Masszázsok

Az Oriental Spa masszázs és kozmetikai kezeléseivel kapcsolatban kérjük Kedves Vendégeinket, hogy minden esetben telefonon (+36 1 231 3693) szíveskedjenek időpontot egyeztetni!

 

A különböző jellegű masszázsokkal egyszerre hatunk a testre és a lélekre. A kezelések kiválóan alkalmasak a szervezet energiaforrásainak aktivizálására, testünk felfrissítésére vagy ellazítására, gondolataink harmonizálására. Kínálatunkból mindenki megtalálja az aktuális állapotának és hangulatának megfelelő kezelést, így támogatva egészségét és jó közérzetét.

  • Relaxáló masszázs
  • Frissítő masszázs
  • Sport masszázs
  • Talp masszázs

A vérkeringést fokozó lávaköves masszázs, az egzotikus Hamam kezelések az igazán ínyencek számára nyújtanak tökéletes kényeztetést.


Alapmasszázsok
20 perces olajos testmasszázs  7 500 Ft
50 perces olajos testmasszázs 11 500 Ft

Árlista - Online foglalás

Tekintse meg a kezeléseinket és foglalja le online!

Janssen Spa World

Élvezze a gyümölcsök erejét!
Az érett gyümölcsökben található aktív hatóanyagok és a gyümölcs illata együtt biztosítják a tökéletes wellness élményt és javítja a vérkeringést.

Árak:
50’ – krémes testmasszázs (masszázs) - 12 500 HUF
60’ – testradír + testmasszázs (testkezelés) - 14 500 HUF

Oriental Thai masszázsok

Az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani; a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során.

Exclusive testkezelések

A vérkeringést fokozó lávaköves masszázs, az egzotikus Hamam, az ásványi anyagokban gazdag sörös és boros kezelések az igazán ínyencek számára nyújtanak tökéletes kényeztetést.

Ár:
60 perces exclusive testkezelés - 14 500 HUF

Perfect Body testkezelések

Tisztítsa meg szervezetét! A kezelés támogatja a méregtelenítési folyamatokat, javítja a nyirokkeringést, aktiválja a szervezetet és gyengéden, ugyanakkor tartósan serkenti a szív- és érrendszert.

Árak:
75' testradír + hatóanyagos testpakolás + hatóanyagos masszázs - 18 500 HUF

Shea vajas rituálék

A shea vaj védi a bőrt a széltől, a hidegtől és a káros UV sugárzástól, valamint hosszantartóan hidratálja a száraz bőrt. A-, E- és F-vitamin és magas zsírsav tartalma lassítja az öregedési folyamatokat.

Ár:
Shea vajas rituálék 50’ – teljes test masszázs - 14 500 HUF

Aromaterápiás fürdők

A fürdőterápiás kezelések az élénkítő hidromasszázs jótékony hatását aktív hatóanyagokkal kombinálják. Kezelőhelységünk egyéni vagy páros kádfürdőzésre is alkalmas, így akár páros programként is kiváló.

Online Szállásfoglalás
bezár
Vendégek
Promóciós kód
Segítség