ONLINE jegyvásárlás

Babaúszás

Hétfőtől vasárnapig babaúszással, iskolai tanítási időszakban HÉTFŐNKÉNT az úszás mellett ingyenes KEREKÍTŐ foglalkozásokkal és játszóházzal várjuk a babákat és a kismamákat!

Babaúszás a hét minden napján az Aquaworldben

Felemelő érzés látni a fürdőző babák csodálkozó, boldog tekintetét, vidáman kalimpáló dundi karját, lábát.

A pocakban eltöltött 9 hónap után a csecsemők otthonosan mozognak a vízben. Némi gyakorlás után a felszín alá is szívesen buknak, ahol az anyaméhet idéző környezetben boldog pillanatokat élnek át.

Társuk a merülésben édesanyjuk és édesapjuk, akiknek szintén életre szóló élmény az együtt lubickolás.
A kellemesen meleg vízben az apróságok megnyugszanak, könnyedén lebegnek.Néhány hónapos korukban még birtokukban van az úgynevezett búvárreflex is, ami azt jelenti, hogy lemerülve az orrukból ösztönösen kifújják a levegőt, és zárják a garatot, hogy ne lélegezzenek be vizet. A picik bátran, nyitott szemmel és tátott szájjal vetik magukat a vízbe.

Három hónaposan intenzívebben mozognak a medencében, mint a szárazföldön. Felemelő érzés látni a fürdőző babák csodálkozó, boldog tekintetét, vidáman kalimpáló dundi karját, lábát.

Ezentúl az úszás nagyon egészséges. Minden izmát megmozgatja a csecsemőnek,nő a tüdőkapacitás, erősödnek a gerinc melletti tartóizmok, a kar-és lábizmok. A csemetéket új, a megszokottól eltérő hang- fény- és tapintási ingerek érik, így fejlődik térlátásuk és tömegérzékük .

A foglalkozásokon a szülő játszik a kicsivel, az oktató csak irányít, bemutatja a gyakorlatokat, helyes tartásokat a vízben. Ezekben a pillanatokban csak a gyermek és a szülő létezik, egymásba feledkezhetnek. Az egyre magabiztosabbá váló felnőttek bátrabban, és ügyesebben segíthetik csöppjüket a vízben lebegés semmihez sem fogható élményéhez.

Babahétfő - egy teljes délelőtt csak a babákért 

MINDEN HÉTFŐN 3000 Ft-os kedvezményes jeggyel vehetnek részt a babanapon 4 éves kor alatti gyermekükkel a kismamák! 
*A hétfői belépő tartalmazza; a 3 órás jegyet, az ingyenes szaunahasználatot, illetve részvételt a babafoglalkozásokon.

Kerekítő foglalkozás:

Ha a vízi móka után egy kis szárazföldi kikapcsolódásra vágynak, várjuk Önöket sok szeretettel a Bongo Kids Club-ban!
Kerekítő Mondókás Móka a Játszóházban hétfőnként, 11:00 és 11:30 kezdéssel.

A Kerekítő Mondókás Mókát 0-3 éves gyerkőcöknek ajánljuk: félóra höcögés, göcögés, kacagás. Ölbeli játékok, népi mondókák és népdalok közt kalandozunk hangszerjátékkal színesítve. Egy további beszélgetős félórával egészül ki, amikor a gyermekek a játszószőnyegen játszanak míg a szülők kötetlen vagy irányított beszélgetésen vesznek részt.

Babaúszás áraink:

  • 1 alkalmas csecsemő úszásoktatás: 3 000 Ft/2 óra/ baba és egy felnőtt
  • 5 alkalmas bérlet csecsemő úszásoktatásra: 13 500 Ft/ 5 alkalom/2 óra/ baba és egy felnőtt
  • 10 alkalmas "testvér" bérlet csecsemő úszásoktatásra: 25 500 Ft/10 alkalom/2óra/ baba és egy felnőtt
Az 5 alkalmas bérlettel alkalmanként az úszásoktatáson résztvevő 2 óra tartózkodásra jogosult, a 2 órán felüli tartózkodás során 30 Ft/percdíjat számolunk fel a pénztárnál távozáskor. A bérlet érvényessége: 35 naptári nap. A 10 alkalmas testvér bérlettel alkalmanként, az úszásoktatáson résztvevők 2 óra tartózkodásra jogosultak, a 2 órán felüli tartózkodás során 30 Ft/perc díjat számolunk fel a pénztárnál távozáskor. A testvér bérletet az Aquaworld az Úszásoktató írásbeli kérése, továbbá a bérletet vásárló megnevezése esetén állítja ki. A bérlet érvényessége: 35 naptári nap.

A foglalkozás időpontjait illetően kérem, vegyék fel a kapcsolatot oktatóinkkal.

Stoller Katalin: 06 20 324 5117
www.babauszas.com
babauszas@babauszas.com

Helyszín:
A csecsemőúszásra kizárólag a Családi csúszda-, Hegyi patak csúszda- és az Óriáscsúszda érkező medencéi vehetőek igénybe.

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: