Szakmai irányítók

Az Aquaworld Úszóakadémi szakmai irányítását 2021. szeptemberétől a Güttler Károly és Ágh Norbert vették át. Güttler Károly Európa-bajnok, kétszeres olimpiai és világbajnoki ezüstérmes mellúszó, és Ágh Norbert sokszoros magyar bajnok, többszörös amerikai bajnok gyorsúszó, a Güttler-Ágh úszóiskola 1998-as alapításakor a nemzetközi úszósport élmezőnyében szerzett több évtizedes tapasztalatukat is felhasználva egyértelmű célt tűztek ki maguk elé: minél több gyermeket megismertetni az úszás örömével és ezen keresztül a rendszeres mozgás szépségével.

Güttler Károly

Európa-bajnok, kétszeres olimpiai és világbajnoki ezüstérmes magyar mellúszó, úszóedző. 

Versenyzői pályafutása 

1987-től tagja a válogatott keretnek. 

Az 1988. évi nyári olimpiai játékokon Szöulban ezüstérmet nyert 100 méter mellúszásban.  Barcelonában, az 1992. évi nyári olimpiai játékokon az ötödik helyet szerezte meg a 200 méter mellúszás versenyszámban. 1993-ban a Sheffieldben megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon 100 méter mellúszásban új világcsúccsal (1:00,95) lett első. 

Az atlantai 1996. évi nyári olimpiai játékokon a 200 méter mellúszás versenyszámban Rózsa Norbert mögött ezüstérmet nyert (2:13,03), negyedik lett 100 méter mellúszásban (1:01,49), és hatodik helyezést ért el a 4×100 méter vegyes úszó váltó tagjaként (3:40,84). (Deutsch Tamás, Güttler Károly, Horváth Péter, Czene Attila). 

A 2000. évi nyári olimpiai játékokon, Sydneyben az ötödik a 4 × 100 méter vegyes úszó váltó (Gáspár Zsolt, Güttler Károly, Horváth Péter, Zubor Attila) tagjaként.

Edzői pályafutása 

A Testnevelési Főiskola szakedzői és sportszervezői szakán végzett. 1998 októberében úszóiskolát indított Újpesten Ágh Norberttel. Azóta is a Güttler - Ágh Úszóiskola szakmai vezetője. 

Sportvezetőként 2012-ben Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagja lett. 2013 januárjában a Magyar Úszó Szövetség utánpótlás bizottságának elnöke lett.

Ágh Norbert

Sokszoros magyar bajnok, magyar válogatott olimpikon, többszörös amerikai bajnok úszó, az 1988. évi olimpiai csapat tagja, sportmenedzser. 

A Güttler - Ágh Úszóiskola alapítója és általános vezetője valamint a Magyar Élet és Vízimentő Szakszövetség alelnöke. 2003-2004 között a Magyar Aerobik Szövetség elnöke es Magyar Torna Szövetség alelnöke. 2000-2014 között a Swimming World Magazine európai tudósítója.

PONYI PÉTER, vezető oktató

12 éven keresztül versenyszerűen úsztam.
Több neves edzőtől és oktatótól leshettem el a szakma rejtelmeit. 

Versenypályafutásom befejeztével egyértelműen a medenceparton képzelem el a jövőmet. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam és a gyerekek a legkorszerűbb módszerekkel, feladatokkal, játékos formában sajátítsák el az úszás szépségeit.

Toperczer Dániel, oktató

Minden sportban kétfajta ember van: az egyik valami felé tart, a másik valamitől tart. 

Kettejükben az a közös, hogy a sport nehézségeket állít eléjük, de ezek azok a nehézségek, amik a jó dolgokat értékesebbè teszik. Én minden erőmmel azon leszek, hogy ezen az úton segítselek előbbre és előbbre.

Farkas Katalin, recepciós

Tatai Léna, oktató

A varázslat minden medencében megtalálható, csak meg kell mutatni a gyermekeknek.
Mi azért vagyunk itt, hogy minden gyermekből igazi vízicsillag lehessen!

Varga-Takács Enikő

A "Gyerektársaság gyógyîr a lélekre" Dosztojevszkij

Tóth Sára, oktató

10 éven keresztül versenyszerűen úsztam.
A víz és a sport szeretete mai napig fontos számomra. Ezt szeretném átadni a gyerekeknek, hogy legalább annyira megszeressék az úszást, mint én.

Gera Ágnes, oktató

8 éven keresztül dolgoztam egy óvodában, ahol a feladatom a kicsik vízhez szoktatása illetve az úszás alapjainak megtanítása volt játékos feladatokon keresztül.

Később, mint testnevelő tanár helyezkedtem el. Jelenleg a Dunakeszi Szent István általános iskolában szerettetem meg a gyerekekkel a különböző sportokat, mozgásformákat. 

10 év pedagógusi munkám mellett az úszás oktatása is rendszeres délutáni tevékenységem maradt. 

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség