Catering

Kulináris élvezetek mesterfokon… 
Bármilyen típusú rendezvényről legyen is szó, az étkezések minden alkalommal fontos szerepet játszanak az esemény sikerében.

Széles választékú kávészünet kínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt: a cukrászatunkban készített házi süteményektől, az egészséges életmód filozófiája mentén összeállított wellness kávészüneteken át, egészen a magyaros ízek kedvelőinek ajánlott rétes választékig kínáljuk vendégeink számára csomagajánlatainkat.

Konyhafőnökünk menüajánlatai kitűnően ötvözik a magyar konyha újraértelmezett fogásait a nemzetközi gasztronómia elemeivel; minden típusú eseményre bátran ajánljuk; mind menü- vagy büféétkezésekre, mind bankett- vagy gálavacsorára egyaránt.

Minden rendezvény sajátos üzenetet hordoz, így partnereink egyéni igényekkel keresnek fel bennünket a vendéglátás terén is. Kollégáink minden esetben a rendezvény típusához és az étkezés jellegéhez igazodva tesznek javaslatot a fogadások lebonyolítására.

Szállodánk több helyszínt is kínál: a földszinti, nagy befogadóképességű Duna étterem és különterme a Neva, mely büféasztalos formában szolgálja ki vendégeinket. Közvetlenül mellette helyezkedik el az elegáns a’la carte étterem, a Colorado. Ezeken kívül vendégeink rendelkezésére áll a nyáron terasszal bővíthető Pub, az Amazonas Bálterem valamint a szálloda legfelső emeletén elhelyezett exkluzív bankett terem, a Nílus.

Terem kapacitások Terület (m2) Férőhely
Duna 494 180
Neva 200 120
Colorado 68,6 40
Lobby Bár 226,3 45
Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség