Vendég kapcsolatok

Azért vagyunk, hogy megkönnyítsük a pihenésüket...
Ha szeretne a resortról többet megtudni, ha felfedezné Budapestet hajóval, busszal, tuk-tuk-kal vagy kirándulna a környéken egyet, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére minden nap 10:00 és 18:00 óra között!
Kellemes időtöltést kívánunk!

Budapest városnéző túrák

Tudta Ön, hogy Európában itt járt az első földalatti, hogy a csodálatos Andrássy út és a Budai Vár panoráma a világörökség része? Budapest - Európa egyik legszebb, pezsgő fővárosa több, mint egy évezredes múlttal rendelkezik. Történelmi kávéházak, galériák várják a látogatókat és egymást követik a kulturális fesztiválok, koncertek, kiállítások, vásárok és sportesemények is.

Bővebb információkért, kérje recepciós kollégáink segítségét! 

Rólunk írták

GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZET 

A szálloda minden elvárásunkat felülmúlta. Gyönyörű környezet, színvonalas kiszolgálás és programok. A büféreggeli és büfévacsora hatalmas, más hoteleknél szélesebb választékot kínál. Külön dícséret a fitnessmenüért és a gyerekcentrikus ételekért. A szállodát csak ajánlani tudom. 


Judit S| 2021.06.17.

Jó tudni mielőtt útnak indul!

Mielőtt elindul tájékozódjon előre be- és kijelentkezésről, a gyermekekre vonatkozó korlátozásokról, a fizetési feltételekről, vagy akár az étkezési lehetőségekről.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség