ONLINE SZÁLLÁS FOGLALÁS
Érkezés Távozás Felnőtt Gyermekek Promóciós kód

CSALÁDDAL

Miért ajánljuk családoknak?

Mert az Aquaworld Resort Budapest, Budapest legnagyobb család és gyermekbarát szállodája és élményfürdője egész nyáron INGYENES gyermekprogramokkal, 11 óriáscsúszdával, hullámmedencével és óriási játszóházzal várja a gyermekes családokat. És ráadásként mind ezt ingyen! Mert tudjuk, mennyire fontos család, ezért idén is minden 7 évesnél fiatalabb gyermek számára INGYENES, 14 éves kor alatt 50% kedvezménnyel biztosítunk szálláslehetőséget.  

Aki gyakorló szülőként már utazott kisgyerekkel, pontosan tudja, hogy mennyire sok apró dolog lehet nagyon fontos, és mi az, ami a családok számára igazán emlékezetessé teszi a pihenést.

Ezért mi a megszokottnál is komolyabban vesszük a legifjabb ügyfeleinket is. A szállodában a kötelezőnek számító etetőszéken és babaágyon túl az étterem sincs kinevezve a felnőttek birodalmává! Az étkezéseknél a babákat, bébiétellel, melegítővel, partedlivel várjuk, a nagyobb apróságok, meg önállóan válogathatnak a finomságokból a nekik berendezett mini-svédasztalról.

De nem csak a szálloda, hanem az élményfürdő is számos gyermekbarát szolgáltatással várja a családokat.

A legkisebbek a gyermekmedencében pancsolhatnak, labdázhatnak. A kicsivel nagyobbak kedvük szerint úszkálhatnak, csúszdázhatnak. A pici babák és szüleik kényelmét gyerekágy, pelenkázó, zsúrterem és járóka szolgálja. De van babaúszás és úszásoktatás is, és ha már lila a száj, szárazföldi élményként egy hatalmas játszóbirodalom, a Bongo Kids Club várja a csemetéket, ahol szakképzett gyermekcsőszök szórakoztatják a lurkókat, amíg a szüleik a wellness világunkban kipihenik a hét fáradalmait.
Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: