Masszázsok

A különböző jellegű masszázsokkal egyszerre hatunk a testre és a lélekre. A kezelések kiválóan alkalmasak a szervezet energiaforrásainak aktivizálására, testünk felfrissítésére vagy ellazítására, gondolataink harmonizálására. Kínálatunkból mindenki megtalálja az aktuális állapotának és hangulatának megfelelő kezelést, így támogatva egészségét és jó közérzetét.

  • Relaxáló masszázs
  • Frissítő masszázs
  • Sport masszázs
  • Talp masszázs

A vérkeringést fokozó lávaköves masszázs, az egzotikus Hamam kezelések az igazán ínyencek számára nyújtanak tökéletes kényeztetést.


Alapmasszázsok
20 perces olajos testmasszázs  6 500 Ft
50 perces olajos testmasszázs10 500 Ft

Janssen Spa World

Élvezze a gyümölcsök erejét!
Az érett gyümölcsökben található aktív hatóanyagok és a gyümölcs illata együtt biztosítják a tökéletes wellness élményt és javítja a vérkeringést.

Árak:
50’ – krémes testmasszázs (masszázs) - 11 500 HUF
60’ – testradír + testmasszázs (testkezelés) - 13 500 HUF

Oriental Thai masszázsok

Az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani; a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során.

Exclusive testkezelések

A vérkeringést fokozó lávaköves masszázs, az egzotikus Hamam, az ásványi anyagokban gazdag sörös és boros kezelések az igazán ínyencek számára nyújtanak tökéletes kényeztetést.

Ár:
60 perces exclusive testkezelés - 13 500 HUF

Perfect Body testkezelések

Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert.

Árak:
75' testradír + hatóanyagos testpakolás + hatóanyagos masszázs - 17 500 HUF

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség