ONLINE SZÁLLÁS FOGLALÁS
Érkezés Távozás Felnőtt Gyermekek Promóciós kód

Vendéglátás

Kulináris élvezetek mesterfokon… 
Bármilyen típusú rendezvényről legyen is szó, az étkezések minden alkalommal fontos szerepet játszanak az esemény sikerében.

Széles választékú kávészünet kínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt: a cukrászatunkban készített házi süteményektől, az egészséges életmód filozófiája mentén összeállított wellness kávészüneteken át, egészen a magyaros ízek kedvelőinek ajánlott rétes választékig kínáljuk vendégeink számára csomagajánlatainkat.

Konyhafőnökünk menüajánlatai kitűnően ötvözik a magyar konyha újraértelmezett fogásait a nemzetközi gasztronómia elemeivel; minden típusú eseményre bátran ajánljuk; mind menü- vagy büféétkezésekre, mind bankett- vagy gálavacsorára egyaránt.

Minden rendezvény sajátos üzenetet hordoz, így partnereink egyéni igényekkel keresnek fel bennünket a vendéglátás terén is. Kollégáink minden esetben a rendezvény típusához és az étkezés jellegéhez igazodva tesznek javaslatot a fogadások lebonyolítására.

Szállodánk több helyszínt is kínál: a földszinti, nagy befogadóképességű Duna étterem és különterme a Neva, mely büféasztalos formában szolgálja ki vendégeinket. Közvetlenül mellette helyezkedik el az elegáns a’la carte étterem, a Colorado. Ezeken kívül vendégeink rendelkezésére áll az apartmanház szórakoztató központjában található Hollywood bár, a nyáron terasszal bővíthető Pub, az Amazonas Bálterem valamint a szálloda legfelső emeletén elhelyezett exkluzív bankett terem, a Nílus.

Bővebb információért látogasson el Gasztronómiai oldalunkra.

Terem kapacitások Terület (m2) Férőhely
Duna 494 180
Neva 200 120
Colorado 68,6 40
Lobby Bár 226,3 45
Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: