Aquashop

Ha otthon felejtette fürdőruháját, esetleg a gyermek számára nem készült úszópelenkával, nem kell hazamenni érte, van pótlási lehetőség! Szíves kiszolgálással, nagy választékkal várjuk Önöket az Aquaworld aulájában.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket az AQUAWORLD fürdőkomplexum bejáratánál, a pénztárakkal szemben levő üzletünkben!

Nyitvatartás

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
09:30 - 18:0009:30 - 18:0009:30 - 18:0009:30 - 18:0009:30 - 18:0009:30 - 18:0009:30 - 18:00


Kínálatunk

A legdivatosabb gyermek-, női- és férfi úszódresszek, bikinik, fürdőruhák, fürdőnadrágok, fürdősortok, fürdőköpenyek, kendők, poncsók, törölközők, papucsok.

Kiegészítők
Úszógumik, bébiknek beülős úszógumik, karúszók, úszópelenkák, úszómellények, felfújható- és gumilabdák, játékok.

Az úszás kiegészítői
Úszószemüvegek, orrcsipesz, füldugó, úszósapka, búvárszemüveg, békatalp.

A higiéniához
Férfi-, női tusfürdők, samponok, krémek, testápolók, dezodorok, stb.

Forgalmazott márkáink
Arena, Adidas, Paloma, Stream, Caribbean, Self, Zoggs, Poppy, Helena, Freya, Elastic, Capella, Bahama, Sabina, Animal, Iguana, Rider, Ipanema, Crocs, Ginga stb...

Újság, magazin
Kedves vendégeink szórakozását szeretnénk segíteni napilapjainkkal, heti-, és havilapok sokaságával, melyek között megtaláhatják a bulvár-, de a tudományos-, ismeretterjesztő lapokat is. Emellett rejtvényeket és ifjúsági lapokat is kínálunk.

Étel, ital
Egy kis finomságra vágyik? Rengeteg ötletünk van: csokoládék, kekszek, nápolyik, chipsek, müzlik, cukrok, ropi, rágógumi. S mindehhez finom, hűtött üdítők!

Különleges kívánságaikat is igyekszünk teljesíteni!  

Kellemes, kényelmes időtöltést kívánunk!

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség