Perfect Body testkezelések

Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert.

Perfect Body testkezelések 75’ – testradír + hatóanyagos testpakolás + hatóanyagos masszázs - 17 500 HUF

 • Méregtelenítő kezelés/ Komplex méregtelenítés/ Perfect Detox
  Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert. A testben zajló normális élettani funkciókat gátló toxinokat megköti, a bőrszövet így élénkebb, a bőr felszíne pedig lényegesen puhább és rugalmasabb lesz.

 • Karcsúsító kezelés/ Feszes kontúrok/ Perfect Slim
  Nyerje vissza fiatalos kontúrját! A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és a masszázstechnikának köszönhetően a test bőre látványosan feszesebbé válik. A test körvonala gyorsan visszanyeri természetes rugalmasságát és eredeti kontúrját. Nagyobb súlyvesztés pl. diéta vagy terhesség és szoptatás után kúraszerűen ajánlott.
 • Cellulit elleni kezelés Anti Cellulite
  Le a narancsbőrrel! Az aktiváló testpakolás innovatív növényi alapú hatóanyag komplexet tartalmaz, mely többek között mikroalgából, sárga szarumákból és koffeinből áll. A speciális összetevőknek köszönhetően fokozódik a bőr anyagcseréje és a nyirokrendszer működése, így a zsírsejtek tartalma: a zsírsavak és salakanyagok a nyirokrendszeren, vérkeringésen és a kiválasztó rendszeren keresztül ürülnek a szervezetből. A narancsbőrös bőrterület kisimul és megemelkedik     
 • Keringésserkentő kezelés / Perfect Stimulating
  A hosszú ideig tartó ülő vagy álló munka, ugyanúgy, mint a hosszú autós és repülős utazások feszültséget okoznak a vérkeringésben. Ez visszahat a legkisebb hajszálerekre is, ahol tágulatot okoz. A kezelés vörös borszőlő leveléből és vadgesztenyéből kivont aktív hatóanyagai elősegítik a normális vénás működést és erőteljesebb vér és nyirokáramlást.

 • Feszesítő kezelés/ Perfect Firm
  Könnyű, krémes textúrájú pakolás magas nedvességmegkötő képességgel. Az aktív hatóanyagai behatolnak a felhám alsóbb rétegeibe és láthatóan „kipárnázzák” azt, kisimítják a bőrt és megvédik annak nedvességtartalmát

 

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: