ONLINE SZÁLLÁS FOGLALÁS
Érkezés Távozás Felnőtt Gyermekek Promóciós kód

Duna Étterem

A Duna étteremben a magyar és nemzetközi konyha kínálata várja vendégeinket helyi borok széles választékával egészítve ki a kínálatot. Emellett a kisebbeket gyermek büfé, az egészséges életmód híveit pedig bio sarok várja.

Éttermünk kialakításakor a maximális kényelem mellett az eleganciát tartottuk szem előtt. Szállodai vendégeink számára a reggeli és vacsora elfogyasztásához kellemes környezetet teremtettünk, ahol a megszokott büféasztal mellett kiegészítő kínálatot is nyújtunk. A legkisebbek számára gyermekbarát asztalon kínáljuk a számukra kialakított menüket mind a reggeli, mind az esti étkezés időszakában. A könnyebb táplálkozás jegyében bio sarkot alakítottunk ki, mely az egészségesebb táplálkozást és a felfrissülést segíti. Italkínálatunkban minden vendégünk számára kínálunk frissítőket, a hazai borvidékek kitűnő borait, igény esetén koktélokat és kávékülönlegességeket.

A reggeli időszakban frissen sült dán süteményekkel, változatos kínálatú pékáruval, sajtválogatással, hazai és külföldi szalámifélékkel, gyümölcs jardinettel, frissen szeletelt zöldségekkel, édes- és sós házilag készített krémekkel, frissítőkkel és kávéval várjuk vendégeinket.

A vacsora kínálatában a hazai és nemzetközi gasztronómia fogásai kaptak helyet. Könnyű hideg előételek, tartalmas és könnyű levesek, változatos főételek többféle körettel és házi cukrászatunkban készült desszertek fogadják a vendégeket.

TEKINTSE MEG ITALKÍNÁLATUNKAT

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: