Hasznos információk!

Kedves Vendégeink! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányzati döntések értelmében, az Oriental Spa MÁJUS 7-től, az Aquaworld élményfürdő, valamint szállodánk MÁJUS 10-től ISMÉT FOGAD VENDÉGEKET! 

Az újranyitásnak sajnos vannak törvényi korlátozásai, feltételei (reméljük, nem sokáig), amelyeket kötelező jelleggel be kell tartanunk nekünk és Vendégeknek is!

Ezek a következők: 

  1. A HOTELBEN, az ÉLMÉNYFÜRDŐBEN és az ORIENTAL SPA-ban is a KORONAVÍRUS ELLEN VÉDETT SZEMÉLY, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy TARTÓZKODÁSA MEGENGEDETT
  2. A Hotel, az élményfürdő és az Oriental Spa üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja MEGTAGADJA az élményfürdőbe történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja.
  3. A koronavírus elleni védettség igazolása a VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY (plasztik kártya), valamint a személyazonosságot igazoló igazolvány együttes BEMUTATÁSÁVAL TÖRTÉNIK."
  4. A 18. életévét be nem töltött személy életkorát igazolnia kell, ahhoz, hogy a rendeletben meghatározott módon (védettségi igazolvánnyal rendelkező személy kíséretében) beléphessen a fürdőbe.
  5. A rendeletben meghatározott feltételek alól mentesülnek azok a vendégek, akik kizárólag a fodrász, masszőr és kozmetikus szolgáltatását veszik igénybe. Számukra nem kötelező a védettséget igazoló plasztik kártya felmutatása, azonban az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.

Amennyiben kérdése lenne, keressen minket bizalommal vagy tájékozódjon a 194/2021. (IV. 26.) Kormány Rendeletből!
Megértésüket köszönjük!


Elérhetőségeink

Aquaworld Élményfürdő
Tel.: 06 1 2313 760 / 600
E-mail: aquaduty@aquaworldresort.hu


Szálloda
Szobafoglalás:
Tel.: 06 1 2313 600
E-mail: reservation@aquaworldresort.hu

Értékesítés:
Tel.: 06 1 2313 625
E-mail: event@aquaworldresort.hu

Oriental Spa
Tel.: 06 1 2313 693
E-mail: info@orientalspa.hu

A működésünket érintő legfrissebb infókat folyamatosan közzétesszük itt a weboldalunkon, illetve Facebook oldalainkon is. 


Ajándékutalványok és bérletek felhasználhatósága

A 2020. március 31. után lejáró az aquaworldresort.hu-n vásárolt ajándékutalványok érvényességi idejét 2021. december 20-ig meghosszabbítottuk.

A vírushelyzet következtében még fel nem használt bérletek érvényességi idejét pedig az eredeti lejárati időtől számított + 6 hónapig meghosszabbítjuk.

Köszönjük megértését!


Információk a csúszdák és szaunák használatáról

Kedves Vendégeink,

HÉTKÖZNAPOKON az óriás csúszdáink a váltott üzemmódnak megfelelően az alábbiak szerint állnak rendelkezésre:
10:00 - 12:00 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk
12:00 - 14:00 Kamikaze, Forgószél, Repülő szőnyeg, Hegyi patak
14:00 - 16:00 Szivárvány, UFO, Fekete lyuk, Hagyma
16:00 - 18:00 Kamikaze, forgószél, repülő szőnyeg, Hegyipatak, Hagyma
18:00 - 23:30 Szivárvány. UFO, Fekete lyuk, Hagyma

HÉTKÖZNAPOKON a szaunák az alábbi üzemmódban vehetők igénybe:
Finn szauna hétfő-péntek 7:00 - 20:30
Bio szauna hétfő-péntek 7:00 - 20:30
Gőzkabin I. hétfő-péntek 7:00 - 20:30
Infra szauna hétfő-péntek 7:00 - 20:30
Orosz szauna szerda-péntek 17:00 - 20:30

A szerda, csütörtök és pénteki napokon 18:10-től 18:25-ig a Gőzkabin I-et kizárólag a Szaunaszeánsz szolgáltatásra előzetesen regisztrált vendégeink használhatják.

Szombaton és vasárnap szaunáink és csúszdáink teljes kapacitással várják vendégeinket.

Aquaworld, strand és élményfürdő

Aquaworld, az év víziparkjaAz Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- , valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

Wellneszélményt kereső, szaunázásást kedvelő vendégeinket változatos szaunákkal és szaunaprogramokkal várjuk Budapest egyik legnagyobb szaunakomplexumában.

Májustól októberig  1,5 hektáros parkosított stranddal is várjuk a napfény szerelmeseit. A strandon további két gyermekmedence, egy 25 méteres úszómedence, nyugágyak, játszóterek, minigolf, trambulin, illetve Magyarország legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park kapott helyet.

Árak, nyitvatartás - ONLINE jegyvásárlás

NYITVATARTÁS: 

Minden nap 07:00 órától 21:00 óráig (medencetérzárás 20:30). 

Az aktuális jegyárakhoz és az online jegyvásárláshoz kérjük, kattintson a gombra!

Élménymedencék

Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence sodrófolyosóval, buzgárokkal várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. 

Csúszdák

Csúszdáink télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t választják 11 csúszdánk közül.

Szaunavilág

Szeretnénk azokat a szaunázás iránt rajongó, illetve még ismerkedő vendégeink igényeit is kielégíteni, akik a napi fáradalmakat maguk mögött hagyva igazán élvezni szeretnék a helyes szaunázás örömeit és jótékony hatásait.

Programok

Az Aquaworld Resort Budapest szálloda és élményfürdő komplexum színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat minden hétvégén és iskolai tanítási szünetekben 0-99 éves korig!

Bongo Kids Club játszóház

A Bongo Kids Club játszóbirodalom várja kicsiket és nagyokat egy önfeledt mókázásra. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő játékokat, így a szórakozás garantált.

Szakszerű gyerekfelügyelet mellett játszhatnak a gyermekek, így közben a szülőknek is lehetőségük van arra, hogy kikapcsolódjanak, csúszdázzanak, szaunázzanak vagy valamelyik medencénkben relaxáljanak.

Kovács Ági úszóakadémia

Ha szeretnél megtanulni úszni vagy csak fejlesztenéd az úszástudásod, az Aquaworld Úszóakadémia a legjobb választás. Kovács Ági olimpiai bajnok saját élményalapú oktatási módszerével mindenki könnyedén elsajátíthatja az úszás alapjait a gyermekektől egészen idős korig.

Stoller Babaúszó Akadémia

Hétfőtől vasárnapig babaúszással, iskolai tanítási időszakban HÉTFŐNKÉNT az úszás mellett ingyenes KEREKÍTŐ foglalkozásokkal és játszóházzal várjuk a babákat és a kismamákat!

Születésnap az Aquaworldben

Amennyiben szeretnék meglepni gyermeküket egy igazi születésnapi zsúrral, jöjjenek el és ünnepeljék a vízibirodalomban a jeles napot!

Osztálykirándulás az Aquaworldben

A közös élményeknek nem kell mindig feltétlenül valami unalmas dologról szólniuk! Mi lenne például, ha az idei osztálykirándulás keretében egy csodálatos trópusi szigetre látogatnátok? Hogy azok túl messze vannak? És túl sokba kerülnek? Talán mégsem. 

Videó

Videók

Szeretne körülnézni nálunk? Elmerülne az élmények világába?
Tekintse meg videóinkat és élje át az Aquaworld érzést!

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség