Családdal...

10 érv, amiért érdemes minket választania családdal is

  1. Kényelmes, tágas, összenyitható családi szobák, valamint kétszobás és háromszobás apartmanok biztosítják a szülők és gyermekeik külön életterét.
  2. A szállodában gyerekágy, pelenkázó, vízmelegítő, járóka, az apartmanokban mikrohullámú sütő szolgálja az otthonhoz hasonló konfortot.
  3. Pici babák kényelme érdekében babakocsit, cumisüvegmelegítőt, fürdetőkádat és vízforralót biztosítunk. 
  4. Mind a szálloda, mind az élményfüdő éttermében gyermek menüt is biztosítunk.
  5. Közvetlen átjárás Európa legnagyobb élményfürdőjébe, az Aquaworldbe.
  6. Az élményfürdőben külön gyermekmedencével, száraz játszóval és hozzátartozó mosdóval, pelánkázóval várja a pici babákat.
  7. A nagyobb gyermekek szórakoztatását 11 óriáscsúszda, hullámmedence, vízen járó labda, szörf és búvárkodás biztosítja.
  8. INGYENES Bongo Kids Club játszóház használat gyermekfelügyelettel.
  9. Egész nyáron és minden hétvégén szórakoztató animációs programokkal várjuk az élményfürdőben.
  10. 7 éves kor alatti gyermekek számára INGYENES szálláslehetőséget biztosítunk. SŐT! Az Aquaworld 10. szülinapja alkalmából 2018. november 4. - december 20. közötti időszakban minden 10 év alatti gyermek számára INGYENES szállást biztosítunk!

Szobák családok részére

Egy családi vakáció, egy jól felszerelt szobával kezdődik...

Az összenyitható családi szobáink mellett a junior suite-ek, valamint két-, és háromszobás apartmanjaink elrendezésükkel pótágyazhatóságukkal és felszereltségükkel is kiválóan alkalmasak családok számára.

Bongo Kids Club játszóház

Mind a fürdő, mind a szálloda területéről közvetlenül elérhető a hatalmas szárazföldi játszóbirodalom, a Bongó Kids Club, ahol csúszda, mászófal, labdamedence, mini házikó, akadálypálya mellett szakképzett gyermekfelügyelet várja és szórakoztatja a lurkókat.

Családi programok

Az Aquaworld Resort Budapest szálloda és élményfürdő komplexum színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat, nappal és este, minden hétvégén és iskolai tanítási szünetekben, 0-99 éves korig! 

Nyaralás babával...

Most már nem kell felpakolva érkezni hozzánk! 

Pici babás családok számára igény szerint kiságyat, babakocsit, fürdetőkádat, cumisüvegmelegítőt, wc fellépőt és vízforralót is biztosítunk!

 

Üdülési ajánlatok

Ha gyerekkel, pici babával érkezik, ha wellness pihenésre vágyik, vagy megismerné egy kicsit Budapestet is, csomagjaink között megtalálja az Önnek megfelelőt és garantáltan a legalacsonyabb áron! 

És mivel  tudjuk,  mennyire fontos a család, szállodánkban minden 7 éves­nél fiatalabb gyermek számára INGYENES szállás­lehető­séget biztosítunk.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség