Aquaworld Resort Budapest

Családdal...

10 érv, amiért érdemes minket választania családdal is

  1. Kényelmes, tágas, összenyitható családi szobák, valamint 2 és 3 szobás apartmanok biztosítják a szülők és gyermekeik külön életterét
  2. A szállodában gyerekágy, pelenkázó, vízmelegítő, járóka, az apartmanokban mikrohullámú sütő szolgálja az otthonhoz hasonló konfortot
  3. Pici babák kényelme érdekében babakocsit, cumisüvegmelegítőt, fürdetőkádat és vízforralót biztosítunk. 
  4. Mind a szálloda, mind az élményfüdő éttermében gyermek menüt is biztosítunk
  5. Közvetlen átjárás Európa legnagyobb élményfürdőjébe, az Aquaworldbe
  6. Az élményfürdőben külön gyermekmedencével, száraz játszóval és hozzátartozó mosdóval, pelánkázóval várja a pici babákat
  7. A nagyobb gyermekek szórakoztatását 11 óriáscsúszda, hullámmedence, vízen járó labda, szörf és búvárkodás biztosítja
  8. INGYENES Bongo Kids Club játszóház használat gyermekfelügyelettel
  9. Egész nyáron és minden hétvégén szórakoztató animációs programokkal várjuk az élményfürdőben
  10. 7 éves kor alatti gyermekek számára INGYENES szálláslehetőséget biztosítunk

Bongo Kids Club játszóház

Mind a fürdő, mind a szálloda területéről közvetlenül elérhető a hatalmas szárazföldi játszóbirodalm, a Bongó Kids Club, ahol csúszda, mászófal, labdamedence, mini házikó, akadálypálya mellett szakképzett gyermekfelügyelet várja és szórakoztatja a lurkókat.

Szobák családok részére

Egy családi vakáció, egy jól felszerelt szobával kezdődik...

Az összenyitható családi szobáink mellett a junior suite-ek, valamint két és három szobás apartmanjaink elrendezésükkel pótágyazhatóságukkal és felszereltségükkel is kiválóan alkalmasak családok számára.

Nyaralás babával...

Most már nem kell felpakolva érkezni hozzánk! 

Pici babás családok számára igény szerint kiságyat, babakocsit, fürdetőkádat, cumisüvegmelegítőt, wc fellépőt és vízforralót is biztosítunk!

 

Családi programok

Az Aquaworld Resort Budapest szálloda és élményfürdő komplexum színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat, nappal és este, minden hétvégén és iskolai tanítási szünetekben,0-99 éves korig! 

Gaming bár

Ami a kicsiknek a Bongo kids Klub, az a nagyoknak a Gaming Room! A Hollywood Gaming Room a -1 emeleti apartman átjáróban biliárddal, csocsóval, Xbox-szal és darts-cal várja a gyerekeket és a szülőket egyaránt. Nyitva: minden nap 8:00 - 24:00 óráig.

Üdülési ajánlatok

Ha gyerekkel, pici babával érkezik, ha wellness pihenésre vágyik vagy megismerné egy kicsit Budapestet is, csomagjaink között megtalálja az Önnek megfelelőt és garantáltan a legalacsonyabb áron! 

És mivel  tudjuk,  mennyire fontos a család, szállodánkban minden 7 éves­nél fiatalabb gyermek számára INGYENES szállás­lehető­séget biztosítunk.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség