Nyílt napok az Oriental Spa-ban Dammak Jázminnal és Czanik Balázzsal

2011. okt. 13.

Szeptember 28-30-ig nyílt napot tart a Ramada Resort – Aquaworld Budapest komplexumban található Oriental Spa wellness – és fitneszközpont. A szálloda keleties hangulatú Spa-ja gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat az egész év folyamán. A nyílt napok alkalmával a vendégek 50%-os áron próbálhatják ki a szolgáltatásokat, beleértve a fitnesz, masszázs és wellness részleget is.

A szerdai napon Dammak Jázmin és a fradis kosaras lányok; Vida Anna, Fejes Fruzsina és Süle Krisztina tartottak szépségnapot a központban. A napot Czanik Balázs capoeira aerobic órájával kezdték, mely nem csak alakformáló hatásáról ismert, hanem alapja lehet az önvédelmi technikák elsajátításának is.

 

Jázmin minden nap időt fordít a szépségápolásra és a testedzésre, így külön öröm volt számára, hogy egy addig ismeretlen sporttal ismerkedhetett meg.

 

A szépségnapon természetesen nem csak a sporté volt a főszerep, egy finom tea elfogyasztása után Jázmin az Oriental medencében vezette le az edzés fáradalmait. Hétköznapjait Egerben tölti munkával, szabadidejében pedig vízilabdázó kedvesével van.

És, hogy a felfrissülés se maradjon el, egy relaxáló arcmasszázs zárta a napot.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség