Perfect Body testkezelések

Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert.

 

Perfect Body testkezelések 75’ – testradír + hatóanyagos testpakolás + hatóanyagos masszázs 

  • Méregtelenítő kezelés/ Komplex méregtelenítés/ Perfect Detox
    Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert. A testben zajló normális élettani funkciókat gátló toxinokat megköti, a bőrszövet így élénkebb, a bőr felszíne pedig lényegesen puhább és rugalmasabb lesz.

  • Karcsúsító kezelés/ Feszes kontúrok/ Perfect Slim
    Nyerje vissza fiatalos kontúrját! A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és a masszázstechnikának köszönhetően a test bőre látványosan feszesebbé válik. A test körvonala gyorsan visszanyeri természetes rugalmasságát és eredeti kontúrját. Nagyobb súlyvesztés pl. diéta vagy terhesség és szoptatás után kúraszerűen ajánlott.
  • Cellulit elleni kezelés Anti Cellulite
    Le a narancsbőrrel! Az aktiváló testpakolás innovatív növényi alapú hatóanyag komplexet tartalmaz, mely többek között mikroalgából, sárga szarumákból és koffeinből áll. A speciális összetevőknek köszönhetően fokozódik a bőr anyagcseréje és a nyirokrendszer működése, így a zsírsejtek tartalma: a zsírsavak és salakanyagok a nyirokrendszeren, vérkeringésen és a kiválasztó rendszeren keresztül ürülnek a szervezetből. A narancsbőrös bőrterület kisimul és megemelkedik.

Tovább az árlistához

 

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség