Hírek

4x Superbrands díjas az Aquaworld
Negyedik alkalommal is a legkiválóbb márkák között az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján 2015-ben az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő ismét elnyertre a Superbrands címet. 
Sikeres névváltás szakmai elismeréssel
A Turizmus Trend által kiírt Iránytű 2015 kommunikációs versenyen Iránytű díjat nyert az Aquaworld Resort Budapest. 
Az Aquaworld ismét elnyerte az „Év élményfürdője” díjat
Az Utazó magazin Turizmus és Profit 2015 elnevezésű konferenciáján, 2015. április 8-án, Ruszinkó Ádám az NGM turizmusért felelős helyettes államtitkára a magazin olvasói és a turisztikai szakemberek szavazatai alapján átadta a 2014-es esztendő legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat. Az év élményfürdője az Aquaworld Resort Budapest lett.
A legjobb budapesti konferencia szálloda  2014-ben az Aquaworld Resort Budapest
2015. március 19-én immár tízedik alkalommal ragyogott fel az Aranynap, az elmúlt évben legkitartóbban, legeredményesebben dolgozó szállodákat ünnepelve. A legjobb konferencia és wellness hotelek az Aquaworld Resort Budapest szállodában vehették át Day Holiday Kft. által alapított Aranynap díjat. Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2014-ben az Aquaworld Resort Budapest****superior lett!
Tripadvisor - A legjobb családbarát szálloda az Aquaworld Resort Budapest
A legjobb családbarát szálloda az Aquaworld Resort Budapest lett MagyarországonA Tripadvisor Travelers' Choice Award legfrissebb, 2015-ös kiadásának szállodákat rangsoroló összeállításában a legjobb családi szálloda az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő lett. Köszönjük Vendégeinknek!
Dobogós a Ramada Resort - Aquaworld Budapest
A Turizmus Trend szaklap kommunikációs versenyén, az Iránytű versenyen a Ramada Resort – Aquaworld Budapest 3. helyezést ért el eseménymarketing kategóriában.
A Day Holiday Kft. és a Turizmus Trend együttműködésében megvalósuló Aranynap-díj versenyen a Ramada Resort – Aquaworld Budapest****superior szálloda elnyerte a 2012-es évben Magyarország legjobb budapesti wellness szállodája címet.
A környezettudatosság jegyében a komplexum csatlakozott a világ legnagyobb önkéntes környezetvédelmi akciójához, a Föld órája elnevezésű akcióhoz, melynek keretein belül március 23-án, szombaton 20:30-tól egy órára elsötétült a komplexum.
Fedél nélkül maradt Dombi Rudolf, olimpiai bajnok kajakos. Aggodalomra azonban semmi ok, mindössze néhány napról van szó, amit egy négycsillagos budapesti szállodában tölt el a sportoló.
A komplexum 4. születésnapi partyja egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az idei évben több, mint 250 vendég érkezett mind belföldről, mind külföldről egyaránt. A 2012-es évben a gasztronómia mellett a sport kapott kiemelt szerepet, Szekeres Pál, a sportért felelős helyettes államtitkár mellett több világbajnok és olimpiai bajnok sportoló is részt vett a rendezvényen; a meglepetés vendég az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián volt. 
A HEGYEM (Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom) véradó kampányának első váradására május 26-án, a Sporttime Olimpiai Splash Fesztiválon került sort a Ramada Aquaworldben, ahol Erdei Zsolt nagykövet mellett számos területről érkeztek véradók. Az egész napos véradáson nem csak a harcművész világból képviseltették magukat, hanem az ország minden pontjáról érkeztek a HEGYEM gyerekek szülei, vagy az Erdei Zsolt Baráti kör tagjai, ismerősök, barátok, azaz mindazok, akik úgy érezték, feltétlenül szeretnének segíteni másokon. A véradás a Ments Életet Alapítvánnyal, az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskeresztel karöltve zajlott le, ezúton is köszönjük a segítséget!
Az Utazó magazin olvasói és a turisztikai szakma szavazatai alapján a budapesti Aquaworld Élményfürdő lett a 2011-es év legjobb fürdőszolgáltatója
A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján 2012-ben az Aquaworld márka elnyerte a Superbrands címet.
A komplexumban 2012-ben kiemelt szerepet kap mind az amatőr, mind pedig a profi sport az olimpiára, valamint a Labdarúgó Európa- Bajnokságra való tekintettel. A wellness- és fitneszközpont több, neves sportolónak biztosít professzionális hátteret a felkészüléshez.  
Létrejöhet egy budapesti összecsapás is Balzsay Károly fontos címmeccsre készül. Magyarország egyetlen regnáló profi ökölvívó világbajnoka április 21-én védheti meg a WBA (Boksz Világszövetség) nagyközépsúlyú világbajnoki címét. A magyar profi ökölvívó a német Dimitri Sartison ellen lép kötelek közé a németországi Schwerinben.
A közös munka szerdán kezdődik a Ramada Szállóban, amely egy teljes évig vállalta, hogy az Erdei Team mellett a Sári csoport olimpiai felkészülését is segíti. Hogy miből áll ez? A hotel szállást, teljes ellátást, konditermet, uszodát, masszázst, gyakorlatilag mindent a rendelkezésünkre bocsát ahhoz, hogy sikeresen készüljünk fel a londoni olimpiára. Köszönet érte.”
Erdei „Madár” Zsolt után, Klink Zoltán irányítása alá került a Londonba készülő Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor kajakos duó.
Erdei „Madár” Zsolt hetekkel ezelőtt megkezdte felkészülését a vélhetően decemberi, világbajnoki övért vívott küzdelemre.A erőnléti edzések új helyszínen, a káposztásmegyeri Ramada Resort – Aquaworld Budapestben zajlanak, ahol a szálloda felajánlásának köszönhetően a konditermi edzéseken túl teljeskörű Spa és wellness szolgáltatások, szauna szertartások, sport és relaxációs masszázsok segítik a kétszeres profi világbajnok mentális és testi felkészülését. 
Erdei " Madár" Zsolt erőnléti edzéseihez ezentúl a helyszínt és szolgáltatásokat a Ramada Resort – Aquaworld Budapest biztosítja, ezzel is professzionális körülményeket teremtve a felkészüléshez.
Két napos szakmai továbbképzésen találkozhattak a Stoller Babaúszó Oktatók, melynek a méltán közkedvelt Ramada Resort Aquaworld Budapest adott otthont. A számos hazai és külföldi előadó között volt például Mag. Anitra Boszotta, az Ausztriai Babaúszó Oktatók Szövetségének elnöke, valamit Lehmann László, a Nemzeti Sport Intézet osztályvezetője is. A szakmai program gyakorlati, bemutató része az Aquaworld Élményfürdőben került megrendezésre magyar és német nyelven.
Szeptember 28-30-ig nyílt napot tart a Ramada Resort – Aquaworld Budapest komplexumban található Oriental Spa wellness – és fitneszközpont. A szálloda keleties hangulatú Spa-ja gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat az egész év folyamán. A nyílt napok alkalmával a vendégek 50%-os áron próbálhatják ki a szolgáltatásokat, beleértve a fitnesz, masszázs és wellness részleget is.
Labdarúgó világbajnokság az Aquaworldbena a Castrol támogatásával, a Magyar Gyermek Labdarúgó  Szövetség szakmai segítségével  és Dzsudzsák Balázs védnökségével.
2009-ben Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája a Ramada Resort – Aquaworld Budapest. Működésünk első évében a konferenciaszervezők és cégek szavazata alapján szállodánk elnyerte az Aranynap Díjat.
A Ramada Resort – Aquaworld Budapest működésének első évében kiérdemelte a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, amelyet az Utazás kiállításon vehetett át a szálloda igazgatója.
2010. február 25-én a latin életérzés jegyében kerül megrendezésre a Ramada Resort – Aquaworld Budapest szálloda és fedett élményfürdő komplexum első partner party-ja.
2010. február 7-én vasárnap 10.00 és 14.00 óra között a PADI nemzetközi búvárközpont magyar tagjai, a Baptista Szeretetszolgálat és az Aquaworld Budapest közös jótékonysági rendezvényt szervez, amelynek bevételét Haiti megsegítésére ajánlja fel.

Aquaworld Surf Rider

2009. dec. 19.
Az erős havazás és az országos forgalmi dugó sem tántorította el a szörf kedvelőit, hogy 2009. december 19-én, szombat délután ellátogassanak a budapesti Aquaworld – Vízibirodalmba, hogy megnézzék az első szörfversenyt, melyet speciális állóhullám szörf medencében rendezett a Magyar Hullámlovas Szövetség.
Az Aquaworld Zrt megbízása alapján az ÉMI-TÜV Süd Kft. biztonságtechnikai vizsgálatot végzett a fürdő teljes területén valamennyi berendezés és felszerelés tekintetében.
Február 20-án, pénteken délután fél ötkor váltotta meg a jegyét a százezredik vendég, Tószegi Bence 15 éves gimnazista, az Aquaworld- Vízibirodalomba. 
December 4-én ünnepélyes keretek között nyitott meg a Ramada Resort – Aquaworld Budapest, Közép-Európa legnagyobb szálloda és fedett élményfürdő komplexuma. Rekord sebességgel, két év alatt épült meg a 8,6 hektáron elterülő, európai léptékekkel nézve is óriás turisztikai beruházás. Az épületek összes szintterülete 54 ezer négyzetméter, a medencék egyesített vízfelülete meghaladja a 3300 négyzetmétert.   
2008. február 20-án a Ramada Plaza – Aquaworld Budapest komplexum szerkezetkész épületében, mintegy 180 újságíró és turisztikai szakember jelenlétében került sor az épületegyüttes bokrétaünnepségére.
Jó tudni

Házirend

Kapcsolat

Munka, Karrier
Adatkezelés

SZÉP kártya

Szakmai oldalak

Céginformáció
Ajándékutalvány

Megközelíthetőség

Sajtószoba

Adatok érdekességek

Hírlevél
feliratkozás

A resort of: