Aktuális korlátozások, lezárások

 • A hullámmedence 2021.10.18-22. karbantartás miatt nem üzemel. Várható nyitás: 2021.10.22. 10h
 • A felső pezsgőfürdő karbantartás miatt nem üzemel
 • Belső gyermekmedence széles szivárvány csúszdája karbantartás miatt nem üzemel
 • Kristály szaunánk technikai okok miatt nem üzemel.
 • Hegyi patak csúszda javítás alatt így nem üzemel.
 • A csúszdatoronylift megszűnt
 • A strand október 1-től bezárt, nyitás 2022. tavasz

Köszönjük a megértésüket!

A működésünket érintő legfrissebb infókat folyamatosan közzétesszük itt a weboldalunkon, illetve Facebook oldalainkon is. 

További információ: Tel.: 06 1 2313 760; e-mail: aquaduty@aquaworldresort.hu

Őszi üzemrend az Aquaworld-ben

Október 12-től a csúszdák és a szaunák az alábbi üzemrend szerint üzemelnek az Aquaworld Élményfürdőben:

Szaunák üzemelése:

 • Orosz szauna, Kristály szauna, Bio szauna, Gőzkabin I, Infra szauna hétfőtől-vasárnapig, reggeltől estig üzemel
 • Finn szauna: szerdától-vasárnapig 16:40-től 20:00 óráig, kizárólag a szaunaszeánszon résztvevők részére üzemel a szaunaszeánszok ideje alatt (belépés: fürdőruha nélkül, lepedővel)
 • Aroma szauna és Gőzkabin II. csak szombaton és vasárnap üzemel

Csúszdák üzemelése:

 • 10:00-12:00 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk
 • 12:00-14:00 Kamikaze, Forgószél, Repülő szőnyeg, Hegyi patak
 • 14:00-16:00 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk, Hagyma
 • 16:00-18:00 Kamikaze, Forgószél, Repülő szőnyeg, Hegyi patak, Hagyma
 • 18:00-20:30 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk, Hagyma

Családi csúszda és gyermek medence csúszdái mindennap, normál menetrend szerint egész nap üzemelnek!
Szombaton és vasárnap csúszdáink teljes kapacitással várják vendégeinket.

A működésünket érintő legfrissebb infókat folyamatosan közzétesszük itt a weboldalunkon, illetve Facebook oldalainkon is.

Aquaworld, strand és élményfürdő

Aquaworld, az év víziparkjaAz Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- , valamint úszómedence, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

Wellneszélményt kereső, szaunázásást kedvelő vendégeinket változatos szaunákkal és szaunaprogramokkal várjuk Budapest egyik legnagyobb szaunakomplexumában.

Májustól októberig  1,5 hektáros parkosított stranddal is várjuk a napfény szerelmeseit. A strandon további két gyermekmedence, egy 25 méteres úszómedence, nyugágyak, játszóterek, minigolf, trambulin, illetve Magyarország legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park kapott helyet.

Árak, nyitvatartás - ONLINE jegyvásárlás

NYITVATARTÁS: 

Minden nap 07:00 órától 21:00 óráig (medencetérzárás 20:30). 

Az aktuális jegyárakhoz és az online jegyvásárláshoz kérjük, kattintson a gombra!

Élménymedencék

Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence sodrófolyosóval, buzgárokkal várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. 

Csúszdák

Csúszdáink télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t választják 11 csúszdánk közül.

Szaunavilág

Szeretnénk azokat a szaunázás iránt rajongó, illetve még ismerkedő vendégeink igényeit is kielégíteni, akik a napi fáradalmakat maguk mögött hagyva igazán élvezni szeretnék a helyes szaunázás örömeit és jótékony hatásait.

Programok

Az Aquaworld Resort Budapest szálloda és élményfürdő komplexum színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat minden hétvégén és iskolai tanítási szünetekben 0-99 éves korig!

Aquaworld Úszóakadémia

Ha szeretnél megtanulni úszni vagy csak fejlesztenéd az úszástudásod, az Aquaworld Úszóakadémia a legjobb választás. Élményalapú oktatási módszerünkkel mindenki könnyedén elsajátíthatja az úszás alapjait a gyermekektől egészen idős korig.

Stoller Babaúszó Akadémia

Hétfőtől vasárnapig babaúszással, iskolai tanítási időszakban HÉTFŐNKÉNT az úszás mellett ingyenes KEREKÍTŐ foglalkozásokkal és játszóházzal várjuk a babákat és a kismamákat!

Születésnap az Aquaworldben

Amennyiben szeretnék meglepni gyermeküket egy igazi születésnapi zsúrral, jöjjenek el és ünnepeljék a vízibirodalomban a jeles napot!

Osztálykirándulás az Aquaworldben

A közös élményeknek nem kell mindig feltétlenül valami unalmas dologról szólniuk! Mi lenne például, ha az idei osztálykirándulás keretében egy csodálatos trópusi szigetre látogatnátok? Hogy azok túl messze vannak? És túl sokba kerülnek? Talán mégsem. 

Bongo Kids Club játszóház

A Bongo Kids Club játszóbirodalom várja kicsiket és nagyokat egy önfeledt mókázásra. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő játékokat, így a szórakozás garantált.

Szakszerű gyerekfelügyelet mellett játszhatnak a gyermekek, így közben a szülőknek is lehetőségük van arra, hogy kikapcsolódjanak, csúszdázzanak, szaunázzanak vagy valamelyik medencénkben relaxáljanak.

Videó

Videók

Szeretne körülnézni nálunk? Elmerülne az élmények világába?
Tekintse meg videóinkat és élje át az Aquaworld érzést!

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség