Információk

Kedves Vendégeink! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányzati döntések értelmében, az Oriental Spa MÁJUS 7-től, az Aquaworld élményfürdő, valamint szállodánk MÁJUS 10-től ISMÉT FOGAD VENDÉGEKET! 

Az újranyitásnak sajnos vannak törvényi korlátozásai, feltételei (reméljük, nem sokáig), amelyeket kötelező jelleggel be kell tartanunk nekünk és Vendégeknek is!

Ezek a következők: 

  1. A HOTELBEN, az ÉLMÉNYFÜRDŐBEN és az ORIENTAL SPA-ban is a KORONAVÍRUS ELLEN VÉDETT SZEMÉLY, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy TARTÓZKODÁSA MEGENGEDETT
  2. A Hotel, az élményfürdő és az Oriental Spa üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja MEGTAGADJA az élményfürdőbe történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja.
  3. A koronavírus elleni védettség igazolása a VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY (plasztik kártya), valamint a személyazonosságot igazoló igazolvány együttes BEMUTATÁSÁVAL TÖRTÉNIK."
  4. A 18. életévét be nem töltött személy életkorát igazolnia kell, ahhoz, hogy a rendeletben meghatározott módon (védettségi igazolvánnyal rendelkező személy kíséretében) beléphessen a fürdőbe.
  5. A rendeletben meghatározott feltételek alól mentesülnek azok a vendégek, akik kizárólag a fodrász, masszőr és kozmetikus szolgáltatását veszik igénybe. Számukra nem kötelező a védettséget igazoló plasztik kártya felmutatása, azonban az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.

Amennyiben kérdése lenne, keressen minket bizalommal vagy tájékozódjon a 194/2021. (IV. 26.) Kormány Rendeletből!
Megértésüket köszönjük!


Elérhetőségeink

Aquaworld Élményfürdő
Tel.: 06 1 2313 760 / 600
E-mail: aquaduty@aquaworldresort.hu


Szálloda
Szobafoglalás:
Tel.: 06 1 2313 600
E-mail: reservation@aquaworldresort.hu

Értékesítés:
Tel.: 06 1 2313 625
E-mail: event@aquaworldresort.hu

Oriental Spa
Tel.: 06 1 2313 693
E-mail: info@orientalspa.hu

A működésünket érintő legfrissebb infókat folyamatosan közzétesszük itt a weboldalunkon, illetve Facebook oldalainkon is. 


Ajándékutalványok és bérletek felhasználhatósága

A 2020. március 31. után lejáró az aquaworldresort.hu-n vásárolt ajándékutalványok érvényességi idejét 2021. december 20-ig meghosszabbítottuk.

A vírushelyzet következtében még fel nem használt bérletek érvényességi idejét pedig az eredeti lejárati időtől számított + 6 hónapig meghosszabbítjuk.

Köszönjük megértését!

Ha több napra érkezne...

Az Aquaworld Resort Budapest**** wellness és családbarát szálloda adottságait tekintve egyedülálló Magyarországon: 309 szoba, lakosztályok, családi szobák és apartmanok.
Közel 1000 fős konferenciaközpont, 3 étterem, bárok, keleties hangulatú wellness- és fitneszrészleg, több,  mint 1000 parkolóhely, óriási park játszóterekkel, 200 m2-es gyermek játszóház, a Bongo Kids Club, valamint közvetlen átjárás Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkjába, az Aquaworld-be.

Szobák

Mind az apartmanokat, mind a hotel szobáit meleg színek, letisztult, modern formák, praktikum, kényelem és elegancia jellemzik.

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLATOK

Ha gyerekkel, pici babával érkezik, ha wellness pihenésre vágyik vagy megismerné egy kicsit Budapestet is, csomagjaink között megtalálja az Önnek megfelelőt és garantáltan a legalacsonyabb áron! 

És mivel  tudjuk,  mennyire fontos a család, szállodánkban minden 7 éves­nél fiatalabb gyermek számára INGYENES szállás­lehető­séget biztosítunk.

A komplexum területén 3 étterem és 3 bár található

A vendégek alkalomtól és hangulattól függően választhatnak a nagy befogadóképességű svédasztalos étterem és különterem, az elegáns àla carte étterem, a nyáron panorámás terasszal bővülő pub, a hallban található kávézó, illetve a szálloda fürdőjének bárja közül, amelyek a hazai és a nemzetközi konyha remekeit kínálják egész nap.

Wellness hotel a pihenni és szépülni vágyóknak...

A pihenni és szépülni vágyóknak a 3 szinten elterülő Oriental Spa wellness- és fitnesz központ nyújt gazdag szolgáltatás kínálatával teljes körű kikapcsolódást.  Gyerekbarát wellness részlegünkben mindenki számára garantált a feltöltődés.

Fitnesz

Korszerű, TechnoGym gépekkel felszerelt fitneszterem és egy aerobic terem várja a sportolókat!
A csoportos mozgás kedvelői bármely napszakban részt vehetnek a tornatermi foglalkozásokon, ahol szakképzett és gyakorlott oktatók gondoskodnak a jó hangulatú, helyes edzésről és a kellemes kimerültség érzetéről.  

Squash, tenisz

Az Oriental Spa wellness - és fitneszközpontban található 2 squash pálya, reggel 7 órától 21 óráig várja a fallabda szerelmeseit, a kezdőktől a haladókig. 
Szabadtéri teniszpályánk májustól októberig reggel 7 órától este 21 óráig használható. Foglalás szükséges!

Gaming bár

Ami a piciknek (2-8 éveseknek) a Bongo Kids Klub, az a nagyoknak (8-14 éveseknek) a Gaming Bár. A bárban biliárd, csocsó, X-box, darts, kártyaszoba várja a gyerekeket és a szülőket egyaránt. 

Nyitva: minden nap 8:00 - 24:00 óráig.

Budapest Klinikken - fogászati központ

Örömmel jelentjük be, hogy szállodánkban megnyitotta kapuit az első norvég fogászati ​​klinika!  A legjobb és legmodernebb fogászati berendezésekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal és professzionális csapattal várjuk Vendégeinket! 

Konferencia Központ

A szálloda közel 1 400 m2 területű konferenciaközpontja a rendezvényszervezők és a konferenciavendégek igényeinek megfelelően került kialakításra, filozófiája, hogy a szakmai programon való részvétel mellett egyúttal élményt is nyújtson a résztvevőknek.

Állatbarát szálláshely - Hozzánk a kis kedvenc is jöhet

Azért mert nyaralni megy, nem kell otthon hagynia kis kedvencét!
Négylábú vendégeink számára jutalomfalatkát, kutyatálat, kutyajátékot is biztosítunk.
Ha pedig sétálni volna kedvük már kutyapiszok szedő zacskóval és túraútvonal javaslatokkal is szolgálunk.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség