Konferencia központ

15 ÉV, TÖBB, MINT 5000 RENDEZVÉNY ÉS TÖBB SZÁZ ELÉGEDETT PARTNER. MI A TITOK?

1400 m2 területű, jól megközelíthető, exkluzív, inspiráló helyszínnel, 309 szobával, ingyenes wi-fi-vel, közel 1000 ingyenes parkolóhellyel, 15 természetes fényben úszó szekcióteremmé alakítható, 550 fő befogadására alkalmas konferenciaközponttal és személyre szabott megoldásokkal várjuk mindössze 25 percre a belváros zajától.

Ha ezek a kérdések foglalkoztatják, jó helyen jár!

  • Itt az ideje a dolgozók képzésének, de hol tartsuk a következő tréningünket? 
  • Biztos hogy a legjobb környezetben fogadom a partnereimet? 
  • Hol találok egy olyan konferencia helyszínt, ami minden igényemnek megfelel? 
  • Megengedhetem magamnak, hogy egy újabb rosszul megválasztott helyszín miatt ügyfeleket veszítsek? 
  • Gálaeseményt szeretnék, de legyen szép és különleges a helyszín, legyen jól megközelíthető, elegáns és jó a gasztronómia.
  • Jó lenne egy kicsit összekovácsolni a dolgozókat, de már unom a kötélpályákat.
  • Szeretném egy utazással motíválni a kollégákat, de nem szeretnék külföldre menni, viszont egyedit szeretnék, valami különlegeset, valamit, ami minőségi és szórakoztató is. 

Ajánlatkérés

Konkrét érdeklődés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén vagy kérjen ajánlatot online!

Email: event@aquaworldresort.hu
Tel.: +361-2313-624

Meeting / Konferencia

A szálloda közel 1400 m2 területű konferenciaközpontja egy kiváló rendezvényhelyszín, mely természetes fényben úszik, légkondicionált konferenciatermekkel és modern technikai felszereléssel rendelkező konferenciahelyszín Budapesten.

Esküvő

Tervezze meg előre életre szóló esküvőjét az örök nyár szigetén...Professzionális és teljes körű szolgáltatást kínálunk Önnek egy csodálatos esküvői helyszínen, Budapesten!

Incentive és családi rendezvények

Váratlan helyzeteken keresztül akarja feltölteni munkatársait új energiákkal? Kalandos csapatépítő programokkal és céges családi napokkal várjuk földön, vizen, levegőben...

Vendéglátás

Kulináris élvezetek mesterfokon…
Bármilyen típusú rendezvényről legyen is szó, az étkezések minden alkalommal fontos szerepet játszanak az esemény sikerében.

Sportolóknak, csapatoknak

Komplexumunk kiváló fekvésének (M0, M2, M3 autópályák közelében) és széles szolgáltatási palettánknak köszönhetően, rengeteg lehetőséget tartogat sportolók felkészítéséhez, rekreációjához.

5-10 percen belül elérhető nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas jégpálya, sportuszoda, futball stadion és autó-motoros versenypálya (Hungaroring).

Forgatási helyszín

Egy helyen szinte minden megtalálható: 309 szobás wellness szálloda, 800 autó fogadására alkalmas parkoló víz- és villanykiállással, különálló apartmanok lakásjelenetekhez, exkluzív tágas recepció panorámaliftekkel, labirintusszerű alagsor, mélygarázs, áruforgalmi rakodóhely az üldözéses jelenetekhez,  tágas konferencia termek a sokszereplős jelenetekhez és EXTRA 21 medence, szaunavilág, óriáscsúszdák, 4 méter mély merülőmedence, ha vizes forgatásokhoz!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen programjainkról, akcióinkról!


Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség