Aktuális korlátozások, lezárások

ŐSZI KARBANTARTÁSOK

 • Augusztus 30-tól - általános üzemelés mellett -  szaunavilágunkban átépítési munkálatok zajlanak, az esetlegeses kellemetlenségekért elnézésüket kérjük
 • Szeptember 18-től a szabadtéri gyermekmedence BEZÁR. Nyitás 2024 nyár.
 • Szeptember 18-tól a Spray Park BEZÁR. Nyitás 2024 nyár.
 • Szeptember 25-26-án a KÜLSŐ ÉLMÉNYMEDENCE nem üzemel. Nyitás szeptember 27-én, reggel.
 • Szeptember 25-én a BELSŐ GYERMEKMEDENCE zárva tart. Nyitás szeptember 26-án, reggel.
 • Október 2-3-án a BELSŐ ÉLMÉNYMEDENCE zárva tart. Nyitás: október 4.
 • Szörfmedence határozatlan ideig nem üzemel

ŐSZI CSÚSZDAREND

Szeptember 11-től HÉTKÖZNAPOKON óriás csúszdáink az alább üzemrend szerint állnak rendelkezésükre:

 • 10:00-12:00 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk
 • 12:00-14:00 Kamikaze, Forgószél, Repülő szőnyeg, Hegyi patak
 • 14:00-16:00 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk, Hagyma
 • 16:00-18:00 Kamikaze, Forgószél, Repülő szőnyeg, Hegyi patak, Hagyma
 • 18:00-20:30 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk, Hagyma

További információ: 
Tel.: 06 1 2313 760
e-mail: furdo@aquaworldresort.hu
Facebook: /Aquaworld.Budapest

Aquaworld, strand és élményfürdő

Aquaworld, az év víziparkjaAz Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- , valamint úszómedence, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

Wellneszélményt kereső, szaunázásást kedvelő vendégeinket változatos szaunákkal és szaunaprogramokkal várjuk Budapest egyik legnagyobb szaunakomplexumában.

Májustól októberig  1,5 hektáros parkosított stranddal is várjuk a napfény szerelmeseit. A strandon további két gyermekmedence, egy 25 méteres úszómedence, nyugágyak, játszóterek, illetve június közepétől Magyarország legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park kapott helyet.

Árak, nyitvatartás - ONLINE jegyvásárlás

NYITVATARTÁS: 

Minden nap 07:00 órától 21:00 óráig (medencetérzárás 20:30). 

Az aktuális jegyárakhoz és az online jegyvásárláshoz kérjük, kattintson a gombra!

Élménymedencék

Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence sodrófolyosóval, buzgárokkal várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. 

Csúszdák

Csúszdáink télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t választják 11 csúszdánk közül.

Szaunavilág

Szeretnénk azokat a szaunázás iránt rajongó, illetve még ismerkedő vendégeink igényeit is kielégíteni, akik a napi fáradalmakat maguk mögött hagyva igazán élvezni szeretnék a helyes szaunázás örömeit és jótékony hatásait.

Programok

Az Aquaworld Resort Budapest szálloda és élményfürdő komplexum színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat minden hétvégén és iskolai tanítási szünetekben 0-99 éves korig!

Aquaworld Úszóakadémia

Ha szeretnél megtanulni úszni vagy csak fejlesztenéd az úszástudásod, az Aquaworld Úszóakadémia a legjobb választás. Élményalapú oktatási módszerünkkel mindenki könnyedén elsajátíthatja az úszás alapjait a gyermekektől egészen idős korig.

Stoller Babaúszó Akadémia

Keddtől vasárnapig babaúszással, iskolai tanítási időszakban KEDDENKÉNT az úszás mellett ingyenes KEREKÍTŐ foglalkozásokkal és játszóházzal várjuk a babákat és a kismamákat!

Születésnap az Aquaworldben

Amennyiben szeretnék meglepni gyermeküket egy igazi születésnapi zsúrral, jöjjenek el és ünnepeljék a vízibirodalomban a jeles napot!

Osztálykirándulás az Aquaworldben

A közös élményeknek nem kell mindig feltétlenül valami unalmas dologról szólniuk! Mi lenne például, ha az idei osztálykirándulás keretében egy csodálatos trópusi szigetre látogatnátok? Hogy azok túl messze vannak? És túl sokba kerülnek? Talán mégsem. 

Bongo Kids Club játszóház

A Bongo Kids Club játszóbirodalom várja kicsiket és nagyokat egy önfeledt mókázásra. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő játékokat, így a szórakozás garantált.

Szakszerű gyerekfelügyelet mellett játszhatnak a gyermekek, így közben a szülőknek is lehetőségük van arra, hogy kikapcsolódjanak, csúszdázzanak, szaunázzanak vagy valamelyik medencénkben relaxáljanak.
A játszóház használata a fürdő vendégeinknek INGYENES!

Videó

Videók

Szeretne körülnézni nálunk? Elmerülne az élmények világába?
Tekintse meg videóinkat és élje át az Aquaworld érzést!

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség