Exclusive testkezelések

A vérkeringést fokozó lávaköves masszázs, az egzotikus Hamam, az ásványi anyagokban gazdag sörös és boros kezelések az igazán ínyencek számára nyújtanak tökéletes kényeztetést


Exclusive testkezelések

 • Lávaköves masszázs 60’
  A melegített lávakövek hőhatása kiegészítve a manuális masszázzsal fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, nyugtatja az idegrendszert. A csakrák és meridiánok harmonizálásával a test ellazulása mellett a szellem is relaxál. Ezáltal biztosított a fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság.
  (Előzetes egyeztetés szükséges!)

 • Shiatsu masszázs 60'
  Japán masszázstechnika, mely részben a kínai akupresszúra alapjaira épül. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. A modern shiatsu az embert test-szellem-lélek egységeként szemléli, így a kezelésekkel nem csak az adott testi tünet szüntethető meg, hanem a lágy és nyugtató technikák, mély, belső változásokat is hozhatnak.
  (Előzetes egyeztetés szükséges!)

 • Hamam 60’
  A hamam rituálét hamam masszázzsal egészítjük ki. A masszázst előmelegített márványlapon, masszírozó kesztyűvel végzi a masszőr. A ledörzsölést követően a bőrön lévő szennyeződéseket, olíva olajos szappanból nyert selymes habbal, simító mozdulatokkal lazítjuk fel, majd speciális technikával az egész testet végigmasszírozzuk.
  (Előzetes egyeztetés szükséges!)

Tovább az árlistához

 

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség