Aquaworld Resort Budapest

Masszázs

Egy páratlan élmény, mely megborzongatja testét, lelkét!

A masszázs napjaink rohanó világának egyik legnépszerűbb és legtermészetesebb módszere, amellyel megőrizhetjük egészségünket, fokozhatjuk teljesítőképességünket és kikapcsolódhatunk. De ez még nem minden! Hiszen a masszázs során a lélek mellett testünk számára is lehetőséget biztosítunk a regenerálódásra. Legyen az egy monoton ülőmunka utáni nap feledése, hát-, nyak- és deréktáji fájdalmak enyhítése vagy akár szépségünk megőrzése.

Azt ugyan senki nem tudja biztosan, hogy a masszázs lélekre gyakorolt pozitív hatása miatt nem betegszik meg a test, vagy éppen a szakszerű masszázs tartja fenn az egészséget ám az tény, hogy a masszázs bármely formája jótékony hatással van az egész szervezetre. Ellazítja az izmokat, javítja a vér- és nyirokkeringést, hatással van a hormonok termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, belső szerveinkre, anyagcsere-működésünkre és még az idegrendszerre is.

Masszázs típusok az Aquaworldben

Aromaolajos masszázs

Olyan ritmikus, gyengéd mozdulatokkal végzett masszázs, amely kezelő simításokkal, dörzsölésekkel éri el a nyugalmi, pihent és feszültségmentes állapotot. A masszázst az aromaterápiás masszázsolaj és annak illata teszi hatékonyabbá, így a masszázs lelki szinten is pihentet.

Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik egy kellemes, kényeztető masszázsra vágynak és nem igazán szeretik az erős masszázst.

Talpmasszázs

A reflexológián alapuló masszázs során a talp megfelelő zónáinak masszírozásával megnő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése és ezzel mozgósíthatjuk a szervezet öngyógyító erőit.

Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik többet szeretnének tenni egészségükért. 

Masszázsszolgáltatásunk igazi kikapcsolódást jelenthet az Ön számára! Az urak beiktathatják és időzíthetik a masszázst edzés előttre vagy utánra, vagy éppen arra az időre, míg párjuk elkészül/felöltözik. A hölgyek kihasználhatják az urak hosszabb edzésre fordított idejét vagy egyedül érkezve – kortól függetlenül – egyszerűen csak önmaguk egészsége és szépsége érdekében vehetik igénybe a masszázst.

Árak

Masszázs típusa20 perc40 perc60 perc
Aromaolajos masszázs3900 Ft5900 Ft7900 Ft
Talpmasszázs3900 Ft5900 Ft-


Helyszín:
Masszázs pavilon a Bongo Kids Club játszóház bejáratánál

Időpont:
hétköznapokon: 13:00-20:00 között
hétvégén és ünnepnapokon: 10:00-20:00 között

Foglalás:
Regisztráció alapján az Aquaworld Szaunavilág recepcióján.

Együttműködő partnerünk
Xantos Mobil Masszázs & Spa:
www.xmm.hu

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség