Vendég kapcsolatok

Azért vagyunk, hogy megkönnyítsük a pihenésüket...
Ha szeretne a resortról többet megtudni, ha felfedezné Budapestet hajóval, busszal, tuk-tuk-kal vagy kirándulna a környéken egyet, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére minden nap 10:00 és 18:00 óra között!
Kellemes időtöltést kívánunk!

Ingyenes buszjárat a belvárosba

Az Aquaworld Resort ingyenes buszjárata minden nap 9.30-21:00 között közlekedik Hősök tere - Aquaworld - Hősök tere útvonalon. 

Hősök terétől (Budapest) a Műcsarnok elől indul és az Aquaworld elől indul vissza a Hősök terére. Leszállás a Műcsarnok előtti megállóban.

Menetrend

Hősök-teréről indul: Aquaworld elől indul:
09:30
10:00
13:3014:00
16:00 17:00
18:30 19:00

*A busz a meghirdetett időpontokban közlekedik, vendégeinknek egyidejűen a szolgáltatást a szállítható utasok létszámáig tudjuk biztosítani. A szolgáltatás esetleges meghiúsulása esetén a szálloda, ill. az élményfürdő kártérítési felelősséget nem vállal!

Budapest városnéző túrák

Tudta Ön, hogy Európában itt járt az első földalatti, hogy a csodálatos Andrássy út és a Budai Vár panoráma a világörökség része? Budapest - Európa egyik legszebb, pezsgő fővárosa több, mint egy évezredes múlttal rendelkezik. Történelmi kávéházak, galériák várják a látogatókat és egymást követik a kulturális fesztiválok, koncertek, kiállítások, vásárok és sportesemények is.

Jó tudni mielőtt útnak indul!

Mielőtt elindul tájékozódjon előre be- és kijelentkezésről, a gyermekekre vonatkozó korlátozásokról, a fizetési feltételekről, vagy akár az étkezési lehetőségekről.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség