ONLINE jegyvásárlás

Masszázs

Egy páratlan élmény, mely megborzongatja testét, lelkét! A fürdőnkben kialakított masszázs pavilonunkban lehetőség nyílik a test teljes ellazulására. Az Aquaworldben mindenki megtalálja a számára megfelelő masszázsformát.

Teljes ellazulás és egy páratlan élmény az Aquaworldben! Ne hagyja ki!

A masszázs napjaink rohanó világának egyik legnépszerűbb és legtermészetesebb módszere, amellyel megőrizhetjük egészségünket, fokozhatjuk teljesítőképességünket és kikapcsolódhatunk. De ez még nem minden! Hiszen a masszázs során a lélek mellett testünk számára is lehetőséget biztosítunk a regenerálódásra. Legyen az egy monoton ülőmunka utáni nap feledése, hát-, nyak- és deréktáji fájdalmak enyhítése vagy akár szépségünk megőrzése.

Azt ugyan senki nem tudja biztosan, hogy a masszázs lélekre gyakorolt pozitív hatása miatt nem betegszik meg a test, vagy éppen a szakszerű masszázs tartja fenn az egészséget ám az tény, hogy a masszázs bármely formája jótékony hatással van az egész szervezetre. Ellazítja az izmokat, javítja a vér- és nyirokkeringést, hatással van a hormonok termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, belső szerveinkre, anyagcsere-működésünkre és még az idegrendszerre is.

Masszázs típusok az Aquaworldben

Relaxációs masszázs

Olyan ritmikus, gyengéd mozdulatokkal végzett masszázs, amely kezelő simításokkal, dörzsölésekkel éri el a nyugalmi, pihent és feszültségmentes állapotot. A relax masszázst az aromaterápiás masszázsolaj és annak illata teszi hatékonyabbá, így a masszázs lelki szinten is pihentet.

Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik egy kellemes, kényeztető masszázsra vágynak és nem igazán szeretik az erős masszázst.

relaxációs testmasszázs 20 perc: 3.900 HUF
relaxációs testmasszázs 40 perc: 5.900 HUF
relaxációs testmasszázs 60 perc: 7.900 HUF 

Sportmasszázs

A sportmasszázs erős, intenzív technika, dörzsölő, ütögető, gyúró fogásokkal. Alkalmazható edzés előtt vagy után, attól függően, hogy mi a cél, bemelegítés és teljesítménynövelés, vagy inkább a fizikai aktivitás utáni nyújtás, az izomláz és a fáradtságérzet megszűntetése. A sportmasszázs rendszeres alkalmazásával csökkenthető a sérülések kockázata és növelhető az állóképesség.

Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik aktív sportolók vagy szeretnének fizikai kondíciójukon javítani.

Sportmasszázs 20 perc: 3.900 HUF
Sportmasszázs 40 perc: 5.900 HUF
Sportmasszázs 60 perc: 7.900 HUF  

Frissítő masszázs/ Svédmasszázs

A frissítő masszázs olyan ritmikus, lendületes, dinamikus mozdulatokkal végzett, nyugati hagyományokon alapuló masszázs, amely során a masszőr/masszőz a svédmasszázs fogásaival éri el a közérzetjavító hatást. A masszázs során – a felfrissülés mellett – csökkennek bizonyos sérülések utáni fájdalmak, beindulnak a szervezet öngyógyító mechanizmusai.

Mindenki számára ajánljuk, aki felfrissülni vágyik.

Frissítő masszázs 20 perc: 3.900 HUF
Frissítő masszázs 40 perc: 5.900 HUF
Frissítő masszázs 60 perc: 7.900 HUF

 Talpmasszázs

A reflexológián alapuló masszázs során a talp megfelelő zónáinak masszírozásával megnő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése és ezzel mozgósíthatjuk a szervezet öngyógyító erőit.

Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik többet szeretnének tenni egészségükért. 

Masszázsszolgáltatásunk igazi kikapcsolódást jelenthet az Ön számára! Az urak beiktathatják és időzíthetik a masszázst edzés előttre vagy utánra, vagy éppen arra az időre, míg párjuk elkészül/felöltözik. A hölgyek kihasználhatják az urak hosszabb edzésre fordított idejét vagy egyedül érkezve – kortól függetlenül – egyszerűen csak önmaguk egészsége és szépsége érdekében vehetik igénybe a masszázst.

Talpmasszázs 20 perc: 3.900 HUF
Talpmasszázs 40 perc: 5.900 HUF

Helyszín:
Masszázs pavilon a Bongo Kids Club játszóház bejáratánál

Időpont:
hétköznapokon: 13.00-20.00 között
hétvégén és ünnepnapokon: 10.00-20.00 között

Foglalás:
Regisztráció alapján a szauna világ recepcióján.

Együttműködő partnerünk
Xantos Mobil Masszázs & Spa:
www.xmm.hu

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: