Babaúszás Budapest

A pocakban eltöltött 9 hónap után a csecsemők otthonosan mozognak a vízben. Némi gyakorlás után a felszín alá is szívesen buknak, ahol az anyaméhet idéző környezetben boldog pillanatokat élnek át.

Társuk a merülésben édesanyjuk és édesapjuk, akiknek szintén életre szóló élmény az együtt lubickolás.
A kellemesen meleg vízben az apróságok megnyugszanak, könnyedén lebegnek.Néhány hónapos korukban még birtokukban van az úgynevezett búvárreflex is, ami azt jelenti, hogy lemerülve az orrukból ösztönösen kifújják a levegőt, és zárják a garatot, hogy ne lélegezzenek be vizet. A picik bátran, nyitott szemmel és tátott szájjal vetik magukat a vízbe.

Három hónaposan intenzívebben mozognak a medencében, mint a szárazföldön. Felemelő érzés látni a fürdőző babák csodálkozó, boldog tekintetét, vidáman kalimpáló dundi karjait, lábait.

Ezentúl az úszás nagyon egészséges. Minden izmát megmozgatja a csecsemőnek, nő a tüdőkapacitás, erősödnek a gerinc melletti tartóizmok, a kar-és lábizmok. A csemetéket új, a megszokottól eltérő hang- fény- és tapintási ingerek érik, így fejlődik térlátásuk és tömegérzékük.


Babaúszás Budapesten, az Aquaworldben a hét minden napján 

Stoller Babaúszó Akadémia

Hétfőtől vasárnapig babaúszással, iskolai tanítási időszakban HÉTFŐNKÉNT az úszás mellett ingyenes KEREKÍTŐ foglalkozásokkal és játszóházzal várjuk a babákat és a kismamákat!

A foglalkozásokon a szülő játszik a kicsivel, az oktató csak irányít, bemutatja a gyakorlatokat, helyes tartásokat a vízben. Ezekben a pillanatokban csak a gyermek és a szülő létezik, egymásba feledkezhetnek. Az egyre magabiztosabbá váló felnőttek bátrabban, és ügyesebben segíthetik csöppjüket a vízben lebegés semmihez sem fogható élményéhez.

Egy teljes délelőtt csak a babákért

MINDEN HÉTFŐN:

Babahétfő: a 3700 Ft-os baba úszójegy/bérlet váltásával, a baba és + 1 fő a 2 óra helyett, 3 órát tölthet bent a fürdőben, amellyel a Kerekítő foglalkozáson is részt tud venni.

*a 3 órás jegyet, az ingyenes szaunahasználatot, illetve részvételt a babafoglalkozásokon.

Kerekítő foglalkozás:

Ha a vízi móka után egy kis szárazföldi kikapcsolódásra vágynak, várjuk Önöket sok szeretettel a Bongo Kids Club-ban!
Kerekítő Mondókás Móka a Játszóházban hétfőnként, 10.30 és 11:00 kezdéssel.

A Kerekítő Mondókás Mókát 0-3 éves gyerkőcöknek ajánljuk: félóra höcögés, göcögés, kacagás. Ölbeli játékok, népi mondókák és népdalok közt kalandozunk hangszerjátékkal színesítve. Egy további beszélgetős félórával egészül ki, amikor a gyermekek a játszószőnyegen játszanak míg a szülők kötetlen vagy irányított beszélgetésen vesznek részt.


Babaúszás árak:

Jegy típusRésztvevők

Időtartam
alkalmanként

Alkalmak számaÁr
Babaúszó jegy1 baba + 1 felnőtt2 óra1 alkalom3 700 Ft
Babúszó bérlet1 baba + 1 felnőtt2 óra5 alkalom16 000 Ft
Babaúszó "testvér" bérlet1 baba + 1 felnőtt2 óra10 alkalom30 000 Ft
Kísérő - Úszójegy1 felnőtt
1 alkalom1 890 Ft

Az 5 és 10 alkalmas bérletekkel alkalmanként az úszásoktatáson résztvevő 2 óra tartózkodásra jogosult, a 2 órán felüli tartózkodás során 35 Ft/percdíjat számolunk fel a pénztárnál távozáskor. A bérletek érvényessége: 35 naptári nap.
A 10 alkalmas testvér bérletet az Aquaworld az Úszásoktató írásbeli kérése, továbbá a bérletet vásárló megnevezése esetén állítja ki.

A foglalkozás időpontjait illetően kérem, vegyék fel a kapcsolatot oktatóinkkal.

Stoller Katalin: +36 20 324 5117
www.babauszas.com
babauszas@babauszas.com

Helyszín:

A csecsemőúszásra kizárólag a Családi csúszda-, Hegyi patak csúszda- és az Óriáscsúszda érkező medencéi vehetőek igénybe.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség