Étterem, vendéglátás, gasztronómia

Étterem Újpesten, az Aquaworld Resort Budapestben

A komplexum területén 3 étterem és 3 bár található.
A vendégek alkalomtól és hangulattól függően választhatnak a nagy befogadóképességű svédasztalos étterem és a különtermes, elegáns á la carte étterem, a nyáron panorámás terasszal bővülő pub, a hallban található kávézó, illetve a szálloda fürdőjének bárja közül, amelyek a hazai és a nemzetközi konyha remekeit kínálják egész nap. 

All You Can Eat Étterem a szállodában

SVÉDASZTALOS VACSORA nem csak szállóvendégeknek

Romantikus vagy családi vacsora korlátlan ételfogyasztással minden nap 18:00 - 22:00 óra között a szálloda Duna éttermében.
Gyermeknek INGYENES játszóház használatot, pénteken és szombaton pedig gyermekfelügyeletet is biztosítunk, valamint animációs programokkal szórakoztatjuk őket!

Duna Étterem

A Duna étteremben a magyar és nemzetközi konyha kínálata várja vendégeinket, helyi borok széles választékával egészítve ki a kínálatot. Emellett a kisebbeket gyermek büfé, az egészséges életmód híveit pedig bio sarok várja.

Lobby Bar & Café

A Lobby bár kínálatában a kávé és az italok mellett a saját cukrászatunk süteményeit, konyhai kínálatunk snack ételeit és ebéd ajánlatait is megtalálhatják.

Oriental Bar

Az Orientál Bárban könnyed falatokat, frissítő gyümölcsturmixokat és egzotikus koktélokat kínálunk. Ugorjon ki a vízből egy rövid időre és fogyasszon el egy frissítő smoothie-t vagy egy jéghideg jégkrémet.

Gaming bár

Ami a piciknek (2-8 éveseknek) a Bongo Kids Klub, az a nagyoknak (8-14 éveseknek) a -1 emeleti  apartman átjáró folyosóról nyíló Gaming Bár.
A bárban biliárd, csocsó, X-box, darts, léghoki, és retro játékgépek várjá a gyerekeket és a szülőket egyaránt.

Nyitva: minden nap 8:00 - 23:00 óráig.
Italkiszolgálás: péntek-szombat 18:00 - 23:00 óra között

Exkluzív rendezvényhelyszín a város felett

A szálloda legfelső, 8. emeletén található dunai panorámás teraszokkal bővíthető bankett-terem ideális helyszín zártkörű rendezvények, esküvők számára is.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség