Tájékoztató

Kedves Vendégeink! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányzati döntések értelmében, NOVEMBER 11-től (szerda), határozatlan ideig, sem az Aquaworld élményfürdő, sem az Oriental Spa wellness- és fitneszközpont, sem szállodánk NEM FOGAD VENDÉGEKET!

Szállásfoglalással, illetve az élményfürdővel, Oriental Spa-val kapcsolatos kérdésekkel kérjük, keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségek valamelyikén, munkanapokon 10:00 -14:00 között.

Köszönjük a megértésüket!
Reméljük, hamarosan találkozunk! 


Elérhetőségeink

Aquaworld Élményfürdő
Tel.: 06 1 2313 760 / 600
E-mail: aquaduty@aquaworldresort.hu

Szálloda
Szobafoglalás:
Tel.: 06 1 2313 600
E-mail: reservation@aquaworldresort.hu

Értékesítés:
Tel.: 06 1 2313 625
E-mail: event@aquaworldresort.hu

Oriental Spa
Tel.: 06 1 2313 693
E-mail: info@orientalspa.hu

A működésünket érintő legfrissebb infókat folyamatosan közzétesszük itt a weboldalunkon, illetve Facebook oldalainkon is. 


Ajándékutalvány vásárlás

Ajándékutalványaink kizárólag online, otthon nyomtatható verzióban vásárolhatóak meg! A megvásárolt ajándékutalványok postázására, valamint személyes átvételére nincs lehetőség!


Ajándékutalványok és bérletek felhasználhatósága

Tekintettel a vírushelyzet miatt kialakult általános bizonytalanságra, komplexumunk újranyitásáról pontos információ nem áll rendelkezésünkre.

Mivel a hosszabb kényszerleállás az adminisztratív rendszereink működésének korlátozását is magával vonta, a bérletekkel, utalványokkal, illetve üzemelésünkkel kapcsolatos egyéb rendhagyó kérdésekkel kérjük, újranyitás után keresse fel illetékes kollégáinkat.

Köszönjük megértését!

Oriental Spa

ORIENTAL SPA WELLNESS ÉS FITNESZKÖZPONT

A szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat. 

 

A nyugalom szigete...

..., az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence zavartalan pihenést biztosít a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. A mandala-medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere, valamint az innen nyíló szauna világ tökéletes kikapcsolódást nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt. 

A szauna világban hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat. 

Wellness

A fürdőhöz kapcsolódó wellness központ szépségfarmja testszépítő programokkal, kozmetikával és fodrászattal várja a vendégeket. A vendégek igényüknek és hangulatuknak megfelelően számos masszázskezelés közül választhatnak, amelyeket speciális kádakban kialakított víz alatti masszázzsal is kiegészíthetnek.

Fitnesz részlegében a konditermen és az aerobic termen kívül két squash-pálya, tavasztól őszig pedig kültéri teniszpálya várja a vendégeket. 

Ne csak a hétvége szóljon a pihenésről!

Sport, fitnesz

Nehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor a csoportos aerobic órákat Neked találták ki! Az edző segítségével együtt mozogtok, magával ragad a zene és semmi másra nem kell figyelned, csak saját magadra!

 

Videók

Videók

Vonuljon el pár órára a napi feladatoktól és töltődjön fel az Oriental Spa-ban.

3 órás SPA & FIT belépő már 3390 Ft-tól

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség