ONLINE jegyvásárlás

Csapatépítés

Váratlan helyzeteken keresztül akarja feltölteni munkatársait új energiákkal? Kalandos csapatépítő programok földön, vizen, levegőben...

Ki akarja zökkenteni a résztvevőket a megszokott életvitelükből? Váratlan heyzeteken keresztül akarja feltölteni munkatársait új energiákkal? Előzetes egyeztetés alapján, kívánságuk szerint megszervezzük az Ön cégének rendezvényét.

Profi csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában készséggel kidolgoz többféle programjavaslatot. Ha ez megtörtént, dőljön hátra, és bízza ránk magát! Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény legyen!

KALANDPARK

Fedezze fel magaslati akadálypályánk kalandos világát!

Egy olyan szórakoztató, ügyességi és több nehézségi fokozatú létesítményt hoztunk létre, amelyen vendégeink (akár a gyermekek, akár a felnőttek) különféle technikai eszközök (beülők, hevederek, karabinerek) és a szakképzett személyzet segítségével hódítanak meg pályákat, ahol folyamatosan biztonságban vannak.

A létesítményt az Aquaworld parkjában 10 magasan, cölöpökre és cölöpök közé telepítettük. Vendégeink különböző állomásokon haladnak a cél felé: vékony pallókon, kötélen, fémdróton kell átkelniük, karabinerrel rögzítve kötélen húzzák át magukat, falat másznak, majd autógumikon keresztül haladnak előre.

Kellemes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik kedvelik a kalandokat és szeretnék próbára tenni bátorságukat és fizikai kondíciójukat. Csapatépítő eseményekre kiegészítő programként javasoljuk, míg 6 fő a cölöpvilágban tartózkodik, addig a többi résztvevő számára egyéb animációs programok lebonyolítására is lehetőség van.

További információ és foglalás:
Tel.: 06 1 2313 620
E-mail: event@aquaworldresort.hu

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: