Fontos!

TÁJÉKOZTATÓ - MASZKVISELÉS, VÉDETTSÉGI KÁRTYA

A március 4-én hivatalosan is megjelent 77/2022. Kormány rendelet értelmében, március 7-től komplexumunk eltörli a kötelező maszkviselést és a védettségi igazolványhoz kötött beléptetést.
A rendelet a külföldről érkező vendégekre is egyaránt érvényes!

Köszönjük az eddigi megértésüket, a sok-sok türelmet és kívánunk Önöknek 'korlátlan" szórakozást komplexumunkban!

ORIENTAL SPA wellness- és fitneszközpont

A szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat. 

A nyugalom szigete...

..., az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence zavartalan pihenést biztosít a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. A mandala-medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere, valamint az innen nyíló szauna világ tökéletes kikapcsolódást nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt. 

A szauna világban hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat. 

Wellness

A fürdőhöz kapcsolódó wellness központ szépségfarmja testszépítő programokkal, kozmetikával és fodrászattal várja a vendégeket. A vendégek igényüknek és hangulatuknak megfelelően számos masszázskezelés közül választhatnak, amelyeket speciális kádakban kialakított víz alatti masszázzsal is kiegészíthetnek.

Sport, fitnesz

Nehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor a csoportos aerobic órákat Neked találták ki! Az edző segítségével együtt mozogtok, magával ragad a zene és semmi másra nem kell figyelned, csak saját magadra!

Fitnesz részlegében a konditermen és az aerobic termen kívül két squash-pálya, tavasztól őszig pedig kültéri teniszpálya várja a vendégeket. 

Szaunavilág

A szauna világban tradicionális török hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, naturista és fürdőruhás rész,valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat.

Videók

Videók

Vonuljon el pár órára a napi feladatoktól és töltődjön fel az Oriental Spa-ban.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség