Konferencia hotel

A szálloda közel 1 400 m2 területű konferenciaközpontja a rendezvényszervezők és a konferenciavendégek igényeink megfelelően került kialakításra, filozófiája, hogy a szakmai programon való részvétel mellett egyúttal élményt is nyújtson a résztvevőknek.

Konferencia termek

A legnagyobb terem kapacitása 550 fő. Mobil falak segítségével akár 15 különböző méretű szekcióterem is kialakítható. A konferencia szálloda legfelső, nyolcadik emeletén exkluzív rendezvények megrendezésére alkalmas, dunai panorámás teraszokkal bővíthető, 200 fő befogadására alkalmas bankett-terem található.

 

Konferencia hotelünk tágas előterekkel, egyedülálló méretű fedett illetve nyitott teraszokkal rendelkező konferencia és rendezvényhelyszín, ahol magas színvonalú vendéglátás és egy kreatív, rugalmas szakemberekből álló csapat biztosítja a partnerek számára a konferenciák,rendezvények, találkozók és kiállítások megszervezését és sikeres lebonyolítását.

Konkrét érdeklődés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon: +36 1 2313 624
Email: event@aquaworldresort.hu

RENDEZVÉNY SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK >>>

Ajánlatkérés

Email: event@aquaworldresort.hu
Tel.: +36 1 2313 624 

 

1. emelet - Amazonas és Ganges termek

Az első emeleten található a szálloda legnagyobb, 550 fő befogadására alkalmas terme, az Amazonas. A Ganges terem tökéletes helyszín termékbemutatók, állófogadások lebonyolítására. Mobilfalak segítségével különböző méretű szekciótermekké alakítható.

8. emelet - Nílus terem

A szálloda legfelső, nyolcadik emeletén exkluzív rendezvények megrendezésére is ideális, panorámás teraszokkal bővíthető, akár 200 fő befogadására alkalmas bankett-terem található.
Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség