ONLINE jegyvásárlás

Szaunavilág

Szaunavilágunk különleges szaunákkal és SzaunaSzeánszokkal® várja kedves szaunázni szerető vendégeinket.

Éld át a mindennapi stressz és feszültség feloldását…

Szaunavilágunk változatos szaunákkal és szaunaprogramokkal várja a szaunavendégeket Budapest egyik legnagyobb szaunakomplexumában.

  • 2 Száraz szauna (finn és orosz) + kültéri rönk szauna; 75-90°C
  • 2 Gőzkabin; 45-55°C
  • 1 Bio szauna; 50-60°C
  • 1 Aroma szauna; 50-60°C
  • 1 Infrakabin; 50-60°C
  • 1 Kristály szauna; 80-85°C
  • 1 Tepidárium
  • Jégkamra; -2 - -5°C
  • Só kamra, merülő medence, taposó Kneipp medence
Szeretnénk azokat a szaunázás iránt rajongó, illetve még ismerkedő vendégeink igényeit is kielégíteni, akik a napi fáradalmakat maguk mögött hagyva igazán élvezni szeretnék a helyes szaunázás örömeit és jótékony hatásait.

HÉTFŐ
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
HétvégE

06:00-10:0010:00-16:3016:30-22:0006:00-10:0010:00-16:3016:30-22:00 06:00-10:00 10:00-16:3016:30-22:00 06:00-10:0010:00-
6:30
16:30-22:00 06:00-10:00 10:00-16:3016:30-22:00 06:00-10:00 10:00-16:3016:30-22:00
Gőz
Finn
Orosz - - - - - - - -
Kristály - - - - - - - - - - - -
Bio
Aroma - - - - - - - - - - - -
Infra
Só kamra
Jégbarlang
Tepidárium

Jelmagyarázat:
"" működik
"-" nem működik

A szaunákat törölközőben, vagy szaunalepedőben, illetve speciális szaunaruházattal javasolt használni.

Minden szerdán, csütörtökön és pénteken 10 órától zárásig klasszikus szauna*

Szerdán, csütörtökön és pénteken 10:00-tól zárásig az Aquaworld szaunarészlege fürdőruha nélkül, lepedőben vagy törölközővel (szaunaruha, szaunaszoknya) vehető csak igénybe!
A Vendég igényeket figyelembevéve a klasszikus szauna nap a kristály szaunára nem vonatkozik!

*Kivéve tanítási szünetekben és Ünnepnapokon

Szaunaszeánszok

A SzaunaSzeánsz® a jó hangulat és a jó közérzet "szellemét" idézi meg a száraz-, illetve gőz szaunában. (Erre a szaunaprogramra, a "Felöntés" szót a német "Aufguss" tükörfordításából sokan használják.) Minden Szauna Szeánsz® ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek aklimatizálódását. Igyekszik személyre szabott ventilációt biztosítani, a vendégek körül szaunazászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt.

Ezen kívül a szaunamester igyekszik minden, a szaunázást érintő kérdések megválaszolására, illetve felügyeli a szaunarészleget és ellenőrzi, hogy minden vendég betartsa a helyes-, és higiénikus szaunázás szabályait. A Szauna Szeánszok® abban is különböznek a hagyományos szaunázástól, hogya szaunamesternek köszönhetően társalgás, viccelődés folyik a Szauna Szeánszokon®. Az egymást követő programok egyre erőteljesebbek.

Egy-egy program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szaunát. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxáció.”

Szaunaszeánszokat a délutáni és esti órákban szerdától vasárnapig minden nap szervezünk.

Kedves Vendégeink!

A szauna szeánszokra igénybevett szauna lepedőkért bérleti díjat számítunk fel.
Szauna lepedő bérleti díja: 300 Ft/db

Tekintse meg a szaunaszeánszok időpontjait >>>

Néhány felöntés jótékony hatásai:

Illóolajos szeánsz

Vízbe kevert 100% tisztaságú illóolajat oszlat szét a szaunamester a kályhán. Az aromás forró levegő jótékony hatású a pszichére és légúti betegségekre vagy megelőzésükre is kiválóanalkalmasak. A különböző aromákkal változatossá lehet varázsolni a szeánszokat. Ezt a programot elsősorban „bemelegítésre” használjuk, mégis intenzívebb mint a hagyományos szaunázási forma. Az aromás szaunázás – a szauna kiváló stresszoldó hatása mellett – segít a hangulat javításában.

Gyümölcsös vitaminos szeánsz

Az aromás szeánszhoz hasonlóan 100% tisztaságú illóolajjal elegyített vizet oszlat szét a szaunamester a kályhán. A szaunamester a kellemes illatú forró levegő cirkulációjával kényezteti a bent ülőket. A ceremónia végén felszeletelt hűtött gyümölccsel kínálja vendégeit, amely amellett, hogy igen frissítően hat,valódi „vitaminbomba”. A vitaminok és egyéb ásványi anyagok szaunázást követően sokkal intenzívebben szívódnak fel.

Sós szeánsz

Aktív bőrápoló programjaink közé tartozik.

Rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által kiosztott finomított tengeri sóval dörzsölik be. A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak a megduzzadt és elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük feszesebbé válik. A sóval sokkal aktívabbá tesszük verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a méregtelenítést. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe. A mézes szeánsszal kombinálvafejti ki valódi hatását. Újjávarázsolja, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitisz tüneteit.

Mézes szeánsz

A sós szeánszhoz hasonlóan rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által csurgatott virágmézzel kenik be. A meleg hatására a méz cseppfolyóssá válik, a kitágult pórusokon keresztül gyorsan szívódik. Elősegíti a bőr anyagcseréjét, hatásos bőrszennyeződések, pattanások, kisebb hegek ellen. Hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. A szeánszok végére felüdült, kellemes tapintású, puha bőrrel távoznak a vendégek, arról nem is beszélve, hogy kellemes virágméz illatúan.

Jeges szeánsz

A kedvelt programok közé tartozik. A jégkályhára való felhordásával kitűnő forróságot lehet elérni a kabinban. Többek között látványa gyönyörködtető és a kiosztott jég darabokkal valójáték is felüdítő. Felpezsdítő érzés ahogy a forró levegővel játszik a szaunamester és a hideg futkos a vendégek hátán. A szeánsz végén jeges vizű nyakon öntés is jár a résztvevőknek.

A szaunázás igazi élményét itt intenzíven lehet átélni.

Szauna etikett

Néhány hasznos tanács a szaunázni indulóknak:

1 nap 4 alkalommal szaunázzunk. A gyakorlott szaunázók maximum 5 alkalommal is bemehetnek, de ennek túllépése már nem az egészségünk megőrzését szolgálja. 
A papucsot és fürdőruhát hagyjuk a szaunán kívül, lepedővel eltakarva intim testrészeinket, száraz testtel menjünk be. A textíliát úgy terítsük le, hogy bőrünk ne érintkezzen a szauna padozatával.
A merülő medence használata előtt minden esetben zuhanyozzunk le!

Szaunázás előtt fogyasszunk jó sok folyadékot, ne közben.

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: