Oktatóink

 

Paár-Fenyvesi Mária - Manya

Ha felmerül benned a kérdés: hogyan fogj hozzá edzéseid megtervezéséhez, esetleg úgy érzed, hiába jársz edzeni, nem sikerül elérni a kívánt eredményt, ne habozz tovább, keress meg bátran kérdéseiddel. 
A személyi edzés mindig garancia számodra ahhoz, hogy edzéseid hatásosak, a kitűzött célodnak megfelelőek legyenek. Ebben segítek én Neked, állapotfelméréssel, szaktanácsadással, edzéstervezéssel, edzéseid végigkövetésével, pulzuskontrollal, és egy kis szükéges szigorú, de kedves és motiváló biztatással, nem utolsó sorban szakmai tapasztalatommal, és az egészségfejlesztés, egészségmegőrzés iránti elkötelezett lelkesedésemmel. Személyesen a fitness részlegen találkozhatsz velem kedden és csütörtök vagy információért hívd az Oriental Spa recepcióját. Tel: 06 1 2313 693

 

Győri Rita

A rendszeresen végzett mozgással, javítható vagy fejleszthető testünk szépsége és egészsége, hogy a mindennapjainkban energikusnak érezzük magunkat. Célom, hogy segítsem azokat a sportolni vágyókat, legyen az férfi, nő vagy gyermek, kezdő vagy haladó, akik a ”szürke” hétköznapi rutin feladatok elvégzését, sportolással színesítenék heti egy-kétórában.

Nehéz az első lépéseket megtenni? Keress meg, segítek! Állapotfelmérés alapján edzéstervet készítünk, kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb edzéstípust.
A helyes testtartás alapjaitól, táplálkozáselemzésig, minden kérdésben segítségedre leszek!

Kedvenc edzésformáim: személyi edzés, TRX, aquafitness, BODYROPE

Vinczy Zsuzsanna – Zsu

Erősödés, fogyás, rehabilitáció, állóképesség növelése, kondíció megtartása, prevenció? A különböző célok jól megválasztott edzéstípusokat és személyre szabott táplálkozást igényelnek. Ebben tudok segíteni, figyelembe véve az egyéni alkatot, a sportmúltat, a testmozgásra fordított időt. Célorientált edzésre, következetes munkára, nyugodt és derűs légkörre számíthattok! Aerobikóráimon előszeretettel alkalmazom az intervall edzést, ami az egyik legjobb zsírégető és alakformáló program. Mindenkit örömmel várok!

Végzettségeim: testépítés-fitnesz edző, személyi edző, aquafitness tréner, Sparrowbag instruktor

Korábban vívtam, lovagoltam, szeretek teniszezni, úszni, a fitness mellett rendszeresen futok, és már évek óta életem fontos része a tánc.

Weboldal:http://www.suzyfitness.hu


Katona Sára

Sokan kérdezik Tőlem, hogy miért szeretek ennyire sportolni.

Egy jó edzés után mindig kiugrom a bőrömből. Úgy érzem erős, magabiztos vagyok és bármit véghez tudnék vinni. Megváltozik a tartásom,a kiállásom és büszkén mondhatom el: „Ma is megcsináltam!” Ráadásul a rendszeres edzés látványosan formálja az alakot, nemcsak a zsírbontásban segít, de építi az izmokat is, sőt az állóképességet is javítja. Ezt az érzést szeretném átadni Neked, a mozgás örömét!

Edzőként és dietetikus hallgatóként szakszerű, személyre szabott segítséget nyújtok Neked céljaid elérésében, legyen az tartós fogyás, alakformálás, izomtömeg növelés, állóképesség fejlesztés vagy csak a jóközérzet megteremtése. Amivel én tudlak segíteni: személyre szabott edzéstervezés, a gyakorlatok helyes kivitelezésének megtanítása, folyamatos lelkesítés, helyes étrend kialakítása.


Mráz Viktória - Spin racing oktató

Célom, hogy a vendégeimnek a sport az életük részévé váljon, szeressék a mozgást, érezzék jól magukat, váljanak "függővé".
A spinning óráim változatosak, kemények, de jó hangulatúak. A spinning nagyon intenzív kardio tréning (45-50 perc). Kiváló állóképességfejlesztő és zsírégető hatású is. Ugyanakkor erőfejlesztő is az ellenállás függvényében. Minden korú, nemű és testalkatú vendégnek ajánlott.

Akiknek már elege van az "ugri-bugri" órákból, de kemény edzésre van szükségük, azoknak ajánlom.

 

Jagasics Zsuzsi

Gyermekkorom óta sportoltam, atlétizáltam, de úgy alakult, hogy 3 évig kimaradt az életemből a mozgás. Visszagondolva, ez egy nagyon rossz időszak volt. Azóta tudom, sport nélkül nem lehet teljes az élet.

Kezdetben lelkes vendég voltam az aerobik órákon, majdnem minden óratípust kipróbáltam, és beleszerettem. Aztán jött a felismerés, ezt nekem is „ki kell tanulnom”. Elvégeztem a TF-en az aerobik oktatóképzést. Így már sok szeretettel várok mindenkit alakformáló óráimra, ahol mindent bele fogok adni, hogy Ti is „függők” legyetek.

Célom, hogy az óráimon változatos gyakorlatokkal, jó hangulatban, felszabadultan mozogjunk és közben formáljuk a testünket.

Elekes Enikő

Rekreációszervezőként és egészségfejlesztőként végeztem, harmadik évfolyamon személyi edzés szakirányba specializálódva. Három év folyamán nagyon jó alapot kaptam ahhoz, hogy a személyi edzéseim során beépítsem a holisztikus szemléletmódot, tehát azt a nézetet, amikor az egyén egész lényét figyelembe véve testi és lelki egészségre törekszünk. Sokszor túlsúly vagy táplálkozási zavarok hátterében lelki okok húzódnak meg, így a precízen kialakított diéta, étkezési szokások és a méltán fontos testedzés mellett egy komplett életmódváltozásban lehetek segítségedre.

Európán belül több országban kamatoztattam a megszerzett tudásomat, sport animátorként és óraadóként. A kint tapasztaltakat igyekszem beépíteni mind a csoportos órák, mind az egyéni konzultációk alkalmával, hogy a találkozásaink mindig jó hangulatban teljenek.

Weboldal: http://elekeseniko.com/index.php

Változtass velem én végig kísérlek az úton !

Szabados Mónika

32 éves anyuka vagyok és 8 éve táncolok.

4 évvel ezelőtt elvégeztem az Orientális táncoktatói iskolát, azóta oktatok és igyekszem átadni ezt az érzést a lányoknak.
A hastánc iránt érdeklődőknek kétféle mozgásformát tudok kínálni, az egyik hagyományos koreográfiára épülő hastánc, a másik az un. Bellyfit, ami a hastánc (bellydance) és a fitness ötvözete, erősítő, zsírégető, nyújtó hatású.
Mindkét mozgásforma javítja a testtartást, derék és hátfájás ellen is  hatékony.

Javaslom mindenkinek, aki szereti a pörgős zenéket, a jó társaságot, szeretne fogyni, izmosodni, formálódni!

Mindenkit sok szerettel várok!

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: