Ajándékutalvány webáruház

Már print@home verzióban is

Tökéletes meglepetést szeretne szeretteinek?
Válasszon az Aquaworld ajándékutalványok közül és a siker garantált.
Hazánk egyik legsokoldalúbb élménybirodalmában tengernyi lehetőség közül válogathat a wellness pihenéstől,a fitneszbérleten át, az élményfürdőzésig.

Lepje meg szeretteit egy életreszóló élménnyel és vásároljon Aquaworld Resort Budapest ajándékutalványokat!

Milyen utalványokat tudok vásárolni?

WEBSHOPUNKBAN a 2-3 éjszakás szállodai wellness pihenéstől, az Aquaworld élményfürdő és az Oriental Spa wellness- és fitneszközpont belépőjegyekig szinte valamennyi szolgáltatásunk elérhető. Válogasson szállás utalványaink, wellness utalványaink, valamint fürdő utalványaink között.

Az AJÁNDÉKUTALVÁNYOK részletes tartalmi leírásai a webáruházban a "Bővebben" nyílra  kattintva tekinthetők meg.

 

Tudok egyedi utalványt vásárolni?

Igen. Amennyiben a fentiek közül egyik utalvány sem felel meg az Ön igényeinek, kérjen egyedi ajándékutalványt.

Itt tud egyedi utalványt igényelni: Egyedi utalvány igénylő>>>


Így tudsz utalványt vásárolni:


Meddig tudom felhasználni?

Alap esetben az ajándékutalványok a vásárlástól számított 1 ÉVIG  használhatók fel.

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ajándékutalványokat az érvényességi idő lejárta után nem áll módunkban meghosszabbítani!

 

Hogyan tudom megvásárolni az utalványokat?

Online, a webáruházunkban:
Amennyiben ONLINE vásárol, az utalványokat az ellenérték bankszámlára történő megérkezését követően 3 lehetőség közül választhat:

  • ONLINE  - print @ home - UTALVÁNY, amelyet otthon bármikor ki tud nyomtatni.
  • POSTAI KÜLDEMÉNY, ha nem Ön szeretné kinyomtatni, ebben az esetben az utalványát 2 munkanapon belül postázzuk a megadott postacímre. 
  • SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, amelyet az ellenérték bankszámlára történő megérkezésétől számított 2. munkanapot követően 0-24 órában a Aquaworld Resort Budapest szálloda, (1044 Budapest, Íves út 16.) recepcióján!

Személyesen, a helyszínen:
Az utalványainkat az Aquaworld Élményfürdő információs pultjában (kivéve szállás utalványok), illetve az Aquaworld Resort Budapest recepcióján kártyás és/vagy készpénzfizetés mellett a helyszínen is megvásárolhatóak, és azonnal átvehetőek.

Aquaworld Resort Budapest szálloda recepcióján 0-24 óráig a hét minden napján, illetve az utalványok az Aquaworld információs pultjánál is átvehetők (kivéve szállás utalvány) hétfőtől vasárnapig, 09:00 -20:00 óra között.

 

Hogyan tudok fizetni?

Online vásárlás esetén:
Bankkártyával titkosított banki felületen vagy K&H, illetve OTP SZÉP kártyával van lehetőség a  fizetésre. (kivéve 5.000 / 10.000  / 25.000 és 50.000 Ft-os utalványok)

Helyszínen történő vásárlás esetén:
Bankkártyás (VISA, Maestro; MasterCard) és/vagy készpénzes fizetés lehetséges.

SZEP kártyás fizetés, amennyiben az utalványon kizárólag a mindenkori, elfogadást szabályozó rendeletek alapján, fizethető kategóriába sorolt szolgáltatások szerepelnek.

Ajándékutalvány vásárlásánál egyedi vagy céges kedvezmények kizárólag előzetes, írásos egyeztetés alapján érvényesíthetők.

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható!

ÁFA-s számla igény esetén, a számlát mindenesetben postán küldjük ki (elektronikus számla nem kerül kiállításra!). 2-3 munkanap alatt érkezik meg a számla az Ön által megadott címre.

 

Cég vagyok és a dolgozóimat szeretném megajándékozni. Mi a teendő?

50 db feletti utalvány vásárlás esetén egyedi ajánlatért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal az ajandekutalvany@aquaworldresort.hu email címen.

Speciális igényem van. Mit tegyek?
Amennyiben Önnek különleges ajándékutalvány igénye van, abban is segítünk. Kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot, hogy kollégánk kapcsolatba tudjon lépni Önnel.

Tájékoztatjuk,hogy az egyedi igények esetén 2 munkanapon belül tudunk részletes ajánlatot küldeni. Az ajánlat elfogadása után, az átutalást követően 5 munkanapon belül tudjuk az utalványokat kiállítani és postai úton megküldeni.

Egyedi utalvány igénylő>>>

További kérdés esetén forduljon a kollégáinkhoz bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Aquaworld Resort Budapest
t.: 06 1 2313 760, 778, 772 (06-22:00 óra között)
vagy 06 1 2313 600 (22:00-06 óra között)

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség