Hullám és Dzsungel csúszdákat kizárólag 3-10 éves kor közötti gyermekek használhatják.
  • A Családi csúszda használatának a fentiekben meghatározott korlátozása nincs.

A fentiekben megnevezett magasságkorlátozások regisztrálása a szörf medence mellett található információs és elsősegélyes pultnál történik. 

Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a csúszdák használata veszélyes üzemnek tekintendő, biztonságos használatához magabiztos úszástudásra és fizikai állóképességre van szükség. Az élményelemeket, csúszdákat minden Vendégünk saját felelősségére és egészségi állapotának ismeretében használhatja az Aquaworld érvényes Házirendjének ismeretében.

4. MEDENCÉK

Az élményelemeket mindenki saját felelősségére használhatja! Az élményfürdő 14 éves kor alatt, nagykorú felügyelet nélkül, nem látogatható.

Kisgyermekkel
Nem szobatiszta gyermekek esetében a medencék használatakor az úszópelenka viselése kötelező. Ha esetleg mégis otthon maradna, akkor az Aqua Shopban beszerezhető. Amennyiben a pelenka hiánya miatt a medencében szennyeződés keletkezik, úgy a medence tisztításának költsége minden esetben a látogatót terheli.

A gyermekmedencét csak a gyermekek használhatják. Kérjük a szülőket, hogy a medencébe ne üljenek bele.

Fast & Fine

5. ÉTKEZÉS

Amennyiben fürdőzés közben megéhezik, csillapíthatja étvágyát az Aquaworldben található Fast & Fine gyorsétteremben.

Továbbiakban felmerülő kérdéseit felteheti az aquaworld@aquaworldresort.hu e-mail címen, de feliratkozhat hírlevelünkre is a http://www.aquaworldresort.hu/hu/hotel/hirlevel linkre kattintva.

Jó szórakozást kívánunk!

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: