Helia-D Professional

A Helia-D Professional a szépségápolás új dimenzióját tárja Ön elé a bőr természetes szépségének, fiatalságának, vitalitásának megőrzése érdekében, felhasználva a múlt tapasztalatait és a jelen tudományos kutatásainak elismert vívmányait előtérbe helyezve a magyar növényi hatóanyagokat.

Tokaji Aszús mélyhidratáló arckezelés - 60' 

A páratlan Tokaji Aszú egy igazi Hungaricum, amelynek hatóanyag kombinációja gyengéden, de hatékonyan gondoskodik az intenzív hidratálásról. Kedvezően befolyásolja a bőr anyagcseréjét, javítja a vérkeringést és edzi a hámréteget. Minden bőrtípusra ajánljuk, férfiaknak is, az esetleges irritáció megszüntetésére, akár borotválkozás után.

Pándi meggyes kollagénes vitalizáló arckezelés - 60' 

Meggy és tengeri kollagén tartalmának köszönhetően minden bőrszépítő tulajdonságot magában hordoz. Igazi vitamin bomba, A-, B-, C-, E-, és P-vitamin tartalmának köszönhetően növeli a bőr vitalitását,  késlelteti az első ráncok kialakulását és a meglevőket csökkenti. 

Minden bőrtípusra javasoljuk ahol már megjelentek az első felszíni ráncok.

Szatmári szilvás őssejtes lifting arckezelés - 60'  

A Szatmári Szilvának legfőképpen P-vitamin tartalma jelentős, szénhidrátot, gyümölcssavakat, ásványi anyagokat tartalmaz. A Nunatak® őssejt és a Szatmári Szilva hatására javul a bőrszerkezet, fokozódik a sejtek aktivitása, csökken a ráncok mélysége. Elsősorban a gyulladásra hajlamos érzékeny bőr kezelésére és táplálására alkalmas.. 

Alma őssejtes anti-aging arckezelés - 60' 

Az alma őssejt jelentősen lassítja a sejtek idő előtti öregedését, valamint védi a bőr őssejtjeit és visszaadja azok vitalitását. Regeneráló hatású, aktív hatóanyagokban gazdag, rendszeres használatával megőrzi a bőr rugalmasságát. Tónusos és egységes arcszínt biztosít, csökkenti a ráncok mélységét, ragyogó fényt ad az arcnak. Minden bőrtípusra ajánljuk.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség