ONLINE SZÁLLÁS FOGLALÁS
Érkezés Távozás Felnőtt Gyermekek Promóciós kód

Komplexum

A komplexum Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfôje mellett fekszik, zöld környezetben, de mégis közel a város központjához. A szállodából a repülôtér autóval 25 perc alatt elérhetô.

Az Aquaworld Resort Budapest komplexum összesen 86 ezer négyzetméteren terül el.

Az Élményfürdőben, valamint a szálloda saját fürdőjében az Oriental Spa-ban összesen 21 medence található, melyek egyesített vízfelülete meghaladja a 3300 négyzetmétert

A komplexum előtt és a szálloda mélygarázsában összesen 1000 parkolóhely található.

Az Élményfürdőt 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriási kupola fedi, a kupola alatti – alátámasztás nélküli – fedett terület 4200 négyzetméter. Az Élményfürdő egyidejű maximális kapacitása 1800 fő.

Az Élményfürdő szomszédságában található négycsillag superior szálloda egy impozáns, hullámvonalú, nyolcemeletes főépületből, valamint a főépülethez földalatti folyosóval kapcsolódó négyszintes apartmanházból áll. Az összesen 309 szobával, lakosztállyal és apartmannal rendelkező szálloda 838 vendéget tud elszállásolni egy időben.

Az első szinten található az 1000 négyzetméter alapterületű konferenciaközpont, amely a nyolcadik szinten elhelyezkedő exkluzív bankett-terem igénybe vételével tovább bővíthető. Magyarországon egyedülálló módon valamennyi termet mobilfalak határolják, ami számtalan variációs lehetőséget rejt magában. Maximum 15 szekcióterem alakítható ki, a legnagyobb terem 550 fő befogadására alkalmas, de az egybenyitható terek akár kiállításoknak vagy nagyszabású fogadásoknak is otthont adhatnak.

A szálloda konferenciaközpontjának kapacitása közel 1000 fő.

A szállodában ezen túl helyett kapott még egy 3 szintes wellness és fitneszközpont, az Oriental Spa, egy szórakoztatóközpont mozi teremmel, 3 étterem, 3 bár, és egy 200 négyzetméter területű játszóház, valamint a komplexumhoz tartozik egy 1,5 hektáros belső park játszóterekkel, kerti tóval, és csapatépítésre is kiválóan alkalmas kalandparkkal.

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek
Kövess minket!

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: