Janssen Luxury arckezelések 60'

Különleges és exkluzív szalonkezelések egyéni igényekre szabva.

Janssen Luxury arckezelések 60’ – radír + hatóanyagos pakolás, maszk, ampulla + masszázs - 13 500 HUF

Különleges és exkluzív szalonkezelések egyéni igényekre szabva.

  • Kaviáros hidratáló kezelés fáradt bőrre
    Kaviárral a káros környezeti hatások ellen! A kaviár aminosavakban, telített zsírsavakban és vitaminokban gazdag, ezáltal aktiválja a sejtek regenerálódását, és táplálja a bőrt, így csökkentve a káros környezeti hatások bőrünkön megjelenő jeleit. Hosszan tartó, mély hidratálást nyújt, segít csökkenteni és megakadályozni a szemkörnyéki ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát, támogatva a bőr mikrokeringését és oxigénellátását, fokozva az új sejtek képződését.
  • C- vitaminos hidratáló arckezelés 
  • Az acerola cseresznyét nagyra értékelik rendkívül magas C-vitamin koncentrációja miatt. 17%-os C-vitamin tartalma következtében segíti a bőr természetes regenerációs folyamatát, revitalizálja a fáradt bőrt, és simává teszi annak felületét, miközben növeli nedvességtartalmát, így az arc felülete érezhetően kisimultnak látszik már egy alkalmazás után is.
  • Kakaóvajas arckontúrjavító kezelésKaviáros hidratáló kezelés fáradt bőrre
  • Tudjuk, hogy a bőr felszínén lévő ráncok kezelése önmagában nem elegendő. Az arc kontúrja a legfontosabb az érzékelt kor becslésekor. A kezelés újrastrukturálja a regenerációt igénylő bőrt és annak mélyéről feszesíti. Az innovatív hatóanyagok eredményessége tudományosan bizonyított.
Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: