Exclusive testkezelések

A vérkeringést fokozó lávaköves masszázs, az egzotikus Hamam, az ásványi anyagokban gazdag sörös és boros kezelések az igazán ínyencek számára nyújtanak tökéletes kényeztetést

Exclusive testkezelések - 13 500 HUF

  • Lávaköves masszázs 60’
    A melegített lávakövek hőhatása kiegészítve a manuális masszázzsal fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, nyugtatja az idegrendszert. A csakrák és meridiánok harmonizálásával a test ellazulása mellett a szellem is relaxál. Ezáltal biztosított a fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság.

  • Shiatsu masszázs 60'
    Japán masszázstechnika, mely részben a kínai akupresszúra alapjaira épül. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. A modern shiatsu az embert test-szellem-lélek egységeként szemléli, így a kezelésekkel nem csak az adott testi tünet szüntethető meg, hanem a lágy és nyugtató technikák, mély, belső változásokat is hozhatnak.

  • Hamam 60’
    A hamam rituálét hamam masszázzsal egészítjük ki. A masszázst előmelegített márványlapon, masszírozó kesztyűvel végzi a masszőr. A ledörzsölést követően a bőrön lévő szennyeződéseket, olíva olajos szappanból nyert selymes habbal, simító mozdulatokkal lazítjuk fel, majd speciális technikával az egész testet végigmasszírozzuk.

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: