Kovács Ágnes

Olimpiai bajnok, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok, sokszoros világkupa győztes, örökös magyar bajnok úszó. Az Aquaworld Kovács Ágnes Úszóakadémia szakmai vezetője. 13 évig volt a magyar úszóválogatott tagja, ezen idő alatt 7-szer volt az év magyar úszónője. 1997-ben és 1998-ban a Swimming World magazin Európa legjobb női úszójának választotta. 2014 júniusában beiktatták a vizes sportokat tömörítő Nemzetközi Hírességek Csarnokába (International Swimming Hall of Fame) Fort Lauderdale-ben (USA).

2008-ban edzői képesítést szerzett a TF-en, évekig saját úszóiskolát üzemeltetett ahol több ezer gyermek tanult meg sikeresen úszni. Filozófiája, hogy az úszás elsajátítása a gyermekek szemszögéből egy játékos feladat kell hogy legyen, egy élmény, ami minden alkalommal meglepetéseket és élményeket tartogat. 

“Minden gyermek életében meghatározó az a pillanat, amikor először találkozik a vízzel és elkezd úszni tanulni. Nagyon fontosnak tartom, hogy az oktatás elején a gyermekek játszva ismerkedjenek meg a vízzel és közben nagyon sok pozitív élmény érje őket. Ez az első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy a későbbiekben is örömmel térjenek vissza minden egyes foglalkozásra. Az Aquaworld egy nagyon ideális helyszín úszásoktatásra, hiszen számos medence áll rendelkezésre, amelyeknek hőfoka is kiváló, illetve tartalmaznak minden olyan élmény elemet, amelyek még emlékezetesebbé teszik az itt töltött időt. A változatos medencék, csúszdák és élményelemek segítségével az úszásoktatás is sokrétűbb, érdekesebb, változatosabb és hatékonyabb is mintha csak egy hagyományos medencében oktatnánk. A kiváló infrastrukturális feltételek mellet nagyon fontos a tapasztalt profi szakmai háttér. Úszóakadémiánk oktatói sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. “

PONYI PÉTER

12 éven keresztül versenyszerűen úsztam. Több neves edzőtől és oktatótól leshettem el a szakma rejtelmeit. Versenypályafutásom befejeztével egyértelműen a medenceparton képzelem el a jövőmet. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam és a gyerekek a legkorszerűbb módszerekkel, feladatokkal, játékos formában sajátítsák el az úszás szépségeit.

JÓNÁS KRISZTINA

Nagyon mozgékony gyerek voltam, ezért a szüleim 3 évesen a sport felé tereltek. Megtanultam úszni, majd később 7 évig versenyztem is. Később kisgyermeknevelőként 10 évig dolgoztam gyerekekkel, közben elvégeztem az úszó edzőit a TF-en és újra a víz felé fordultam. 

Amellett, hogy én magam is újra elkezdtem úszni, mint szenior úszó, az oktatásnak szentelem minden időmet. Kisgyermeknevelői tapasztalataim által könnyen létesítek kapcsolatot a gyerekekkel. Fontosnak érzem, hogy tanítványaim megszeressék a vizet, ne féljenek tőle. 

A vidám, játékos órák alatt folyamatosan fejlődnek, elsajátítják az úszás technikáját. Igyekszem minden gyermekkel a saját tudásszintjének megfelelően foglalkozni. Pozitív visszajelzés számomra, amikor mosolyogva érkeznek az órára és alig várják, hogy újat tanulhassanak.

SINKA PETRA

„Mindig is eleven, mozgékony gyerek voltam, emellett igazi társasági ember, ezért választottam hivatásomnak, hogy sportanimátor és oktató legyek. Diákként gyerekekre vigyáztam, mely nagy örömet jelentett számomra, aerobic edző, rekreációs mozgásprogram vezető végzetséget szereztem, mára az úszásoktatásban találtam meg helyemet. Könnyen teremtek kapcsolatot a gyerekekkel és a felnőttekkel. Célom, hogy segítsek és támogassak mindenkit, aki a mozgás segítségével szeretne egészségesebb és örömtelibb életet élni.”

Máyer Ágnes

"Gyermekkoromban kezdtem el úszni, az úszás és a sport szeretete azóta sz életem fontos része. Az egyetemi éveim alatt kezdtem gyerekekkel foglalkozni, úszást oktatni. Szerencsésnek érzem magam, hogy a munkám a hobbim is egyben. Vidám jókedvű, játékos órák segítségével szeretném a gyerekekkel megszerettetni a vizet és a legfontosabbat magát az úszást. Boldoggá tesz, ha látom, hogy a gyerekek mosolyogva élvezik az órát és sikerélményük van..."

Hudi Zsanett

"Az úszás gyermekkorom óta az életem meghatározó része, az évek alatt a kikapcsolódást jelentő testmozgást felváltotta a verseny szintű sportolás.

Tudatában annak mennyi élményt és sikert nyújthat a sportág, 2011-től edzőként álltam a medence szélén. Az évek folyamán minden korosztállyal és speciális igényű gyermekekkel is dolgozhattam együtt.

Célom hogy oktatóként az alapoktól segítsem a gyermekek fejlődését és a helyes mozgást gyakorlással és játékos feladatokkal szerettessem meg, így tanítványaim számára az úszás pozitív élmény lesz."

 

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség