Janssen Spa DeLuxe arckezelések

 Arctisztítás mesterfokon! Kiváló kozmetikusaink szaktudásának és a Janssen professzionális kozmetikai termékeinek együttes erejével kezeljük, tisztítjuk és ápoljuk arcbőrét, mindig fi gyelembe véve annak egyéni adottságait és szükségleteit.

 

Janssen Spa DeLuxe arckezelések 60’ – radír + hatóanyagos pakolás, maszk + masszázs - 10 900 HUF

 • Klasszikus arctisztítás
  Arctisztítás mesterfokon! Kiváló kozmetikusaink szaktudásának és a Janssen professzionális kozmetikai termékeinek együttes erejével kezeljük, tisztítjuk és ápoljuk arcbőrét, mindig fi gyelembe véve annak egyéni adottságait és szükségleteit.
 • Hialuronsavas hidratáló kezelés
  Töltse fel szomjazó arcbőrét! A hialuronsav kiváló kozmetikai hatóanyag, amely elősegíti a bőr hidratációját még a mélyebb rétegekben is. Kiváló vízmegkötő képességének köszönhetően nemcsak magába szívja, de meg is köti a nedvességet, így a kezelés végére arca észrevehetően üdébbé és fi atalosan sugárzóvá válik.
 • Oxigénes sejtregeneráló
  Vegyen egy mély lélegzetet az arcbőre! Az oxigén jótékony hatása régóta ismert: fokozza a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, gyorsítja a sebgyógyulást, csökkenti az allergiás reakciókat. A természetes, oxigénben gazdag hatóanyagok javítják a sejtlégzést és ezáltal a sejtalkotók optimális működését segítik elő. A bőr megfi atalodik és fellélegzik, a sápadt bőr felragyog. Gyulladásos és szeborreás bőrre is ajánlott!
 • Avokádós antioxidáns kezelés
  Megtisztulás a természet erejével! Az avokádó gazdag A-, E- és D-vitaminokban, kiváló antioxidáns. A benne található fi toszterinek felépítésükben hasonlóak a bőrben található koleszterinhez. Ennek köszönhetően kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt. Ezen kívül elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását, gyakran alkalmazzák érzékeny, gyulladt bőrfelületen is. A kezelés segíti a bőr méregtelenítő mechanizmusait és így biztosít teljesen új ingereket. Az alkalmazott rendkívül hatékony hatóanyag stimulálja a sejtek természetes méregtelenítő rendszerét és megakadályozza az oxidatív sejtkárosodást.
 • Inozitolos bőrkiegyenlítő kezelés kombinált bőrre
  Száraznak érzi a bőrét, miközben olajos csillogása van? A megoldás egy olyan különösen intelligens kezelés, amely során a bőr ellenkező tünet együttese egyszerre kezelhető. Az inozitol egy rendkívül széleskörűen használt anyag mind a táplálkozásban, mind a kozmetikában. Kiegyensúlyozó hatásának köszönhetően egyszerre hidratál és szabályozza a faggyúmirigy aktivitását. A kezelés visszaállítja a kombinált bőr egyensúlyát. A bőr száraz területei puhák és rugalmasak lesznek, míg az olajosan fénylő területek selymesen mattá válnak.
 • Faggyúmirigy működést normalizáló kezelés – nem csak tiniknek
  A kezelés alapterméke a gyengéd tisztítására kifejlesztett faggyúsódást gátló ápoló maszk, mely különleges lágysággal képes elnyelni a bőr felesleges faggyútermelését. Az innovatív hatóanyagok együttes alkalmazása megnyugtatja a bőrt, miközben hatásosan kezeli a pattanásokat a bőr kiszárítása nélkül. Alkalmazásával újra tiszta és matt arcszínt kapunk.
Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: