Programok

Az  Aquaworld Resort Budapest szálloda és élményfürdő komplexum színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat minden hétvégén és iskolai tanítási szünetekben 0-99 éves korig!

Animációs programok az Élményfürdőben

És hogy egy percre se unatkozz, minden hétvégén és tanítási szünetekben izgalmas animációs programokkal, családi vetél­kedők­kel, kézműves foglalkozásokkal, vizes reggeli testébresztő tornával, vízi aerobic-kal és Bongoval, az Élményfürdő csintalan gorilla kölykével szórakoztatjuk a családokat. 

Programok a Bongo Kids Klubban

Ha nem csak a vízben szeretnéd jól érezni magad 

Mind a fürdő, mind a szálloda területéről közvetlenül elérhető a hatalmas szárazföldi játszóbirodalom, a Bongó Kids Club, ahol csúszda, mászófal, labdamedence, mini házikó, akadálypálya és szakképzett gyermekfelügyelet várja és szórakoztatja a kicsiket és nagyokat.

Szállodai programok

DátumidőpontProgramHelyszín


Január 22. 20:00 Mini Disco Lobby bár
Január 22. 21:00 Brazil tánc show Lobby bár
Január 29. 20:00 Mini Disco Lobby bár
Január 29. 21:00 Dance Impress tánc show Lobby bár

Valentin Napi Éjszakai Fürdőzés

Romantika, virágok, csoki... mi kell még egy tökéletes Valentin Naphoz? Természetesen egy kellemes ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS az Aquaworldben!

Tarts velünk FEBRUÁR 12-én és töltsetek el kedveseddel egy romantikus fürdőzős estét az Aquaworldben vagy akár találd meg itt életed párját!

 

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség