Konferencia központ

12 ÉV, KÖZEL 5000 RENDEZVÉNY ÉS TÖBB SZÁZ ELÉGEDETT PARTNER. MI A TITOK?

1400 m2 területű, jól megközelíthető, exkluzív, inspiráló helyszínnel, 309 szobával, ingyenes wi-fi-vel, közel 1000 ingyenes parkolóhellyel, 15 természetes fényben úszó szekcióteremmé alakítható, 550 fő befogadására alkalmas konferenciaközponttal és személyre szabott megoldásokkal várjuk mindössze 25 percre a belváros zajától.

Ha ezek a kérdések foglalkoztatják, jó helyen jár!

 • Itt az ideje a dolgozók képzésének, de hol tartsuk a következő tréningünket? 
 • Biztos hogy a legjobb környezetben fogadom a partnereimet? 
 • Hol találok egy olyan konferencia helyszínt, ami minden igényemnek megfelel? 
 • Megengedhetem magamnak, hogy egy újabb rosszul megválasztott helyszín miatt ügyfeleket veszítsek? 
 • Gálaeseményt szeretnék, de legyen szép és különleges a helyszín, legyen jól megközelíthető, elegáns és jó a gasztronómia.
 • Jó lenne egy kicsit összekovácsolni a dolgozókat, de már unom a kötélpályákat.
 • Szeretném egy utazással motíválni a kollégákat, de nem szeretnék külföldre menni, viszont egyedit szeretnék, valami különlegeset, valamit, ami minőségi és szórakoztató is. 

Őszi konferencia ajánlatunk

...MERT FONTOS A SZEMÉLYES JELENLÉT. 

A jelenlegi nehéz helyzetben kiemelten fontos, hogy ne engedjük el partnereink, beszállítóink kezét, aktívan tartsuk a kapcsolatot szakmánk szereplőivel, megosszuk tapasztalainkat vagy csak éreztessük velük, hogy fontosak számunkra és, hogy a bajban is számíthatnank ránk.

Ebben segítünk mi, Önnek!

Csapatunk a megszokott profizmussal, maximális higiéniai odafigyeléssel és rugalmas megoldási javaslatokkal áll rendelkezésére legyen az egy kisebb meeting vagy egy 500 fős konferencia.

Mit kínálunk?

 • Kedvezményes szobaárakat gazdag büféreggelivel, Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont használattal, GRÁTISZ Aquaworld élményfürdő belépővel, mely legkésőbb a kijelentkezés napján használható fel
 • szállásfoglalás nélküli rendezvények esetében 50% kedvezményt az Aquaworld napijegy áraiból a konferencián résztvevőknek, mely a rendezvényt követő 7 napon belül használható fel
 • 30% kedvezményt a terembérleti díjakból
 • térítésmentes parkolási lehetőséget a szálloda saját szabadtéri parkolójában.

Ajánlatunk foglaltságunk függvényében, 2020. szeptember 1. és 2021. március 31. között tartandó rendezvények esetén, főétkezés igénybevétele mellett érvényes.

A promóció augusztus 24-október 31. között megrendelt rendezvényekre vonatkozik.
Hirdetésünk nem minősül üzleti ajánlatnak.

Ajánlatkérés

Konkrét érdeklődés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén vagy kérjen ajánlatot online!

Email: event@aquaworldresort.hu
Tel.: +361-2313-624

Meeting / Konferencia

A szálloda közel 1400 m2 területű konferenciaközpontja egy kiváló rendezvényhelyszín, mely természetes fényben úszik, légkondicionált konferenciatermekkel és modern technikai felszereléssel rendelkező konferenciahelyszín Budapesten.

Esküvő

Tervezze meg előre életre szóló esküvőjét az örök nyár szigetén...Professzionális és teljes körű szolgáltatást kínálunk Önnek egy csodálatos esküvői helyszínen, Budapesten!

Incentive és családi rendezvények

Váratlan helyzeteken keresztül akarja feltölteni munkatársait új energiákkal? Kalandos csapatépítő programokkal és céges családi napokkal várjuk földön, vizen, levegőben...

Vendéglátás

Kulináris élvezetek mesterfokon…
Bármilyen típusú rendezvényről legyen is szó, az étkezések minden alkalommal fontos szerepet játszanak az esemény sikerében.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen programjainkról, akcióinkról!


Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség