Janssen Luxury arckezelések 60'

 Különleges és exkluzív szalonkezelések egyéni igényekre szabva.

 

Janssen Luxury arckezelések 60’ – radír + hatóanyagos pakolás, maszk, ampulla + masszázs - 12 900 HUF

Különleges és exkluzív szalonkezelések egyéni igényekre szabva.

 • Kaviáros hidratáló kezelés fáradt bőrre
  Kaviárral a káros környezeti hatások ellen! A kaviár aminosavakban, telített zsírsavakban és vitaminokban gazdag, ezáltal aktiválja a sejtek regenerálódását, és táplálja a bőrt, így csökkentve a káros környezeti hatások bőrünkön megjelenő jeleit. Hosszan tartó, mély hidratálást nyújt, segít csökkenteni és megakadályozni a szemkörnyéki ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát, támogatva a bőr mikrokeringését és oxigénellátását, fokozva az új sejtek képződését.
 • Csalános, keringésfokozó, életerő kezelés
  Életerő csalánnal! A kezelés fő terméke egy különleges és exkluzív gélmaszk, mely aktiválja a vérkeringést, képessé téve a bőrt arra, hogy a kezelés során használt aktív hatóanyagokat nagymértékben befogadja.
 • Kollagénes ránctalanító kezelés minden bőrtípusra
  Rugalmas arcbőr, fiatalos arckontúr! A kollagén felelős a bőr és a bőr alatti szövetek elasztikusságáért és feszességéért. Az évek számával csökken a kollagén rostok rugalmassága és a vízmegkötő képessége, mely különösen a szem és száj környékén kritikus. A speciális növényi kollagént tartalmazó maszk elősegíti a sejtek megújulását, a bőrt alátámasztó rostok jobb struktúrát nyernek, az arckontúr szebb lesz, a bőr petyhüdtsége, fáradtsága csökken.
 • Melanin normalizáló halványító kezelés
  Az egészséges bőr egyenletes, tiszta és gyönyörű! A stresszes, fáradt bőr szokatlanul sápadt, a pigment foltok különösen láthatóak és zavaróak. A bőrvilágosítót és antioxidánsokat tartalmazó maszknak köszönhetően a bőr gyorsan visszanyeri egészséges ragyogását, egyenletes és sima lesz, ragyogó megjelenése mellett selymesen puhává válik.
Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: