Janssen Luxury arckezelések 60'

Különleges és exkluzív szalonkezelések egyéni igényekre szabva.

Janssen Luxury arckezelések 60’ – radír + hatóanyagos pakolás, maszk, ampulla + masszázs - 13 500 HUF

Különleges és exkluzív szalonkezelések egyéni igényekre szabva.

  • Kaviáros hidratáló kezelés fáradt bőrre
    Kaviárral a káros környezeti hatások ellen! A kaviár aminosavakban, telített zsírsavakban és vitaminokban gazdag, ezáltal aktiválja a sejtek regenerálódását, és táplálja a bőrt, így csökkentve a káros környezeti hatások bőrünkön megjelenő jeleit. Hosszan tartó, mély hidratálást nyújt, segít csökkenteni és megakadályozni a szemkörnyéki ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát, támogatva a bőr mikrokeringését és oxigénellátását, fokozva az új sejtek képződését.
  • C- vitaminos hidratáló arckezelés 
  • Az acerola cseresznyét nagyra értékelik rendkívül magas C-vitamin koncentrációja miatt. 17%-os C-vitamin tartalma következtében segíti a bőr természetes regenerációs folyamatát, revitalizálja a fáradt bőrt, és simává teszi annak felületét, miközben növeli nedvességtartalmát, így az arc felülete érezhetően kisimultnak látszik már egy alkalmazás után is.
  • Kakaóvajas arckontúrjavító kezelésKaviáros hidratáló kezelés fáradt bőrre
  • Tudjuk, hogy a bőr felszínén lévő ráncok kezelése önmagában nem elegendő. Az arc kontúrja a legfontosabb az érzékelt kor becslésekor. A kezelés újrastrukturálja a regenerációt igénylő bőrt és annak mélyéről feszesíti. Az innovatív hatóanyagok eredményessége tudományosan bizonyított.
  • Tőzegterápiás hidratáló kezelés fáradt bőrre
    A nagy tőzegláp értékes összetevői észrevehetően élővé teszik az arcszínt. A törpefenyő kellemes balzsamos illata támogatja azon hatást, mely növeli a hajszálérkeringést és fokozza a vitalizáló hatást  

 

Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba , díjaink

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: