Oktatóink

Fenyvesi Mária - Manya

Ha felmerül benned a kérdés: hogyan fogj hozzá edzéseid megtervezéséhez, esetleg úgy érzed, hiába jársz edzeni, nem sikerül elérni a kívánt eredményt, ne habozz tovább, keress meg bátran kérdéseiddel. 
A személyi edzés mindig garancia számodra ahhoz, hogy edzéseid hatásosak, a kitűzött célodnak megfelelőek legyenek. Ebben segítek én Neked, állapotfelméréssel, szaktanácsadással, edzéstervezéssel, edzéseid végigkövetésével, pulzuskontrollal, és egy kis szükéges szigorú, de kedves és motiváló biztatással, nem utolsó sorban szakmai tapasztalatommal, és az egészségfejlesztés, egészségmegőrzés iránti elkötelezett lelkesedésemmel. Személyesen a fitness részlegen találkozhatsz velem kedden és csütörtök vagy információért hívd az Oriental Spa recepcióját. Tel: 06 1 2313 693

 

Győri Rita

A rendszeresen végzett mozgással, javítható vagy fejleszthető testünk szépsége és egészsége, hogy a mindennapjainkban energikusnak érezzük magunkat. Célom, hogy segítsem azokat a sportolni vágyókat, legyen az férfi, nő vagy gyermek, kezdő vagy haladó, akik a ”szürke” hétköznapi rutin feladatok elvégzését, sportolással színesítenék heti egy-kétórában.

Nehéz az első lépéseket megtenni? Keress meg, segítek! Állapotfelmérés alapján edzéstervet készítünk, kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb edzéstípust.
A helyes testtartás alapjaitól, táplálkozáselemzésig, minden kérdésben segítségedre leszek!

Kedvenc edzésformáim: személyi edzés, TRX, aquafitness, BODYROPE


MRÁZ VIKTÓRIA - SPIN RACING OKTATÓ 

Célom, hogy a vendégeimnek a sport az életük részévé váljon, szeressék a 

mozgást, érezzék jól magukat, váljanak "függővé". 

A spinning óráim változatosak, kemények, de jó hangulatúak. A spinning nagyon intenzív kardio tréning (45-50 perc). Kiváló állóképességfejlesztő és zsírégető hatású is. Ugyanakkor erőfejlesztő is az ellenállás függvényében. Minden korú, nemű és testalkatú vendégnek ajánlott.

Akiknek már elege van az "ugri-bugri" órákból, de kemény edzésre van szükségük, azoknak ajánlom.


ELEKES ENIKŐ 

Rekreációszervezőként és egészségfejlesztőként végeztem, harmadik évfolyamon személyi edzés szakirányba specializálódva. Három év folyamán nagyon jó alapot kaptam ahhoz, hogy a személyi edzéseim során beépítsem a holisztikus szemléletmódot, tehát azt a nézetet, amikor az egyén egész lényét figyelembe véve testi és lelki egészségre törekszünk. Sokszor túlsúly vagy táplálkozási zavarok hátterében lelki okok húzódnak meg, így a precízen kialakított diéta, étkezési szokások és a méltán fontos testedzés mellett egy komplett életmódváltozásban lehetek segítségedre.

Európán belül több országban kamatoztattam a megszerzett tudásomat, sport animátorként és óraadóként. A kint tapasztaltakat igyekszem beépíteni mind a csoportos órák, mind az egyéni konzultációk alkalmával, hogy a találkozásaink mindig jó hangulatban teljenek.

Weboldal: http://elekeseniko.com/index.php
Változtass velem, én végig kísérlek az úton!

KISS RÓBERT - ROB

A sport és mozgás szeretete az egész életemet végig kíséri.
A tudatos testedzéssel, 1989 nyarán ismerkedtem meg. Edzői tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán végeztem el testépítés-fitnesz szakágban. Azóta folyamatosan igyekszem tanulással és képzéseken való részvétellel fejleszteni tudásomat a testedzés világában. Szeretem a változatos edzéseket, ezért többféle edzésmódszerrel dolgozom:
Klasszikus szabad súlyzós-gépes edzés, saját testsúlyos, trx, crosstraining, köredzés, outdoor tréning.

Helyes életmóddal és táplálkozási szokásokkal kapcsolatban is szívesen adok tanácsokat.
Várom a kezdőket, akik szeretnék megismerni a sportág alapját és a haladókat, akik szeretnének tovább fejlődni és még többet kihozni magukból.
Kívánom, hogy váljon életed részévé a rendszeres testmozgás, ami által jobb formába kerülsz és egészségesebbé válsz. 

„Vigyázz a testedre, mert ez az egyetlen hely, ahol élhetsz!”

Elérhetőségeim:
tel.: +36-20/214-4630
e-mail: rob.testedzo@gmail.com
web:  www.testedzo.hu
facebook: Testedző

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség