ONLINE SZÁLLÁS FOGLALÁS
Érkezés Távozás Felnőtt Gyermekek Promóciós kód

Budapest Klinikken - fogászati központ

Örömmel jelentjük be, hogy szállodánkban megnyitotta kapuit az első norvég fogászati ​​klinika!  A legjobb és legmodernebb fogászati berendezésekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal és professzionális csapattal várjuk Vendégeinket! 

Egy órás orvos-esztétikai fiatalító kezeléseket és fogászati kezeléseket kínálunk az Aquaworld Resort Budapest területén. 

Az első emeleti rendelőnkben olyan kimagasló minőségű, gyors fogászati és professzionális arcfiatalító szolgáltatásokat kínálunk, melyet a vendégek itt tartózkodásuk alatt is igénybe vehetnek. Több nyelven beszélő kollégáink hosszú nyitva tartási idővel várják az érdeklődőket az első emeleten személyesen, vagy telefonon is. 

Fogászati kezelések wellness körülmények között 

Jelentkezzen be ingyenes állapotfelmérésünkre! A felmérés során fogorvosaink tájékoztatják fogai állapotáról, milyen fogmegtartó vagy esztétikai kezeléseket javasolt végeztetni, érdemes-e panorámaröntgent készíteni, vagy mikor érdemes újra elmenni kontrollvizsgálatra. A beavatkozásokat igénybe veheti helyben is, mivel az európai színvonalú rendelőnkben saját röntgen és fogtechnika is a rendelkezésre áll. 

Teljes fogkőtisztítás 0,5-1 óra alatt

Ha fogorvosa felhívta figyelmét a fogkőre, ne halogassa tovább a fogkőtisztítást! A Budapest Klinikkennél tapasztalt fogorvosok távolítják el a fogakon lévő lerakódásokat. A fogtisztítás több technológiával is történhet  (ultrahanggal, homokfúvással, vagy sópolírral).  A kezelés után a fogsor megjelenése sokkal esztétikusabb lesz, emellett a fogkőtisztítás súlyos fogágybetegségeket is megelőzhet. Várjuk első emeleti rendelőnkben, ahol bejelentkezhet a kb. 0,5-1 órás beavatkozásra. 

Fogszínű esztétikus tömés helyben (fehér tömés)

Gyakori fogprobléma a fogszuvasodás. Az elhanyagolt szuvas fog begyullad, és gyulladásos góc lesz a szervezetben. A megoldás a fogtömés, amit esztétikus, a foggal megegyező színű töméssel lehet orvosolni, helyi érzéstelenítés igénybevételével. Essen át a beavatkozáson wellness körülmények között! Rendelőnkben jelentkezhet a kb. 30 perces beavatkozásra, ahol a megelőző állapotfelmérést is elvégzik Önnek. 

Azonnali fogfehérítés 3*10 perc alatt

Az elszíneződött, foltos vagy sárgult fog nem esztétikus, akkor sem, ha a fogsor egyébként egészséges és szabályos. Fogászatunkon plazmalámpával történő fogfehérítést alkalmazunk. Ez az eljárást a fogív vonalához alkalmazkodó „plazmaív” segítségével végzik, amivel a klasszikus eljárásoknál tartósabb eredményt hozhat, ráadásul mindezt rövidebb idő alatt. A leglátványosabb változást a dohányzás, kóla, vörösbor és kávé okozta elszíneződés esetén lehet elérni. A sárgás, barnás és szürkés elszíneződés esetén is szemmel látható a különbség, de ilyen esetben a kezelést otthoni fehérítő kezeléssel is célszerű kiegészíteni.

A kezelés mindössze háromszor 10 percet vesz igénybe.  A fogak végeredményben akár 7-8 árnyalattal lehetnek fehérebbek. A kezelés orvosi felügyelet mellett történik.  

Panorámaröntgen elvihető CD-n

Az általános fogászatban is fontos diagnosztikai eszköz a panorámaröntgen, segítségével könnyebb és gyorsabb a diagnózist felállítani. Olyan problémákat is fel lehet vele tárni (pl. gyökérszuvasodás, tömés alatti szuvasodás), amit szabad szemmel nem lehet megállapítani. A röntgent helyben készítjük el, a felvétel CD-n is elvihető. 

Minőségi fogtechnika és alapanyagok

Saját fogtechnikai laborunk van az épületben, amely európai szintű felszereltséggel rendelkezik. 

A minőségben nem ismerünk kompromisszumot: implantáció során a világ vezető implantátum gyártójának termékeit, a svéd NOBEL Biocare implantátumokat használjuk. 

Arcfiatalító orvos-esztétikai kezelések, nem csak hölgyeknek

Esztétikai kezelőnkben az Aesthetica Orvosi Központ gyors és látványos arcfiatalító kezeléseit, valamint plasztikai sebészeti konzultációit is igénybe veheti. A kezelések időtartama kb. 10-20 perc, és minden hétköznap délután elérhetők az első emeleten. 

Hatékony ránceltüntetés 

A szemöldök között, az orr és száj mellett futó ráncokat bőrazonos hylauron feltöltéssel hatékonyan lehet enyhíteni. Ennek hatása nagyjából egy évig tart, és közben folyamatosan szívódik fel a töltőanyag. Mimikai ráncok ellen botox kezelés is kérhető, aminek hatása 4-6 hónapig tart, és kívánság szerint ismételhető. Segítségével kisimulnak erős mimikai ráncai, a kisimult homlok évtizedeket fiatalít! 

Teltebb ajkak a fiatalos arcért

Az ajkak teltsége idővel csökken, erre megoldást kínál a teljes biztonsággal alkalmazható hylauronos ajakfeltöltés. Ez a természetes anyag kb. 1 évig biztosítja a telt hatást, ezután fokozatosan szívódik fel a szervezetben. A kezeléseket és feltöltéseket helyben is igénybe veheti.

Plasztikai sebészeti konzultáció

Az AESTHETICA Orvosi Központ elismert plasztikai sebészei az arcfiatalító és esztétikai kezelések, valamint mellplasztikai és alakformáló plasztikai beavatkozások teljes skáláját végzik. A műtéti beavatkozások előtt szükséges vizsgálatokat az Aesthetica Orvosi Központban végezzük. A plasztikai műtétekre jól felszerelt magánkórházban kerül sor, ahol intenzív ellátás és 24 órás betegfelügyelet áll a páciensek rendelkezésére. Az altatásban végzett beavatkozásokat követően általában 1-2 nap kórházi tartózkodásra van szükség. 

Nyitva tartás

H-P: 8-20
szombat: igény szerint

Recepció
e: post@budapestklinikken.no
t: +36.20.590.2644

 

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: