Exclusive testkezelések

A vérkeringést fokozó lávaköves masszázs, az egzotikus Hamam, az ásványi anyagokban gazdag sörös és boros kezelések az igazán ínyencek számára nyújtanak tökéletes kényeztetést


Exclusive testkezelések - 15 500 HUF

 • Lávaköves masszázs 60’
  A melegített lávakövek hőhatása kiegészítve a manuális masszázzsal fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, nyugtatja az idegrendszert. A csakrák és meridiánok harmonizálásával a test ellazulása mellett a szellem is relaxál. Ezáltal biztosított a fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság.
  (Előzetes egyeztetés szükséges!)

 • Shiatsu masszázs 60'
  Japán masszázstechnika, mely részben a kínai akupresszúra alapjaira épül. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. A modern shiatsu az embert test-szellem-lélek egységeként szemléli, így a kezelésekkel nem csak az adott testi tünet szüntethető meg, hanem a lágy és nyugtató technikák, mély, belső változásokat is hozhatnak.
  (Előzetes egyeztetés szükséges!)

 • Hamam 60’
  A hamam rituálét hamam masszázzsal egészítjük ki. A masszázst előmelegített márványlapon, masszírozó kesztyűvel végzi a masszőr. A ledörzsölést követően a bőrön lévő szennyeződéseket, olíva olajos szappanból nyert selymes habbal, simító mozdulatokkal lazítjuk fel, majd speciális technikával az egész testet végigmasszírozzuk.
  (Előzetes egyeztetés szükséges!)

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség