Perfect Body testkezelések

Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert.

 

Perfect Body testkezelések 75’ – testradír + hatóanyagos testpakolás + hatóanyagos masszázs - 17 500 HUF

  • Méregtelenítő kezelés/ Komplex méregtelenítés/ Perfect Detox
    Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert. A testben zajló normális élettani funkciókat gátló toxinokat megköti, a bőrszövet így élénkebb, a bőr felszíne pedig lényegesen puhább és rugalmasabb lesz.

  • Fiatalító kezelés / Perfect Anti-Aging
    Állítsa meg az idő kerekét, kényeztesse bőrét a természet fiatalító elixírjeivel! A kezelés során a pezsgőkészítéshez használt szőlő értékes összetevői észrevehetően simábbá, fiatalabbá és gyönyörűbbé varázsolják a bőrt. Teljes testpakolás során pedig a magas antioxidáns hatással bíró kakaó kivonat késlelteti a bőr sejtjeinek öregedését.

  • Bőrtónus kiegyenlítő kezelés /Tökéletes bőrtónus/ Perfect Tone
    Világosítsa bőrtónusát! Ezzel a kezeléssel egyenletessé varázsolhatja a bőrszínét. A különleges összetételű hatóanyag a bőr komplex barnulási folyamatát tartósan gátolja, megakadályozza a szabálytalan melanin képződést, így a bőr tónusa világosabbá válik. A kezelés a test bőrét egyenletesen és fiatalosan világosítja, a citromverbéna kellemes illata pedig felfrissíti.

  • Karcsúsító kezelés/ Feszes kontúrok/ Perfect Slim
    Nyerje vissza fiatalos kontúrját! A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és a masszázstechnikának köszönhetően a test bőre látványosan feszesebbé válik. A test körvonala gyorsan visszanyeri természetes rugalmasságát és eredeti kontúrját. Nagyobb súlyvesztés pl. diéta vagy terhesség és szoptatás után kúraszerűen ajánlott.
  • Cellulit elleni kezelés Anti Cellulite
    Le a narancsbőrrel! Az aktiváló testpakolás innovatív növényi alapú hatóanyag komplexet tartalmaz, mely többek között mikroalgából, sárga szarumákból és koffeinből áll. A speciális összetevőknek köszönhetően fokozódik a bőr anyagcseréje és a nyirokrendszer működése, így a zsírsejtek tartalma: a zsírsavak és salakanyagok a nyirokrendszeren, vérkeringésen és a kiválasztó rendszeren keresztül ürülnek a szervezetből. A narancsbőrös bőrterület kisimul és megemelkedik.
Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: