Oktatóink

Fenyvesi Mária - Manya

Ha felmerül benned a kérdés: hogyan fogj hozzá edzéseid megtervezéséhez, esetleg úgy érzed, hiába jársz edzeni, nem sikerül elérni a kívánt eredményt, ne habozz tovább, keress meg bátran kérdéseiddel. 
A személyi edzés mindig garancia számodra ahhoz, hogy edzéseid hatásosak, a kitűzött célodnak megfelelőek legyenek. Ebben segítek én Neked, állapotfelméréssel, szaktanácsadással, edzéstervezéssel, edzéseid végigkövetésével, pulzuskontrollal, és egy kis szükéges szigorú, de kedves és motiváló biztatással, nem utolsó sorban szakmai tapasztalatommal, és az egészségfejlesztés, egészségmegőrzés iránti elkötelezett lelkesedésemmel. Személyesen a fitness részlegen találkozhatsz velem kedden és csütörtök vagy információért hívd az Oriental Spa recepcióját. Tel: 06 1 2313 693

 

Győri Rita

A rendszeresen végzett mozgással, javítható vagy fejleszthető testünk szépsége és egészsége, hogy a mindennapjainkban energikusnak érezzük magunkat. Célom, hogy segítsem azokat a sportolni vágyókat, legyen az férfi, nő vagy gyermek, kezdő vagy haladó, akik a ”szürke” hétköznapi rutin feladatok elvégzését, sportolással színesítenék heti egy-kétórában.

Nehéz az első lépéseket megtenni? Keress meg, segítek! Állapotfelmérés alapján edzéstervet készítünk, kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb edzéstípust.
A helyes testtartás alapjaitól, táplálkozáselemzésig, minden kérdésben segítségedre leszek!

Kedvenc edzésformáim: személyi edzés, TRX, aquafitness, BODYROPE


MRÁZ VIKTÓRIA - SPIN RACING OKTATÓ 

Célom, hogy a vendégeimnek a sport az életük részévé váljon, szeressék a 

mozgást, érezzék jól magukat, váljanak "függővé". 

A spinning óráim változatosak, kemények, de jó hangulatúak. A spinning nagyon intenzív kardio tréning (45-50 perc). Kiváló állóképességfejlesztő és zsírégető hatású is. Ugyanakkor erőfejlesztő is az ellenállás függvényében. Minden korú, nemű és testalkatú vendégnek ajánlott.

Akiknek már elege van az "ugri-bugri" órákból, de kemény edzésre van szükségük, azoknak ajánlom.ELEKES ENIKŐ 

Rekreációszervezőként és egészségfejlesztőként végeztem, harmadik évfolyamon személyi edzés szakirányba specializálódva. Három év folyamán nagyon jó alapot kaptam ahhoz, hogy a személyi edzéseim során beépítsem a holisztikus szemléletmódot, tehát azt a nézetet, amikor az egyén egész lényét figyelembe véve testi és lelki egészségre törekszünk. Sokszor túlsúly vagy táplálkozási zavarok hátterében lelki okok húzódnak meg, így a precízen kialakított diéta, étkezési szokások és a méltán fontos testedzés mellett egy komplett életmódváltozásban lehetek segítségedre.

Európán belül több országban kamatoztattam a megszerzett tudásomat, sport animátorként és óraadóként. A kint tapasztaltakat igyekszem beépíteni mind a csoportos órák, mind az egyéni konzultációk alkalmával, hogy a találkozásaink mindig jó hangulatban teljenek.

Weboldal: http://elekeseniko.com/index.php

Változtass velem én végig kísérlek az úton !

 

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: