Vendég kapcsolatok

Azért vagyunk, hogy megkönnyítsük a pihenésüket...
Ha szeretne a resortról többet megtudni, ha felfedezné Budapestet hajóval, busszal, tuk-tuk-kal vagy kirándulna a környéken egyet, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére minden nap 10:00 és 18:00 óra között!
Kellemes időtöltést kívánunk!

Budapest városnéző túrák

Tudta Ön, hogy Európában itt járt az első földalatti, hogy a csodálatos Andrássy út és a Budai Vár panoráma a világörökség része? Budapest - Európa egyik legszebb, pezsgő fővárosa több, mint egy évezredes múlttal rendelkezik. Történelmi kávéházak, galériák várják a látogatókat és egymást követik a kulturális fesztiválok, koncertek, kiállítások, vásárok és sportesemények is.

Kerékpáros túrák

Túráinkat az aktív kikapcsolódásra vágyóknak ajánljuk, mert hogyan is lehetne jobban megismerni egy várost, ha nem kerékpárral. 

TúrákHangulatosSokszínű

Kék Duna és

Szentendre

Hősök tere és

Városliget

Indulás

Vasárnap

10:30 óra

Hétfő

10:30 óra

ÉrkezésKb. 15:00 óraKb. 14:30 óra
NehézségKönnyűKönnyű
Táv30 km26 km
Időtartam4,5 óra4 óra
Ár (1 fő)31 EUR31 EUR

Privát túra 185 EUR/max. 4 fő

A túrákat a Tiger Consulting - BIKE & RELAX szervezi.
Információ és jelentkezés a szálloda recepcióján.

Ingyenes buszjárat a belvárosba

Az Aquaworld Resort ingyenes buszjárata minden nap 9.30-21:00 között közlekedik Hősök tere - Aquaworld - Hősök tere útvonalon. 

Hősök terétől (Budapest) a Műcsarnok elől indul és az Aquaworld elől indul vissza a Hősök terére. Leszállás a Műcsarnok előtti megállóban.

Menetrend

Hősök-teréről indul: Aquaworld elől indul:
09:30
10:00
13:3014:00
17:30 18:30
19:30 20:00

*A busz a meghirdetett időpontokban közlekedik, vendégeinknek egyidejűen a szolgáltatást a szállítható utasok létszámáig tudjuk biztosítani. A szolgáltatás esetleges meghiúsulása esetén a szálloda, ill. az élményfürdő kártérítési felelősséget nem vállal!

Jó tudni mielőtt útnak indul!

Mielőtt elindul tájékozódjon előre be- és kijelentkezésről, a gyermekekre vonatkozó korlátozásokról, a fizetési feltételekről, vagy akár az étkezési lehetőségekről.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség