Szolgáltatásaink

Osztálykirándulás

A közös élményeknek nem kell mindig feltétlenül valami unalmas dologról szólniuk! Mi lenne például, ha az idei osztálykirándulás keretében egy csodálatos trópusi szigetre látogatnátok? Hogy azok túl messze vannak? És túl sokba kerülnek? Talán mégsem.

Születésnap

Születésnap az Aquaworldben. Amennyiben szeretnék meglepni gyermeküket egy igazi születésnapi zsúrral, jöjjenek el és ünnepeljék a vízibirodalomban a jeles napot!

Nyári táborok

Ugye erre vártál egész suli alatt? Jön a nyár, az Aquaworld úszótábor csak rád vár! Vízi játékok, vízi sportok, képességfejlesztő játékok, kézműves foglalkozások, sportolási lehetőségek (foci, röplabda, vízilabda), rengeteg csúszda és életre szóló barátságok!

Fedezd fel velünk a Vízibirodalmat, táborozz nálunk és ígérjük, felejthetetlen emlékekkel ülsz vissza az iskolapadba!

Babaúszás

Hétfőtől vasárnapig babaúszással, iskolai tanítási időszakban HÉTFŐNKÉNT az úszás mellett ingyenes KEREKÍTŐ foglalkozásokkal és játszóházzal várjuk a babákat és a kismamákat!

Úszóakadémia

Ha szeretnél megtanulni úszni vagy csak fejlesztenéd az úszástudásod, az Aquaworld Úszóakadémia a legjobb választás. Kovács Ági olimpiai bajnok saját élményalapú oktatási módszerével mindenki könnyedén elsajátíthatja az úszás alapjait a gyermekektől egészen idős korig.

Szaunavilág

Szaunavilágunk - a fürdő forgatagától elkülönítve - a nyugalom szigete, az egészség testi-lelki megteremtésének helyszíne. 11 külön­böző egység kalauzol bennünket a szaunakultúra rejtelmeibe, így nyerhetjük vissza testi és szellemi frissességünket a mindennapokhoz.

A szaunavilágban orosz és finn szauna, gőz-, bio-, infra- és kristály szauna, tepidárium, jégkamra, merülő medence, taposó Kneipp medence, valamint a nyugalmat biztosító pihenő tér található. 

Szörfoktatás

Ne csak a neten szörfölj! Tanulj meg szörfözni az Aquaworld Vízibirodalomban!
A klasszikus szörfözést álló testhelyzetben próbálhatod ki, mint az óceánok hullámlovasai. Nálunk elsajátíthatod az alapokat, azt követően pedig egyénileg szörfözhetsz oktató felügyelete mellett. A foglalkozások 30 percesek, a hely különleges adottságai, a speciális felszerelések garantálják a gyors sikerélményt. Hason csúszás (body board) - a hullámlovaglás alapja ingyenes, minden óra ’10 és ’30 között. Szakirányú oktatás, illetve állószörf miatt keresd oktatóinkat.

Külsős oktatók részére pályabérlési lehetőséget biztosítunk.

 

Búvároktatás

Mindazok számára, akiket vonz a mélység, a víz alatti élet megismerése, megtapasztalhatják, elsajátíthatják a búvárkodás technikáit, fortélyait, mielőtt a valódi nagy ismeretlen misztikus világába merülnének.

Első alkalommal próbáld ki búvárízelítő programunkat! Ha tetszett, iratkozz be egy tanfolyam­ra és indoor diverként le is vizsgázhatsz nálunk!

 

Vízen járó labda

Az Aquaworld különleges attrakciója a vízen járó labda!

Ha kíváncsi vagy, bátor, hitetlen, vagy bevállalós, esetleg olyat akarsz látni, amit eddig biztos nem, akkor gyere és láss csodát! Akár ki akarod próbálni magad a labdában, akár a partról örülni annak, hogy nem te vagy „a burokban“, a móka és a szórakozás garantált.

Masszázs

Egy páratlan élmény, mely megborzongatja testét, lelkét! A fürdőnkben kialakított masszázs pavilonunkban lehetőség nyílik a test teljes ellazulására. Az Aquaworldben mindenki megtalálja a számára megfelelő masszázsformát.

Bongo Kids Club játszóház

Ha nem csak a vízben szeretnéd jól érezni magad, akkor vár Téged hatalmas szárazföldi játszóbirodalmunk, a Bongo Kids Club!

Aquashop

Ha otthon felejtette fürdőruháját, esetleg a gyermek számára nem készült úszópelenkával, nem kell hazamenni érte, van pótlási lehetőség! Szíves kiszolgálással, nagy választékkal várjuk Önöket az Aquaworld aulájában.

Étterem és bárok

A Fast & Fine önkiszolgáló étterem a gyorséttermi kiszolgálást és a hagyományos éttermi fogásokat ötvözi az elérhető árakkal.
Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség