Aquaworld Resort Budapest

Perfect Body testkezelések

Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert.

 

Perfect Body testkezelések 75’ – testradír + hatóanyagos testpakolás + hatóanyagos masszázs - 17 500 HUF

 • Méregtelenítő kezelés/ Komplex méregtelenítés/ Perfect Detox
  Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert. A testben zajló normális élettani funkciókat gátló toxinokat megköti, a bőrszövet így élénkebb, a bőr felszíne pedig lényegesen puhább és rugalmasabb lesz.

 • Fiatalító kezelés / Perfect Anti-Aging
  Állítsa meg az idő kerekét, kényeztesse bőrét a természet fiatalító elixírjeivel! A kezelés során a pezsgőkészítéshez használt szőlő értékes összetevői észrevehetően simábbá, fiatalabbá és gyönyörűbbé varázsolják a bőrt. Teljes testpakolás során pedig a magas antioxidáns hatással bíró kakaó kivonat késlelteti a bőr sejtjeinek öregedését.

 • Bőrtónus kiegyenlítő kezelés /Tökéletes bőrtónus/ Perfect Tone
  Világosítsa bőrtónusát! Ezzel a kezeléssel egyenletessé varázsolhatja a bőrszínét. A különleges összetételű hatóanyag a bőr komplex barnulási folyamatát tartósan gátolja, megakadályozza a szabálytalan melanin képződést, így a bőr tónusa világosabbá válik. A kezelés a test bőrét egyenletesen és fiatalosan világosítja, a citromverbéna kellemes illata pedig felfrissíti.

 • Karcsúsító kezelés/ Feszes kontúrok/ Perfect Slim
  Nyerje vissza fiatalos kontúrját! A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és a masszázstechnikának köszönhetően a test bőre látványosan feszesebbé válik. A test körvonala gyorsan visszanyeri természetes rugalmasságát és eredeti kontúrját. Nagyobb súlyvesztés pl. diéta vagy terhesség és szoptatás után kúraszerűen ajánlott.
 • Cellulit elleni kezelés Anti Cellulite
  Le a narancsbőrrel! Az aktiváló testpakolás innovatív növényi alapú hatóanyag komplexet tartalmaz, mely többek között mikroalgából, sárga szarumákból és koffeinből áll. A speciális összetevőknek köszönhetően fokozódik a bőr anyagcseréje és a nyirokrendszer működése, így a zsírsejtek tartalma: a zsírsavak és salakanyagok a nyirokrendszeren, vérkeringésen és a kiválasztó rendszeren keresztül ürülnek a szervezetből. A narancsbőrös bőrterület kisimul és megemelkedik.
Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség